از همان ظهر یکشنبه که خبرها حکایت از رأی دادن الهه راستگو به محمدباقر قالیباف میکرد، قابل پیشبینی بود که هجمههای اصلاحطلبان علیه این عضو هم جناحیشان در شورای شهر پایتخت آغاز شود و حتی او را یک خائن به اصلاحطلبی بدانند؛ کسی که از نگاه اصلاحطلبان، پیمانشکنی کرده و موجب شد محسن هاشمی، کاندیدای اصلاحطلبان رأی نیاورده و اصلاحطلبان شهرداری تهران را به رقیب واگذار کنند. آن هم در حالی که همه هفتههای گذشته را اصلاحطلبان به تلاشی بیوقفه برای فتح آنچه سنگر شهرداری پایتخت میدانستند، گذراندند و حالا به خاطر این پیمانشکنی (!) راستگو همه رشتههایشان را پنبه کرد!
برخوردها با راستگو اما از حد هجمههای رسانهای بالاتر رفته و خبرها حکایت از هماهنگیهای تلفنی برای اخراج وی از حزب اسلامی کار دارد. امری که به وضوح تمام، مخالف مشی ادعایی اصلاحطلبان است که همواره مدعی آزادی بیان و ژستهای زنده باد مخالف من و تحمل مخالف و... هستند.
علی حسینی، سخنگوی حزب اسلامی کار در گفتوگو با مهر گفت: من از این موضوع بیاطلاع هستم، طبیعتاً در جلسه امروز (دوشنبه) شورا درباره مسائل سیاسی روز بحث میشود اما نمیدانم چه موضعی در خصوص خانم راستگو در جلسه اتخاذ میشود.
یک عضو دفتر حزب اسلامی کار هم در خصوص این خبر گفت: اعضای حزب اسلامی کار در جلسه شورای مرکزی عصر امروز (دوشنبه) در خصوص وضعیت حضور الهه راستگو به بحث مینشینند و کمیته انضباطی حزب در این باره تصمیم میگیرد. یک عضو دیگر شورای مرکزی حزب اسلامی کار نیز که خواست نامش فاش نشود در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کار الهه راستگو خلاف اصول و پیمان حزب است، گفت: حتماً باید نسبت به ادامه حضور الهه راستگو در حزب تصمیمگیری شود.
مهدی جعفری عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار با بیان اینکه خانم راستگو نیز خود علاقهای به حضور در حزب ندارد، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم حرکت خانم راستگو در جریان انتخاب شهردار تهران حرکتی خودسرانه بوده و تلاشهای فراوان حزب اسلامی کار در حمایت از محسن هاشمی را به هدر داده است.
**مسجد جامعی: راستگو «خائن» است!
رسانههای اصلاحطلب اغلب رادیکال عمل میکنند و توقعی از آنان نیست که یک نظر مخالف را در میان خود بپذیرند؛ اما گویا از دست دادن شهرداری پایتخت برای اصلاحطلبان سنگینتر از آن بوده که حتی لیدرهایشان بتوانند همچنان پشت نقاب آرامش کذایی خویش پنهان شوند. از همین رو احمد مسجدجامعی نیز که همواره سعی میکند چهرهای فرهنگی و معتدل از خویش به نمایش بگذارد، عنان از کف داده و رسماً الهه راستگو را خائن مینامد! این مطلب را خود الهه راستگو به فارس میگوید. او در این گفت و گوی کوتاه اظهار میدارد که در مورد اخراجم از حزب اسلامی کار به بنده اطلاعی ندادهاند. وی تأکید میکند: بنده وامدار مردم هستم بنابراین وامدار هیچ حزب و گروهی نخواهم بود؛ من از روز اول در برابر خداوند متعال قسم خوردهام و به آن عمل خواهم کرد.
عضو شورای شهر تهران در مورد رأی خود به محمدباقر قالیباف برای شهرداری تهران تصریح کرد: دو گزینه بیشتر نداشتیم. اگر گزینههای دیگری بود شاید میتوانستیم وقت بیشتری بگذاریم اما به هر حال به نظر بنده تنها شخصی که میتوانست به شهر تهران کمک کند آقای قالیباف بود.
وی در پاسخ به این پرسش که آقای مسجدجامعی چه واکنشی نسبت به رأی شما داشته، اظهار کرد: آقای مسجدجامعی گفتهاند که من خائن هستم بنابراین باید مشخص شود که بنده به چه چیزی خیانت کردهام به رأی مردم یا چیز دیگری.
**تهدید تلفنی راستگو!
راستگو گفت: پس اعلام نتیجه انتخاب شهردار تهران افرادی که اصلاً سیاسی نیستند و با هدف کاسبکارانه در لیست ما قرار گرفته بودند، طی تماسهایی نه تنها به بنده توهین کردند بلکه من را نیز تهدید کردند.
یکی از روزنامه نگاران مؤسسه همشهری نیز در صفحه گوگل پلاس خود خبر از تهدید الهه راستگو و دخترش داد. خبری که در مصاحبه راستگو با فارس نیز مورد تأیید قرار گرفت. این روزنامهنگار مینویسد: « روز یکشنبه بعد از آشکار شدن آرا، الهه راستگو چندین بار تلفنی تهدید به ضرب و شتم شد. چنانکه تا ساعت ١٦ مجبور شد در ساختمان شورای شهر بماند و شورای شهر هم برای او محافظ گذاشت. بنا بر اطلاعات به دست آمده کماکان نیز این تهدیدها ادامه دارد و به ویژه دختر او را نیز تهدید به حمله فیزیکی کردند.»
