کد مطلب: 20535
دوشنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۵۱
دیکتاتوری اصلاحطلبان در برابر یک رای
ماجرای انتخاب شهردار تهران و نحوه آرایش آرا به محمدباقر قالیباف موجب شد تا جریان اصلا طلب برای بار دیگر روی دیکتاتورمآبانه خود را در قبال یک رای نشان دهند.
درحالی که دبیرکل حزب اسلامی کار در خصوص اخراج یا عدم اخراج «الهه راستگو» اظهار بیاطلاعی میکند، یک روزنامه اصلاحطلب در مطلبی مدعی شده است عملکرد الهه راستگو در روند انتخاب شهردار تهران روزگذشته ـ همزمان با انتخاب شهردار تهران ـ مورد بررسی قرار گرفت و مقررشد امروز در جلسهای به شکل رسمی اخراج وی از حزب کار اعلام شود.
این درحالیست که کمالی (دبیرکل حزب) با بیان اینکه باید این موضوع در جلسه حزب اسلامی کار مورد بررسی قرار گیرد و در کمیته انضباطی بررسی شود نیز درباره علت این دیکتاتوری جریان اصلاحطلب که با فشار رسانهای قصد خط دهی به این حزب مستقل را دارند، سکوت کرد.
همچنین مهدی جعفری عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، در مورد اخراج یا عدم اخراج الهه راستگو از این حزب اظهار داشت: بحث اخراج خانم راستگو مطرح است اما این موضوع باید در جلسات حزب اسلامی کار مورد بررسی قرار بگیرد که ما عصر امروز دوشنبه 18 شهریور جلسه هفتگی داریم.
این عضو حزب کار همچنین با تاکید بر لزوم تفتیش عقاید اعضا گفت: ما معتقدیم اقدام خانم راستگو در جریان انتخاب شهردار تهران حرکتی خودسرانه بوده و تلاشهای فراوان حزب اسلامی کار در حمایت از محسن هاشمی را به هدر داد.
برپایه این خبر، الهه راستگو نیز در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس ضمن اظهار بیاطلاعی از تصمیم شورای مرکزی حزب کار در مورد رای خود به محمدباقر قالیباف برای شهرداری تهران اظهار داشت: دو گزینه بیشتر نداشتیم. اگر گزینههای دیگری بود شاید میتوانستیم وقت بیشتری بگذاریم اما به هر حال به نظر بنده تنها شخصی که میتوانست به شهر تهران کمک کند آقای قالیباف بود.
راستگو همچنین گفته است «بنده وامدار مردم هستم بنابراین وامدار هیچ حزب و گروهی نخواهم بود؛ من از روز اول در برابر خداوند متعال قسم خوردهام و به آن عمل خواهم کرد؛ آقای مسجدجامعی گفتهاند که من خائن هستم بنابراین باید مشخص شود که بنده به چه چیزی خیانت کردهام؛ به رای مردم یا چیز دیگری.»
بنا بر این گزارش، اظهارات عضو شورای مرکزی این حزب درحالی مطرح شده است که در مرامنامه حزب اسلامی کار هدف «برقراری عدالت اجتماعی» و «توسعه مشارکت سیاسی و اجتماعی» عنوان شده و بر نفی هرگونه استثماری تاکید شده است.
همچنین در این مرامنامه از توسعه و تحکیم آزادیهای سیاسی و دفاع از آزادی قلم و بیان و ... یاد شده است.
منبع فارس