توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 22314
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۴۶
دكتر فريدون عباسي رئیس سابق سازمان انرژی اتمی:
در بحث انرژی هسته‌ای افراط و تفریط نداشته باشیم/ اين موضوع را کوچک فرض نکنیم که اگر آن را کنار بگذاریم همه مشکلات ما حل می‌شود
در بحث انرژی هسته‌ای افراط و تفریط نداشته باشیم/ اين موضوع را کوچک فرض نکنیم که اگر آن را کنار بگذاریم همه مشکلات ما حل می‌شود
فریدون عباسی پیش‌ از ظهر امروز در دهمین یادواره شهدای دانشجویی آیه‌های سرخ شهرستان سوادکوه با بیان خاطراتی از دفاع مقدس، اظهار داشت: آخرین محموله سلاح به خرمشهر قبل از اشغال، تعداد ۶ آر پی جی و ۵۰۰ عدد فشنگ سلاح ژ۳ از شهید جهان آرا تحویل گرفتم.

همراه نبودن بخشی از افراد عافیت‌طلب از ابتدای جنگ تاکنون

فارس از سوادكوه گزارش داد: رئیس سابق سازمان انرژی اتمی که از ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ تا مرداد ۱۳۹۲ رئیس سازمان انرژی هسته‌ای کشور بود، با اشاره به اینکه زمزمه‌های آتش بس در جنگ از ابتدا مورد مخالفت امام راحل قرار گرفته بود،افزود: همراه نبودن بخشی از افراد عافیت‌طلب از ابتدای جنگ تاکنون وجود داشته است.

وی که در قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت با عنوان دانشمند ارشد وزارت دفاع و مرتبط با انستیتو فیزیک کاربردی مشمول تحریم‌ها شده بود و در هشت آبان ۱۳۸۹ در میدان دانشجوی تهران مورد سوء قصد قرار گرفت با تاکید بر اینکه برای تحلیل وضعیت فعلی جامعه باید شرایط و رویدادهای ابتدای انقلاب تاکنون را مورد توجه قرار دهیم،خاطرنشان کرد: ‌بررسی شرایط انقلاب در دوران مختلف آن موجب ترسیم روشن آینده می‌شود.

عباسی با اشاره به استفاده رژیم صدام از سلاح هسته‌ای و خسارات جانی و روانی آن و سکوت رسانه‌های مختلف،گفت: حمله عراق به کویت و اعتراف کشورهای ارسال کننده سلاح شیمیایی به عراق، مظلومیت رزمندگان را در دوران دفاع مقدس به جهانیان نشان داد.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه فداکاری رزمندگان ما در دفاع مقدس باعث شد تا شرایط منطقه و برخی از مبادلات جهانی و مناسبات بین‌المللی تغییر کند،افزود: فداکاری‌های رزمندگان در دفاع مقدس و اقدامات بعدی موجب سقوط صدام شد.

نهضت علمی کشور از دهه ۶۰ آغاز شد

وی به آغاز نهضت علمی کشور در دهه ۶۰ اشاره کرد و با اشاره به اینکه همزمان با فداکاری رزمندگان در جبهه‌های جنگ شاهد گسترش دانشگاه‌ها و افزایش تقاضاهای علمی در جامعه شدیم، یادآور شد:‌ در سال ۶۳ نخستین رشته‌های فوق‌لیسانس راه‌اندازی شد و در سال ۷۴ کشور در اعزام دانشجویان دکتری به صورت تقریبی بی‌نیاز شد.

سخنران دهمین یادواره شهدای دانشجویی آیه‌های سرخ شهرستان سوادکوه با بیان اینکه اوج تثبیت سرزمینی در سوم خرداد ۱۳۶۱ با آزادسازی خرمشهر به دست آمد و شرکت مردم در انتخابات از سال ۵۸ تا ۲۴ خرداد سال ۱۳۹۲ باعث تثبیت سیاسی نظام را فراهم آورد،خاطر نشان کرد:‌ مذاکره ۶ قدرت جهانی با ایران در موضوع انرژی هسته‌ای با قدرت‌نمایی مردم و رهبری مقام معظم رهبری به دست آمده است.

می‌توانیم تهاجم فرهنگی را معکوس کنیم

وی با تاکید بر اینکه ما قدرت معنوی خود را در جهان گسترش دادیم،افزود: تهاجم فکری ما غرب را با مشکل روبه‌رو کرد و می‌توانیم تهاجم فرهنگی را معکوس کنیم.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه ورود نیروهای کارکرده صنعتی و متخصص به انرژی هسته‌ای با ورود آقای آقازاده به عرصه مدیریت همراه بود،تصریح کرد: ‌شجاعت دانشمندان هسته‌ای و دانشگاهی و متخصص و مدیران صنعتی باعث ایجاد تحول در صنعت هسته شد.