**تفتیش عقاید توسط اصلاحطلبان!
بسیاری از فعالان سیاسی در مخالفت با مشیای که اصلاحطلبان در برابر رأی مخالف راستگو در پیش گرفتهاند، مواضعی اتخاذ کردهاند. از جمله حجت الاسلام جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفتوگو با فارس، با اشاره به فشار روزنامههای اصلاحطلب برای اخراج الهه راستگو از حزب متبوعش به دلیل رأی به قالیباف اظهار داشت: اصلاحطلبان افرادی بیانصاف هستند که حتی اعضای خود را نیز توبیخ میکنند. اقداماتی همچون فشار برای اخراج راستگو دیکتاتوری اصلاحطلبی است.
عضو جامعه روحانیت مبارز اقدامات اخیر اصلاحطلبان را تفتیش عقاید و فشار روزنامههای اصلاحطلب برای اخراج راستگو را افراطیگری عنوان و تصریح کرد: آنها در شورای شهر به آقای جدیدی پست میدهند و انتظار دارند که به قالیباف رأی ندهد که این خلاف شعار اعتدال است.
**خیز اصلاحطلبان برای انحصارطلبی
فاطمه آلیا، نماینده مردم تهران نیز در مجلس در مورد هجمه اصلاحطلبان به راستگو به خاطر رأی دادن به قالیباف گفت: انتخابات شهرداری تهران نشان داد عناصری از اصلاحطلبان که مسئولیتی پیدا کردهاند برای انحصارگرایی خیز برداشتهاند و بیرحمانه در مقابل رقبایشان موضعگیری و جبههگیری میکنند. این خیز برداشتن برای انحصارگرایی در واقع از مصادیق افراطگری به شمار میرود. آلیا با تأکید بر اینکه نظام ما سابقه این افراطیگریها را در گذشته مشاهده کرده و در جریان انتخاب شهردار تهران هم مصداق آن را دیدیم، گفت: دیدم که اصلاحطلبان در تلاش هستند تا رأی خود را به عضوی که آزادانه میخواست تصمیم بگیرد، تحمیل کنند که این بیانگر مخالفت اصلاحطلبان با آزادی و رأی آزاد است و آنها همیشه به دنبال تحمیل نظر و خواستههای خود به دیگران هستند.
**مسیر اصلاحطلبان غالباً با افراط و تفریط همراه بوده است
حجت الاسلام مجتبی ذوالنور، کارشناس مسائل سیاسی نیز در گفتوگو با فارس درباره فشار اصلاحطلبان به حزب کار جهت اخراج الهه راستگو صرفاً به دلیل رأی به قالیباف اظهار داشت: مسیر اصلاحطلبان غالباً با افراط و تفریط همراه بوده است. نماینده مردم در شورای شهر این حق را دارد که به هرکس که خواست رأی بدهد و رأیش نیز محترم است، اما متأسفانه برخی از اعضای شورای شهر وی را تحت فشار قرار دادهاند که این نوعی دیکتاتوری، افراطیگری و تمامیتخواهی است.
ذوالنور تلاش برخی اصلاحطلبان برای تشکیل فراکسیون اصلاحطلبی در شورای شهر تهران را سیاسیکاری توصیف کرد و اظهار داشت: اصلاحطلبان به برخی اعضای شورای شهر وعدههایی را دادهاند در حالی که مردم توقع دارند شورا به اهداف ذاتی خود بپردازد؛ امروز بخش عمدهای از فعالیت شورای شهر منحصر به انتخاب شهردار شده است.
این کارشناس مسائل سیاسی شورای شهر را محل خدمترسانی در زمینههای عمرانی و شهری عنوان کرد و با اشاره به خائن توصیف کردن راستگو توسط مسجدجامعی تصریح کرد: این اظهارات به دور از عقلانیت و انصاف بوده و حق نماینده مردم را تضییع کرده و دیکتاتوری این حضرات به ذائقه مردم خوش نمیآید.
در پایان این گزارش شاید خالی از لطف نباشد که بدانیم در مرامنامه حزب اسلامی کار هدف «برقراری عدالت اجتماعی» و «توسعه مشارکت سیاسی و اجتماعی» عنوان و بر نفی هرگونه استثماری تأکید شده است. همچنین در این مرامنامه از توسعه و تحکیم آزادیهای سیاسی و دفاع از آزادی قلم و بیان و... یاد شده است.
شاید دیگر فرقی هم نکند که راستگو از حزب متبوعش اخراج بشود یا نه؛ نهایتاً هرچه پیش آید، این ماجرا با همه تلخیهایش فرصت مناسبی فراهم آورد تا مشی دیکتاتورمأبانه اصلاحطلبان که در میان نقابی از ژستهای «زنده باد مخالف من» و «تحمل مخالف» و «آزادی بیان» و... پنهان شده است، یک بار دیگر عیان شود...
منبع: جوان