توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 71296
شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۴۸
در ۳۳ ماه دوران ریاست جمهوری؛
۴ بزنگاه مهم که رئیسی با موفقیت از آن عبور کرد
دولت رئیسی یکی از دولت‌هایی بود که از فتنه‌ها و بحران‌های مختلفی با وجود یک رئیس جمهور بی حاشیه عبور کرد.
۴ بزنگاه مهم که رئیسی با موفقیت از آن عبور کرد
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: دولت شهید رئیسی در 33 ماهی که به کار و فعالیت پرداخت موارد مختلفی را پشت سر گذاشت. اما در این حیطه آنچه بیشتر از سوی رسانه‌های خصوصا اصلاح طلب و رقیب دیده می‌شد تخریب سیاسی بود تا جایی که رهبر معظم انقلاب اخیرا در سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی درباره این نگاه غیرمنصفانه به اقدامات دولت فرمودند:‌ «بعد از فقدان رئیسی عزیز من دیدم خیلی از -تقریباً همه‌- روزنامه‌ها، همه‌ی مطبوعات، در فضای مجازی، اشخاص گوناگون از جریان‌های [مختلف]، از خدمات او و تلاش‌های شبانه‌روزی او حرف می‌زنند، از او تمجید می‌کنند، تعریف می‌کنند.دلم سوخت، دلم برای رئیسی سوخت.»

علاوه بر این تخریب‌ها اتفاقات، حوادث و دسیسه‌های مختلفی را دولت رئیسی از سر گذراند که این موارد اگر به خوبی مدیریت نمی‌شد ممکن بود برای کشور مشکلاتی را ایجاد کند و تا مرز بحران این موارد کشورمان را تهدید کند. برشمردن همین موارد می‌تواند به خوبی یادآور مدیریتی باشد که بعضا در مقابل طوفان‌ها به خوبی توانست کشور را از گذرگاه‌های مختلف عبور دهد و راه پیشرفت را هموار کند.


نهضت پیشگیری عمومی از بیماری کرونا:‌ بعد از دولت سیزدهم بود که یک روند جالب و همه جانبه با مدیریت دولت برای مقابله با بیماری کرونا در کشور اتفاق افتاد. یکی از اقدامات بسیار خوب دولت رئیسی که در کارنامه کاری وی می درخشد نهضت انجام و تزریق واکسن کرونا بود که با مدیریت بسیار عالی که انجام شد، مردم بسیار از آن رضایتمندی داشتند و در درمان بیماری کرونا در کشور نیز بسیار موثر افتاد. این درحالی بود که در دولت قبل نه تنها واکسن به کشور وارد نشد بلکه تعداد بیماران نیز در برخی از برهه ها افزایش یافت و کرونا قربانیان زیادی از مردم ایران گرفت.

حمله سایبری به پمپ بنزین‌ها:‌ در آبانماه سال 1400 بود که ماجرای حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت اتفاق افتاد. این حمله با هدف خاص زمین گیر کردن و ناکارآمد نشان دادن دولتی که تازه بر سر کار آمده بود انجام شد اما رئیس جمهور فقید خود برای رسیدگی به این موضوع پای کار آمد و به غیر از حضور در وزارت نفت برای بررسی موضوع از نزدیک به پمپ بنزین ها نیز سر زد و از کارکرد طبیعی این موارد دیدن کرد.

فتنه زن زندگی آزادی:‌ در سال 1401 بر اثر یک اتفاق فتنه جدیدی شعله ور شد. بعد یکسال ضدانقلاب خود اعتراف کرد که درباره تصویر اسکن سر «مهسا امینی» دروغ گفته است اما این موضوع تنها بهانه‌ای برای اغتشاشگری بود. با این حال دولت رئیسی در این زمینه سعی کرد با سعه صدر با موضوع برخورد کند و مشکلی که یکسر آن به ضدانقلاب و سر دیگر آن به برخی افراد و سلبریتی ها وصل می شد، با مدیریت دولت رفع شد. البته در همان زمان نیز دولت رئیسی بدون هیچ گونه وقفه‌ای به اقدامات پیشروانه خود ادامه داد.

عملیات وعده صادق: عملیات طوفان الاقصی نقطه عطفی در وقایع معاصر منطقه و بین الملل است. بعد از این عملیات بود که صهیونیست‌ها خواهان درگیر کردن ایران در آتش حوادث منطقه بودند حملاتی را به نیروهای مستشاری ایران انجام دادند که در آن نیروهای نظامی ایران شهید شدند. اما در همین برهه بود که هم مردم ایران و هم مسئله بازدارندگی امنیتی کشورمان بر این موضوع تاکید می‌کرد که بایستی حمله سخت و قابل توجهی به رژیم صهیونیستی صورت گیرد. حمله‌ای که نه تنها ایران را درگیر جنگ نکند بلکه طرف مقابل را نیز سر جای خود بنشاند. در این خصوص بود که دولت خصوصا در بخش پشتیبانی دیپلماتیک نیروهای نظامی کشورمان را یاری دادند تا صفحه درخشانی در تاریخ انقلاب اسلامی ورق زده شود. پشتیبانی دولت از اقدام نظامی نیز در جای خود بسیار قابل توجه بود و همین موضوع سبب برخورد مقتدرانه ایران اسلامی با رژیم صهیونیستی شد. روز قبل از انجام حمله وعده صادق بسیاری از دیپلمات‌های غربی طی تماس با شهید امیرعبداللهیان سعی کردند کشورمان را برای حق تلافی حملات صهیونیست‌ها تحت فشار قرار دهند اما این شهید بزرگوار نه تنها در مقابل این فشارها ایستاد بلکه بعد از حمله ایران در مجامع بین المللی از حق متقابل کشورمان دفاع کرد تا جایی که غرب نتوانست در حوزه دیپلماتیک به کشورمان ضربه‌ای وارد کند و همگان به حق اقدام متقابل ایران تاکید کردند.
Share/Save/Bookmark