توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 33121
پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۷
گزارش موسسه گفت‌و‌گوی استراتژیک؛
دختران جوان غربی میان تروریست‌های داعش چه می کنند؟
تاکنون ۵۵۰ زن از کشورهای اروپای غربی به تروریست های داعش پیوسته‌اند... این زنان بسیار جوان هستند و بسیاری از آنها هیچ‌وقت سفر نکرده‌اند.
دختران جوان غربی میان تروریست‌های داعش چه می کنند؟
به گزارش خط نیوز ، گزارش یک موسسه تحقیقاتی غربی نشان می دهد که بیش از ۵۰۰ زن از کشورهای اروپای غربی به تروریست های داعش در سوریه و عراق پیوسته‌اند.


این گزارش که به نظر می‌رسد اولین تحقیق جامع درباره حضور زنان میان تروریست های داعش باشد، توسط موسسه گفت‌و‌گوی استراتژیک انجام شده است.


سایت انگلیسی بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) که براساس سیاست دولت های غربی، "داعش" را "دولت اسلامی" و تروریست های داعش را جهادی و پیکارجو می خواند، با اشاره به این گزارش آورده است:


این گزارش می‌گوید ۵۵۰ زن از کشورهای اروپای غربی به نیروهای دولت اسلامی [تروریست های داعش] که بخش بزرگی از سوریه و مناطقی در عراق را در اشغال خود دارند، پیوسته‌اند.


چرا زنان کشورهای غربی به گروه دولت اسلامی [داعش] می‌پیوندند؟


این گزارش این سوال را مطرح می‌کند که چرا این زنان با دل کندن از همه چیز و با علم به خطر بازداشت و یا حتی مرگ، برای زندگی به مناطق تحت کنترل داعش می‌روند.


این گزارش خاطرنشان می‌کند که بسیاری از این زنان انتظار چنین خطراتی را ندارند اما در هر حال راهی هم برای برگشت ندارند.


نویسندگان گزارش، دلایل متعددی را برای این مساله بیان می‌کنند. از جمله این دلایل می‌توان به تمایل این زنان برای ازدواج با پیکارجویان [تروریست ها] اشاره کرد.


راس فرنت، یکی از نویسندگان این گزارش به بی‌بی‌سی گفته است که وقتی که این زنان وارد سوریه می‌شوند، زندگی آنها بسیار معمولی و پیش پا افتاده می‌شود.

آقای فرنت گفت زنانی که در مناطق تحت کنترل داعش زندگی می‌کنند، به زنانی که درصدد سفر به این مناطق بدون قصد ازدواج هستند، هشدار می‌دهند که دست به این سفر نزنند. آنها می‌گویند هر زنی که به این مناطق می‌آید باید ازدواج کند.


این گزارش خاطرنشان می‌کند که نقش این زنان در حال حاضر منحصر به بچه‌داری، آشپزی و نظافت است که به گفته آقای فرنت، از نویسندگان گزارش، کارهای هیجان‌انگیز و به خصوص خطرناکی نیستند.


آقای فرنت می‌افزاید: «این زنان در شبکه‌های اجتماعی، به طور فعالانه دیگران را به انجام حملات تشویق می‌کنند.»


او می‌گوید "مواردی را داریم که این زنان به دیگران می‌گویند اگر نمی‌توانید به مناطق تحت کنترل داعش بروید، میدان نبرد را به محل زندگی خود ببرید." این زنان به عنوان مثال به حوادث اخیر پاریس اشاره کرده‌اند.


ارین ماری سالتمن، از محققان ارشد موسسه گفت‌و‌گوی استراتژیک هم به بی‌بی‌سی گفت: «نباید به این زنان به عنوان موجواتی با شخصیت مطیع و منفعل در این سازمان تروریستی نگریست.»


خانم سالتمن افزود: «این زنان قویا بر این باورند که در حال ساختن آرمان شهر هستند، این زنان بسیار جوان هستند و بسیاری از آنها هیچ‌وقت سفر نکرده‌اند و انتظارات و تصورات رویاگونه درباره ازدواج با سربازان جهادی [منظور تروریست است] مرد دارند.»


خانم سالتمن می‌گوید این زنان به عنوان مبارز و جهادی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و نمی‌توان آنها را در شمار پیکارجویان خارجی آورد.
Share/Save/Bookmark