مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از تهیه شناسنامه برای رسانه های فعال در استان خبر داد.
بهرام فاضلی با حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در کرمانشاه، با اشاره به اهمیت و جایگاه رسانه ها، از "ایسنا" به عنوان یکی از موفقترین رسانه های استان یاد کرد وافزود: صفات خاصی در این رسانه تجمیع شده که آن را از سایر رسانه های استان متمایز می کند که مهمترین آن پویایی و جوان بودن و ارتباط این رسانه با بدنه علمی و دانشگاهی است.
وی افزود: این جوان بودن و این پویایی، در کنار صداقت در اخبار موجب شده ایسنا رسانه ای قابل اعتماد برای همگان باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: خوشبختانه طبق بررسی های صورت گرفته نگاه مخاطبان به این رسانه نگاه مثبتی است و هم مردم و هم مسئولان به خبرهای این رسانه اعتماد بالایی دارند.
فاضلی در ادامه با اشاره به فعالیت بسیاری رسانه ها در استان، گفت: جهت هویت بخشی به رسانه ها، در حال تهیه شناسنامه برای رسانه های استان هستیم.
این مسئول افزود: قرار است طی این برنامه تمام مشخصات رسانه ها جمع آوری شده و تمام این اطلاعات در قالب یک کتاب به چاپ برسد که این امر در شناسایی هرچه بیشتر و بهتر رسانه های استان و جایگاه آنها کمک موثری خواهد بود.
وی با اشاره به استفاده از خبرهای بدون ذکر منبع در برخی رسانه های مکتوب و مجازی گفت: متاسفانه به دلیل ضعف و نبود قانون مشخص در این زمینه شاهد ترویج این بی اخلاقی ها هستیم و تمام تلاشمان این است که از طریق محروم کردن این رسانه ها از برخی امتیازات بتوانیم آنها را به سمت و سوی درج و ذکر منبع در اخبار برداشتی از سایر رسانه ها سوق دهیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: به صورت مکتوب هم به رسانه هایی که حق کپی رایت را رعایت نمی کنند تذکرات لازم داده خواهد شد.
فعالیتهای فرهنگی به خاطر ماهیت "تجمعی بودن" از کرونا ضربه سختی خوردند
فاضلی در ادامه با اشاره به شیوع کرونا و متضرر شدن بخش های فرهنگی و هنری از این وضعیت گفت: متاسفانه فعالیت های فرهنگی و هنری جزو اولین هایی بود که با شیوع این بیماری تعطیل شدند. نوع فعالیت های فرهنگی و هنری به گونه ای است که حتی با وجود فعالیت و بازگشایی باز هم از این شرایط متضرر می شوند.
وی افزود: ماهیت فعالیت های فرهنگی و هنری بصورت تجمعی است و در این شرایط در صورت فعالیت هم با توجه به وجود پروتکل ها آنطور که باید به سوددهی نمی رسند و همواره متضرر می شوند.
فاضلی خاطرنشان کرد: از طرفی فضاهای فرهنگی و هنری از جمله پلاتوهای نمایش به گونه ای که امکان رعایت پروتکل ها در آنها دشوار است و همین امر سختی های این حوزه را بیشتر کرده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین دستورکارهای مختلف برای پیشبرد برنامه های فرهنگی هنری در صورت تداوم شرایط کرونایی خبر داد وافزود: سناریوهای مختلفی برای اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در شرایط متفاوت کرونایی از جمله شرایط سفید، زرد و قرمز تهیه شده و تلاش ما بر این است حتی المقدور از ظرفیت فضای مجازی در این زمینه بهره گرفته شود.
وی افزود: در حال حاضر جشنواره فرهنگی و هنری امام رضا (ع) را به سمت و سوی فضای مجازی برده ایم و اگر در ماه های آتی شرایط اجازه دهد اختتامیه این جشنواره برگزار و در غیراینصورت از برگزیدگان جشنواره با رعایت پروتکل ها دعوت و جوایز اهدا می شود و برای سایر برنامه های فرهنگی و هنری دیگر هم چنین سناریوهایی در نظر گرفته شده است.
برآورد خسارت 250 میلیارد تومانی "کرونا" به فرهنگ و هنر کرمانشاه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون ضرر و زیان کرونا به بخش های مختلف فرهنگی و هنری طبق برآوردهای صورت گرفته به بیش از 250 میلیارد تومان رسیده است گفت: قطعا ادامه این بیماری ضرر و زیان های این بخش را بیشتر هم می کند.
وی تصریح کرد: طی این مدت تلاش های بسیاری صورت گرفته تا از طریق اعطای تسهیلات بخشی از ضرر و زیان فعالین فرهنگی و هنری استان جبران شود، اما قطعا رقم خسارت ها بیش از توان جبران ماست.
انتهای پیام