توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 66793
چهارشنبه ۱ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۱۰
چگونه از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟
در مطلب زیر برای جلوگیری از داغ نشدن گوشی سعی می‌کنیم راه‌حل‌های کاملی ارائه کنیم تا به گوشی شما آسیبی نرسد.
در مطلب زیر برای جلوگیری از داغ نشدن گوشی سعی می‌کنیم راه‌حل‌های کاملی ارائه کنیم تا به گوشی شما آسیبی نرسد.

به گزارش رجانیوز، با داغ شدن گوشی علاوه بر اینکه باتری گوشی آسیب می‌بیند ممکن است باعث آسیب دیدن قطعات داخلی گوشی شود. داغ کردن گوشی مشکل شایعی بین کاربران اندروید و آیفون است. اما فکر می‌کنید دلیل بالا رفتن دمای گوشی چیست؟

دلایل مختلفی دارد. باتری، عملکرد خود گوشی، استفاده بیش از حد از گوشی، کار کردن با گوشی حین شارژ و مواردی از این دست دلایل اصلی بالا رفتن دمای گوشی هستند. در برخی گوشی‌ها وقتی دمای دستگاه بالاتر از دمای مجاز گوشی باشد معمولا یک پیغام دستگاه بیش از حد داغ است روی صفحه ظاهر می‌شود یا علامت دماسنج بالای گوشی دیده می‌شود و تا زمانی که دما به حالت نرمال برنگردد این پیغام باقی می‌ماند.

اما برای خنک کردن گوشی در این شرایط چکار باید کرد؟ چطور مشکل داغ شدن باتری گوشی را حل کنیم؟ در این مطلب ابتدا در مورد عوامل این مشکل صبحت می‌کنیم و سعی می‌کنیم راه‌حل‌های کاملی ارائه کنیم تا به گوشی شما آسیبی نرسد.

چرا گوشی داغ می‌شود؟
این سوالی است که همه می‌پرسند و جواب واحدی هم برای آن وجود ندارد. دلایل مختلفی باعث ایجاد این مشکل می‌شوند. اگر گوشی شما به صورت مداوم داغ می‌شود و یا هنگام استفاده از اینترنت یا اجرای برنامه‌های سنگین خیلی سریع داغ می‌کند یعنی شما با این مشکل مواجه هستید.

توجه داشته باشید که گرم شدن گوشی بسیاری از مواقع عادی است. یعنی اگر گهگاه گوشی شما کمی داغ می‌شود و بلافاصله خنک می‌شود یا صرفا گرم بودن گوشی را داخل دست‌تان احساس می‌کنید یعنی گوشی شما هنوز به مرحله بحرانی نرسیده است.

گوشی یک دستگاه الکترونیکی است. تمام دستگاه‌های الکترونیکی به دلیل وجود جریان برق دمای بالاتری دارند.

الکتریسیته به حرارت تبدیل می‌شود و گوشی گرم می‌شود. اما داغ شدن موبایل بیش از حد مجاز اصلا طبیعی نیست و باید راه‌حلی برای آن داشته باشید. هم اندروید و هم گوشی‌های آیفون با این مشکل مواجهند.

در گوشی‌های اندروید مثلا سامسونگ و هواوی و شیائومی شایع‌ترین مشکل باتری آسیب دیده است. اما دلایل دیگری هم وجود دارند:

نرم‌افزار‌های پس‌زمینه بیش از حد CPU مصرف می‌کنند.

روشنایی صفحه بیش از حد زیاد است.

فعال بودن اینترنت و نرم‌افزار‌هایی که ما معمولا برای دسترسی به اینترنت آزاد نیاز داریم.

اینترنت ۳ G و G ۴ معمولا مصرف باتری زیادی دارند، چون امواج آن‌ها انرژی بیشتری دارند و باعث داغ شدن گوشی می‌شوند.

بازی‌هایی که بیش از حد سنگین هستند.

گوشی ویروسی شده است.

باتری آسیب دیده است؛ و یا اینکه از شارژر بی‌کیفیت استفاده می‌کنید.

برای مشکلاتی که ناشی از مسائل نرم‌افزاری است راه‌حل‌هایی وجود دارد. گوشی شما نباید به خاطر مشکلات نرم‌افزاری داغ کند. مشکلات سخت‌افزاری مانند باتری و یا آسیب دیدن قطعات داخلی گوشی هم با تعمیر و یا تعویض قطعات حل می‌شوند. به طور مثال داغ شدن گوشی بعد از ضربه خوردن بین کاربران اندروید شایع است که راه‌حل آن تعمیر گوشی است.

علت داغ شدن گوشی آیفون
گوشی‌های آیفون معمولا ویروسی نمی‌شوند، چون اپل اجازه نمی‌دهد که شما نرم‌افزار‌های غیرمعتبر و تایید نشده روی گوشی‌تان نصب کنید.

احتمالا فکر می‌کنید گوشی‌های آیفون کمتر داغ می‌کنند. اما این گوشی‌ها هم مشکلات خاص خودشان را دارند و نمی‌توان با اطمینان گفت که داغ نمی‌کنند.

آسیب دیدن باتری آیفون خیلی زود باعث داغ شدن گوشی می‌شود.

زیاد بودن حجم اپلیکیشن‌های باز روی گوشی دلیل دیگری است.

اگر حجم دانلود و یا آپلودتان روی اینترنت زیاد باشد.

بالا بودن روشنایی صفحه و فعال بودن همزمان امکانات گوشی مانند وای‌فای، بلوتوث، لوکیشن و...

شارژر‌های غیراورجینال هم روی دمای باتری تاثیری منفی دارند.
Share/Save/Bookmark