اسدالله بادامچیان نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، بعدازظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید رجایی به نقش و اهمیت تحزب، افقها و چالشها پرداخت و با بیان اینکه معنی و فرهنگ حزب در اسلام با غرب متفاوت است، گفت: مارکسیسم نگاه دیکتاتوری به حزب دارد ضمن اینکه اگر حزب بخواهد فقط برای کسب قدرت تشکیل شود، عملی شرکآمیز است.
وی تاکید کرد: برخی از اصلاحطلبان معتقدند حزب پدیده مدرن است و از غرب آمده است و هیچ جایگاهی در اسلام ندارد در حالی که حزب از قرآن درآمده و ما سورهای به نام احزاب داریم. در قرآن به حزب خدامحور و حزب شیطان اشاره شده است.
نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه احزاب کشورهای غربی از آزادی کامل برخوردار نیستند، گفت: آیا در آمریکا احزاب دیگری به جز جمهوریخواه و دموکرات میتوانند در حکومت تاثیرگذار باشند؟ عملکرد آنها به دیکتاتوری بیشتر شباهت دارد.
بادامچیان چالش تحزب را معنا و مفهومشناسی عنوان کرد و گفت: ما باید تفاوتی بین حزب اسلامی با غیراسلامی قائل شویم. خوشبختانه توانستهایم حزب اسلامی را برای دنیا ارائه دهیم.
وی حزب شیطان، حزب خدامحور و حزب بینابین را ۳ دسته از احزاب معرفی کرد و با بیان اینکه بنده اسم حزب بینابین را حزب خوددیدگاه محور گذاشتهام، اظهارداشت: البته در اسلام تعدد تحزب کاملا برقرار است و نظام اسلامی نیز موافق این تعدد است.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه در پاسخ به سوال دانشجویی در خصوص برخورد اسلامی کار با الهه راستگو اظهارداشت: معتقدم دستور حزبی در حزب اسلام حجت شرعی برای عمل نیست. اگر اعضاء در تصمیمگیری تردیدی داشته باشند، باید تحقیق کنند تا دیکتاتوری حزبی حاکم نشود.
بادامچیان گفت: ما باید در تحزب مراقب باشیم تا دیکتاتوری صورت نگیرد. چرا که یک دیکتاتوری حزبی از دیکتاتوری پادشاهی بدتراست. بر این باورم خانم راستگو براساس تشخیص خود عمل کرد، اما برخوردی که با او صورت گرفت برخلاف تمام ضوابط اسلامی بود. این برخوردها همان برخوردهای احزاب لیبرال غربی است.
وی در خصوص موضعگیری اخیر وی درباره سران فتنه و حمایت از آنها تاکید کرد: من چنین موضعگیری اتخاذ نکردم. کروبی و موسوی باید قبول کنند اشتباه کردند که تهمت تقلب را به نظام وارد کردند و خوراکی را برای رسانههای بیگانه تغذیه کردند، اما اگر بخواهند همچنان طلبکارانه برخورد کنند به جایی نمیرسند. اما اگر به عملکرد خود اعتراف کنند باب رحمت نظام اسلامی همواره باز است. آنها باید قبول کنند که در سال ۸۸ کار زشتی انجام دادند.
نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه من در همان اوایل انقلاب و در حزب جمهوری با موسوی اختلاف داشتم، گفت: از کروبی تعجب میکنم. من با او سالها در زندان شاه بودم، نمیدانم چرا این گونه فریب خورد.
بادامچیان در ادامه در خصوص افشاگری احمدینژاد در مجلس و اینکه آیا شما با سیاست احمدینژاد برای افشاگریها موافق بودید یا نه، تاکید کرد: افشاگریها باید براساس سند و مدرک گفته شود. این اسناد باید به قوه قضائیه فرستاده شود. از این رو من روش برادر خود محمود احمدینژاد مبنی بر "بگمبگم" را قبول نداشتم. وی مدام میگفت ما با مافیای نفت روبرو هستیم. در صورتی که اگر اسنادی داشت باید آن را به قوه قضائیه ارسال میکرد و اگر این قوه وظایف را انجام نمیداد، آنگاه در این خصوص با ملت صحبت میکرد.