عباسی به جدی بودن نظام و مسئولان ارشد برای استفاده از انرژی هسته‌ای اشاره کرد و گفت: استفاده از انرژی هسته‌ای از قبل از انقلاب با برنامه‌ریزی برای استفاده از ۱۰ هزار مگاوات مورد برنامه‌ریزی قرار گرفته بود.

وی با اشاره به اینکه تمرکز در دوران هشت ساله سازندگی،تکثرگرایی،دعواهای سیاسی و خبرسازی‌های دوران اصلاحات باعث انحراف در مسیر هسته‌ای کشور ایجاد کرده بود،خاطرنشان کرد: حضور دولت از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۹۲ در متن مردم و کم کردن فاصله اقتصادی بود که موفق یا ناموفق بودن آن بحث دیگری است.

استفاده از انرژی هسته‌ای در زندگی مردم از اولویت‌های فعالیت‌های هسته‌ای است

عباسی به کاربردی کردن انرژی هسته‌ای در زندگی مردم و استفاده از پرتوها در زندگی روزمره را از اولویت‌های فعالیت‌های هسته‌ای ذکر کرد و با اشاره به حرمت استفاده از سلاح کشتار جمعی توسط مقام معظم رهبری گفت: پنج هدف اصلی در یک سال اول مدیریت بر سازمان انرژی هسته‌ای با همکاری کارکنان صادق و بسیجی این سازمان به دست آوردم که راه‌اندازی نیروگاه بوشهر، تکمیل راکتور ۴۰ مگاواتی اراک،توسعه غنی‌سازی در فرد و و نطنز، تولید سوخت اصفهان و تعامل سازنده‌تر با آژانس هسته‌ای بود.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه نتایج خوبی در مذاکرات هسته‌ای به دست آوردیم و اثبات حقانیت فناوری هسته‌ای خود را دریافت کردیم،گفت: با موضع اقتدار با کشورهای قدرتمند درباره انرژی هسته‌ای مذاکره می‌کنیم.

در بحث انرژی هسته‌ای افراط و تفریط نداشته باشیم

سخنران دهمین یادواره شهدای دانشجویی آیه‌های سرخ شهرستان سوادکوه با توصیه به اینکه در بحث انرژی هسته‌ای افراط و تفریط نداشته باشیم و همه کشور را به موضوع انرژی هسته‌ای گره نزنیم و یا آنقدر موضوع را کوچک فرض نکنیم که اگر آن را کنار بگذاریم همه مشکلات ما حل می‌شود.

وی تاکید کرد: ملت ایران به دنبال علم و فناوری هستند و می‌خواهند انقلاب را با دانش و دیانت و معرفت به دنیا صادر کنند.

پهلوان‌سازی در موضوع انرژی هسته‌ای مناسب نیست

عباسی با بیان اینکه هدف دشمن از پایین کشیدن فتیله هسته‌ای کشور تحمیل حقوق بشر غربی است،تصریح کرد: ‌در موضوع انرژی هسته‌ای از قهرمان‌سازی و پهلوان‌سازی دوری کنیم و پهلوانان واقعی رزمندگان و شهدایی هستند که در سختی‌ها فناوری هسته‌ای را آغاز کردند.

مجید شهریاری عالم جامع‌الشرایط بود

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با اشاره به ویژگی‌های شخصیت علمی و معنوی دکتر مجید شهریاری که خانواده این شهید نیز در دهمین یادواره شهدای دانشجویی آیه‌های سرخ شهرستان سوادکوه حضور داشتند،مجید شهریاری را عالم جامع‌الشرایط توصیف کرد و افزود:‌ او استاد تمام دانشگاه بود و دانشجویان علاوه بر استفاده از شخصیت علمی ایشان درباره مسائل دینی و اعتقادی هم از مشورت‌های او استفاده می‌کردند.

وی به سخنان دکتر مجید شهریاری از دانشمندان شهید هسته‌ای کشور در یک هفته قبل از شهادت اشاره کرد و گفت: شهید شهریاری یک هفته قبل از شهادت خود گفت «مملکت دیگر به وجود ما نیاز ندارد...تا جوان بودیم می‌گفتند جوانید و البته منطقی می‌گفتند و وقتی دکتری گرفتیم و سن ما به ۴۵ رسید می‌گویند جوان‌ها به میدان بیایند پس ما چه وقت باید به مملکت خدمت کنیم».

این دانشمند هسته‌ای با بیان اینکه معنای دانشمند هسته‌ای عمیق است و نباید آن را برای من و یا هر کجا استفاده کرد،تصریح کرد: اساتید دانشگاهی ما باید صبغه دکتر شهریاری را در اهمیت به مسائل تربیتی الگوگیری کنند و بنیاد شهید شهریاری هم در زمینه توزیع و توسعه سخاوت مندانه علم تلاش می‌کند.
Share/Save/Bookmark