توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 64070
يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۲۱
خاطیان سلامت در کرمانشاه به دادستانی معرفی می‌شوند؛ احتمال اعمال محدودیت‌ در پایان هفته
روند صعودی ابتلا به کرونا در کرمانشاه سبب شد که مسئولانی استانی برای برخورد با افرادی که نسبت به پروتکل‌های بهداشتی بی‌توجه هستند دست به دامن قانون شوند.
خاطیان سلامت در کرمانشاه به دادستانی معرفی می‌شوند؛ احتمال اعمال محدودیت‌ در پایان هفته
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در هفته‌های گذشته و نگرانی از اشغال تخت‌های بیمارستانی و وضعیت خطرناک‌تر به دغدغه‌ای جدی برای بسیاری از افراد تبدیل شده و این در حالی است که برخی همچنان راه بی‌خیالی را پیش‌ گرفته‌اند.

یکی از دلایل بی‌توجهی بخش عمده‌ای از جامعه نسبت به ویروس کووید-19 تصورات اشتباه درباره این بیماری است در حالی که این بیماری بسیار سخت است به‌طوری که بیشتر مبتلایان تصور نمی‌کردند در صورت ابتلا با شرایطی اینچنینی مواجه شوند.

تعیین قاضی ویژه در دادسرا برای برخورد با خاطیان سلامت

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در وضعیت قرمز قرار دارد و انتظار می‌رود مردم و مسئولان پروتکل‌های بهداشتی را کاملاً جدی بگیرند، اظهار داشت: در صورت عدم رعایت پروتکل‌ها، شاهد هزینه‌های سنگینی به استان مانند به خطر افتادن جان عزیزان و بالارفتن تعداد فوتی‌ها خواهیم بود.

‎وی با تأکید ورود جدی و پررنگ مدیران و فرمانداران به موضوع مدیریت میدانی این بحران عنوان کرد: ‌بانک‌ها، اصناف، واحدهای صنعتی، ورزشگاه‌ها، تاکسی‌های درون شهری باید با رعایت پروتکل‌ها فعالیت کنند و هر مجموعه‌ای رعایت نکرد باید سریعاً تعطیل و با خاطیان هم برخورد شود.

بازوند عنوان کرد: تقاضا کرده‌ایم دادستان کرمانشاه یک قاضی ویژه برای برخورد با افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، تعیین کنند که خوشبختانه این موضوع مورد موافقت قرار گرفت. کمیته نظارت نیز براساس گزارش علوم پزشکی با خاطیان و افرادی که سلامت مردم را به خطر می‌اندازند با قاطعیت برخورد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید
گزارش/گروه جهادی که شجاعانه اموات کرونایی را غسل می‌دهند + فیلم و تصاویر
کرونا|ادامه سیر صعودی مبتلایان در عربستان، قطر و امارات
آغاز فعالیت 3 آزمایشگاه تشخیص کرونا در هفته آینده

محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: برای پیشگیری از ابتلا شهروندان به بیماری و مهار این بیماری در استان پیشنهاد اعمال محدودیت‌هایی مشابه آنچه که در 2 هفته گذشته داشتیم، در ستاد کرونای استان مطرح شد و احتمال اینکه محدودیت‌هایی برای روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه این هفته اعمال کنیم، وجود دارد.

وی عنوان کرد: همانطور که در 4 ماهه اخیر مشاهده کرده‌ایم، معمولا استان‌ها به نوبت وارد پیک و قله بیماری می‌شوند و کم کم بیماری در آنها فروکش می‌کند و کرمانشاه نیز هم اکنون در وضعیت روند صعودی بیماری قرار دارد.

مرادی گفت: با افزایش تعداد موارد بستری و موارد مرگ و میر در استان مواجهیم، امیدواریم ظرف دو تا سه هفته آینده روند بیماری در کرمانشاه نزولی شود.

وی افزود: عبور از قله بیماری کرونا نیازمند همکاری و مشارکت مردم است و هرچقدر قله پیک بیماری بالاتر برود، امکان ارائه خدمات به بیماران و تامین تجهیزات، تخت بیمارستانی، تخت ICU، پزشک و پرستار مورد نیاز دشوارتر خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: سعی کنیم قله بیماری پهن‌تر شود، تا زمان بیشتری برای رسیدگی به بیماران داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تنها راهکار برای مهار بیماری رعایت موازین بهداشتی است عنوان کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت در فروردین ماه 80 درصد مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردند که متاسفانه این میزان اکنون به 20 درصد رسیده است.

مرادی اظهار کرد: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، موارد ابتلا به بیماری افزایش می‌یابد، چشم ما افزایش تعداد بیماران را می‌بیند، اما باور نمی‌کنیم و مردم باید در این زمینه هشدارها و توصیه‌ها را جدی بگیرند.

وی افزود: ظرفیت ابتدایی بیمارستان گلستان 50 تخت بود که اکنون به 70 تخت رسیده و گاهی این 70 تخت پر می‌شود و در بیمارستان فارابی نیز که هفته گذشته ظرفیت پر شد، دو بخش دیگر با ظرفیت 60 تخت اضافه کردیم. قرار است از ظرفیت تخت‌های ICU بیمارستان طالقانی که مازاد و پیش از این تعطیل بود نیز برای بیماران کرونا استفاده شود و در صورت نیاز از تخت‌های بیمارستانی سپاه، نیروی انتظامی، ارتش، تامین اجتماعی و غیره نیز استفاده خواهیم کرد.

مرادی گفت: نمی‌توانیم تمام تخت‌های بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی را به بیماران کرونا اختصاص دهیم زیرا خدمت‌رسانی به سایر بیماران کمتر می‌شود که این امر به ضرر مردم است.

وی با بیان اینکه براساس نقشه راه استان هزار تخت برای بیماران کووید 19 در نظر گرفته شده است عنوان کرد: تأمین این تعداد تخت و تجهیز آن شرایط ویژه و اعتبارات قابل توجه می‌خواهد.

مرادی عنوان کرد: برای مثال بیمارستان فارابی در حالت عادی یک دستگاه تولید اکسیژن داشت که برای شرایط ویژه بیماری کرونا سه دستگاه دیگر به ارزش پنج میلیارد تومان برای این بیمارستان تهیه کردیم و اکنون به دنبال دستگاه چهارم هستیم.

وی افزود: فعلا در استان نیاز به افزایش تعداد مراکز 16 ساعته وجود ندارد و ازدحامی که اکنون وجود دارد به دلیل افزایش تقاضا برای تست است.
Share/Save/Bookmark