وی گفت: من این نوع افشاگریها را از احمدینژاد و هر کس دیگر قبول ندارم، چون جنبه سیاسی دارد و مردم را به یاس میکشاند.
نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه این نشست دانشجویی در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر گفتوگوی باراک اوباما با روحانی، گفت: باید ببینیم نتیجه این گفتوگو چه میشود. البته بنده معتقدم که ما نیازی به آنها نداریم، به دلیل اینکه بدترین تحریمها را سپری کردیم. این آنها هستند که امروز دچار مشکل شدهاند.
بادامچیان تاکید کرد: ما اطمینان خاطری به طرف آمریکایی نداریم، اما در عین حال باید آمادگی را برای همه گزینهها حفظ کنیم که اگر فرصتی باز شد با عقل، تدبیر و درایت مقام معظم رهبری فرصتها را به نحو احسن استفاده کنیم و اگر همچنان با رویکرد تهدید وارد شدند، ما تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا موتلفه با احیای خانه احزاب موافق است یا نه، گفت: ما با احیای این خانه مخالفت و یا موافقت نداریم. خانه احزاب در زمان اصلاحات و به همت مصطفی تاجزاده راهاندازی شد. البته در دوره اول همه سلایق در آن حضور داشتند، اما در دورههای بعدی این سیاست لحاظ نشد.
نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص آخرین وضعیت جسمی حبیبالله عسگراولادی نیز اظهار داشت: وضعیت وی رو به بهبودی است، اما با کندی. امیدواریم هر چه زودتر وی بهبودی کامل پیدا کند. حقیقتا عسگراولادی از یاران و مبارزان انقلاب است برای این انقلاب زحمات زیادی کشیده است.
بادامچیان در ادامه در خصوص مخالفت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب برای ارائه مجوز به نهضت آزادی گفت: ما عملکرد نهضت آزادی را بررسی کردیم و به اعضای آن گفتیم که نباید مجوز بگیرید، چون تخلفات قانونی زیادی دارید. نامه امام درباره نهضت آزادی یکی از اسناد مورد توجه است. چون امام به وزیر کشور وقت نامه جعلی ندادند، ولی با این حال ما ۶۰ صفحه ادعانامه درباره نهضت آزادی نوشتیم که تمامی این ادعانامهها برگرفته از فعالیت غیرقانونی این گروه بود.
وی همچنین در خصوص انحلال جبهه مشارکت و حزب اعتماد ملی نیز اظهار داشت: حزب اعتماد ملی منحل نشده، اما پرونده جبهه مشارکت و حزب کارگزاران سازندگی به دلیل نقض قوانین به دادگاه فرستاده شد.
نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در بخش دیگری از سخنانش، "نرمش قهرمانانه" را مهم عنوان کرد و گفت: نرمش قهرمانانه مثل قطعنامه ۵۹۸ است.
بادامچیان در پاسخ به سوال دانشجویی مبنی بر اینکه الهه راستگو به عنوان یک اصلاحطلب وارد شورا شد و برخلاف نظر اصلاحطلبان رای خود را به شهرداری فعلی تهران داد، تاکید کرد: افرادی که با رای مردم به مجلس، شورا و یا ریاست جمهوری میروند، باید مصلحت مردم را مورد توجه قرار دهند.
وی گفت: ممکن است موتلفه از من برای ورود به مجلس حمایت کند و وارد مجلس شوم. وقتی که از مردم رای آوردم، دیگر نماینده حزب نیستم، بلکه نماینده ملت هستم و باید منافع کل ملت را در نظر بگیرم و به نظرم خانم راستگو نیز اینگونه عمل کرد. اصلاحطلبان شورای شهر باید بدانند که آنها نماینده اصلاحطلبان نیستند بلکه نماینده مردم تهران هستند.
منبع تسنیم