کد مطلب: 23562
جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ ساعت ۲۲:۲۹
تصاویر:چرا آمریکا حق ندارد درباره حقوق بشر حرف بزند؟
رهبر انقلاب چند روز پیش باز هم تصریح کردند که «هرکسی هم که درباره حقوق بشر حرف بزند، آمریکاییها حق ندارند حرف بزنند، زیرا دولت آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است». شاید عده‌ای این حقیقت را تکرار مکرر بدانند، اما حقایق همواره نیاز به تکرار دارندو اگر تکرار رنگ ببازد، آرام آرام حقایق هم رنگ خواهند باخت.

حقیقت اخیر را عملی نکردیم و متاسفانه عده‌ای حقیقت نخست را فراموش کردند؛ هنوز هم در دنیای غفلت‌زده امروز عدم حقانیت و صداقت دولت آمریکا مشکوک است، در حالی دست‌کم در ۷۰ سال اخیر هر جنگ ناگواری در جهان در گرفته و آتشی دامن بشریت را سوزانده، پای دولت آمریکا وسط بوده است. این اتفاق بویژه پس از پایان جنگ سرد صورت صریحی به خود گرفت؛ زمانی که آمریکا خود را پلیس جهان قلمداد کرد و شیوه‌ای عجیب به خود و متحدانش قول داد که «نظم نوین جهانی» را مستقر کند و آنچه امروز بشر را بیش از هر زمان دیگری از اخلاق و معنویت دور ساخته و او را بی‌بنیاد و بی‌ریشه کرده، نتیجه همان پروسه «نظم نوین جهانی» آمریکایی است.

همه این رویدادها هم تنها با یک شعار صورت بسته است؛ «وضع حقوق بشر»! بحث پرسش‌برانگیز داستان «نظم» جهانی و «حقوق» بشر اینجاست که تعاریف آمریکایی‌ها هیچگاه نه بر طبق نظر مردمی که بشر خوانده می‌شوند و قرار است حقوقشان وضع شود ارائه شده و نه اینکه پس از مدت‌ها از اعمال چنین نظمی که قرار است حقوق بشریت را به آن‌ها پیشکش کند، هرگز از آن‌ها پرسیده شده که شما به چنین نظمی نیاز دارید یا نه؟ یعنی برداشت آمریکایی از نظم و حقوق نه در عالم نظر به مردم و بشریت جهان وقعی می‌نهد و نه در بساط عمل توجهی به عقاید متکثر بشریت دارد. دولت ایالات متحده مدت‌هاست این شکاف نظر و عمل را ایجاد کرده و خود به شکل مضحکی در آن اسیر گشته است، آمریکا تاکنون هم در حیطه نظر و هم در حوزه عمل به طور یکجانبه و سلطه‌گرانه پیش رفته و تمام شقوق دیگر را یا در خود هضم کرده، یا اگر قدرت هضم آن را نداشته با آن به مخاصمه پرداخته است؛ این غیر از توتالیتاریسم و دیکتاتوری جهانی معنای دیگری دارد؟!
 تکرار رسانه‌ای حقایق فوق از قاب دوربین عکاسان زیادی صورت گرفته است؛ از ویتنام گرفته تا افغانستان و پاکستان. برخی از این شواهد در ادامه می‌آید.
 
 
Share/Save/Bookmark
مرجع : خبرگزاری تسنیم