خط نیوز - در میان سکوت مجامع بین المللی و کشورهای مدعی حقوق بشر و همچنین کشورهای عربی کشتار هولناک مردم مظلوم فلسطین توسط رژیم صهیونیستی هر روز رنگ تازه ای به خود می گیرد.
رژیم اشغالگر قدس، درنده خویی را به نهایت درجه خود رسانده و با کشتار بیرحمانه مردم مظلوم غزه فلسطین، در حال انجام یک نسل کشی بزرگ است.
حضرت آیت الله العظمی بهجت آن موقع که در قید حیات بودند بارها و بارها از لزوم دعا و تضرع به پیشگاه حضرت باری تعالی برای حل مشکلات مسلمانان و مظلومان عالم علی الخصوص مردم مظلوم فلسطین گفتند و از بی تفاوتی نسبت به احوال آنان شکوه کردند.
در ادامه فرازهایی از سخنان انذارگونه این عالم سفرکرده درباره لزوم دعا، تضرع و گریه جهت حل مشکلات مسلمانان و مظلومان دیگر بلاد می آید:
***
۱) چه قدر رحمت خداوند شامل حال کسانی است که بی تفاوت نباشند و برای رفع این همه ابتلائات و بلاهایی که مسلمانان و بر اهل ایمان وارد می شود، گریه و تضرع و ابتهال کنند! (در محضر بهجت:۱/۱۸۷)
***
۲) آیا درست است که ما راحت بنشینیم و نظارهگر باشیم و برادران و خواهران ایمانی ما در دست ظالمان گرفتار باشند؟! ... آيا مىشود رييس و مولاى ما حضرت ولى عصر عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف محزون باشد، و ما خوشحال باشيم؟!» (در محضر بهجت، ج۲،شماره۲۶۷.)
***
۳) وقتى بلايى ـ مانند وبا ـ در نجف پيدا مىشد، حتّى در بازارها هم گاهى مجالس روضه خوانى و توسل برقرار مى شد، ولى ما مثل آدمهاى مأيوس و نااميد، گويا نمى خواهيم از اين درِ رحمت داخل شويم و براى رفع بلا و گرفتارىها به حضرات معصومين ـ عليهم السّلام ـ متوسّل شويم! آيا امروز براى رفع بلاها غير از تضرّعات و دعاى صادق همراه با توبه و توسل، راه ديگرى داريم؟! مسلمانها و برادران و خواهران ما در زير آتش دشمن در چه حالى هستند، و ما در چه حال؟! آيا روا است كه چنين بى تفاوت و غير مضطرب باشيم؟! (سایت آیت الله بهجت: اینجا)
***
۴) آیا اوضاع اینها نشان نمیدهد که بهایماند؟! وگرنه انسان چنین کاری میکند؟ بنابراین، ما نباید تابع آنها باشیم و نباید بر اساس خواستهی آنها عمل کنیم، و نباید آنها را دوست داشته باشیم و نباید با آنها همپیمان شویم. مگر همین آمریکا نبود که با داخلهی خود جنگید؟! ولی ما در مدح و ثنای اینها زیارتنامه درست میکنیم که به کرهی ماه رفته، فرشتهاند و ....
امروز هر کس نماز بخواند و برای رفع ابتلائات مسلمانها بعد از نماز دعا نکند، معلوم میشود برای رفاه حال دنیای خود هم قاصر بلکه مقصر است، در امر آخرت که هیچ!
«من أصبَحَ و لمیهتمَّ بأمورِ المسلمینَ فلَیسَ بمسلمٍ.» هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد، مسلمان نیست.
از خدا بخواهیم که هر فرد مسلمان و هر کس که به حکم مسلمان است و یا از اعقاب او شخص مسلمان پیدا میشود، از بلاها و گرفتاریها در امان باشد! [در محضر بهجت/ج۲/کلام۱۶۶۸]
***
۵) عاجزترين مردم كسى است كه از دعا كردن عاجز باشد! («أَعْجَزُ النّاسِ، مَنْ عَجَزَ عَنِ الدُّعاءِ.») و مؤفّق كسى است كه دعايش با شرايط، يعنى به شرط توبه و صادقانه و حقيقى و مستمرّ باشد، و در صورت تأخير در اجابت نا اميد نشود و دست از دعا و تضرّع و التماس برندارد و مأيوس نشود، زيرا يأس از رحمت خدا و استجابت، از بلايى كه براى برطرف شدن دعا مى كند، بدتر است. از آيه ى شريفه: «فَلَوْلاَآ إِذْ جَآءَهُم بَأْسُنَا تَضَرَّعُواْ وَلَـكِن قَسَتْ قُلُوبُهُمْ؛ پس اى كاش كه وقتى بلا و سختى ما به آنان مى رسید، تضرّع مى كردند؛ ليكن دل هاى آنان سخت گرديده است.» استفاده مى شود كه در مقابل تضرّع، قساوت قلب است!
البته تضرع و دعا، نه آن وقت كه خانه ى ما را خراب مى كنند، بلكه الآن هم كه خانه هاى برادران و خواهران دينى ما را خراب مى كنند، بايد دعا كنيم؛ زيرا خانه ى برادران دينى مثل خانه ى خود ما است. خدا كند كه به دواى درد خود در اين مواقع مُلْهَم شويم.