توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 69032
سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۰
در چهل و چهارمین سال پیروزی انقلاب اسلامی؛
گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم
بیمه سلامت یکی از خدمات ارزشمند انقلاب اسلامی در آبان ماه سال ۷۴ با هدف دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی برای اقشار مختلف مردم به ویژه قشر کم برخوردار به صورت بیمه همگانی اجرا شد.
گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم
بدون تردید سلامت جامعه منشأ رشد همه امورات در زندگی محسوب می‌شود و نقش مؤثر این بیمه در اقتصاد سلامت، درمان عمومی و خدمات رسانی به بیماران به ویژه بیماران خاص و صعب العلاج بسیار حائز اهمیت است.

سازمان بیمه سلامت تاکنون برنامه‌های مهمی را در راستای سلامت عمومی مردم به ویژه در بین قشر کم برخوردار جامعه اجرا کرده که این برنامه‌ها با رویکرد عدالت در دسترسی به خدمات بیمه‌ای و درمانی، ارتقای کیفیت خدمات و حفاظت مالی از بیمه شدگان اجرا می‌شوند.

گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم

این سازمان با عقد قرارداد با همه بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی دولتی، برخی بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه‌ها و پزشکان در بخش خصوصی به ارائه خدمات به بیمه شدگان خویش می‌پردازد و بیمه شده هنگام مراجعه به مراکز طرف قرارداد فقط بخشی از هزینه را به عنوان فرانشیز پرداخت کرده و بقیه هزینه‌ها را مراکز طرف قرارداد از سازمان بیمه سلامت ایران اخذ می‌کنند.

دورترین روستاهای کرمانشاه از خدمات رایگان درمانی بهره‌مند هستند

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مهر به دستاوردهای عظیم نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه سلامت و درمان طی ۴۴ سال گذشته اشاره و اظهار کرد: بیمه همگانی خدمات درمانی از سال ۱۳۷۴ با هدف پوشش بیمه‌ای آحاد جامعه فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: هم اکنون یک میلیون و ۳۳۰ هزار نفر معادل ۶۶ درصد از جمعیت این استان تحت پوشش خدمات سازمان بیمه سلامت قرار دارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه بیان کرد: به برکت خون پاک شهدا و قیام امام خمینی (ره) علیه استبداد، فقر و تبعیض رژیم شاهنشاهی، شاهد خدمات درمانی و بیمه‌ای ارزشمند، ماندگار و گسترده‌ای به اقشار مختلف خصوصاً قشر ضعیف و کم درآمد جامعه هستیم.

گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم

تحویلیان تاکید کرد: این خدمات در دنیا بی‌نظیر است، به طوری که هم اکنون حتی در روستاهای کشور کادر بهداشت با بالاترین کیفیت به صورت رایگان به ارائه خدمات به روستاییان می‌پردازد.

وی خاطر نشان کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در روستاها چیزی تحت عنوان کادر بهداشت و پزشک خانواده وجود نداشت.

به گفته تحویلیان، هم اکنون بیش از ۷۰۰ هزار نفر از روستاییان، عشایر کوچ رو و ساکنین شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر جمعیت در این استان تحت پوشش خدمات طرح بیمه همگانی روستاییان و عشایر قرار دارند از خدمات درمانی بهره‌مند هستند.

وی اضافه کرد: طرح ملی ارتقای بیمه روستاییان و عشایر در قالب تبدیل کارت به دفترچه در سال ۸۴ از دیگر اقدامات ارزشمند این سازمان بود که بیمه شدگان علاوه بر دریافت خدمات بستری، می‌توانستند با مراجعه به مراکز دولتی، خدمات سرپایی نیز دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در شهرهای مختلف ایران تعداد پزشکان ایرانی بسیار کم بود و عموماً پزشکان از دیگر کشورها مانند فیلیپین، بنگلادش، پاکستان، هند و… بودند که بیماران را ویزیت می‌کردند.

وی ادامه داد: در اکثر شهرهای کشور اگر بیمار نیاز به سطوح بالاتر درمان می‌داشت باید به مرکز استان مراجعه می‌کرد که در استان کرمانشاه اکثر تخصص‌های درمانی از جمله قلب، چشم و کلیه فاقد متخصص مربوطه بود.

تحویلیان تصریح کرد: در آن زمان بیشترین معالجات در بحث داخلی و جراحی عمومی صورت می‌گرفت و بیمارانی که نیاز به ویزیت متخصص و یا عمل جراحی تخصصی داشتند، می‌بایست به تهران و یا مراکز استان‌های برخوردارتر اعزام می‌شدند.

وی از دیگر دستاوردهای مهم انقلاب در حوزه سلامت و درمان را اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده و بیمه ایرانیان دانست و ادامه داد: طرح تکمیلی این طرح‌ها و شاکله اصلی بیمه سلامت طرح ملی بیمه همگانی سلامت و در قالب طرح تحول نظام سلامت است که در سال ۹۳ اجرا شد.

گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم

به گفته تحویلیان، طرح بیمه همگانی سلامت به عنوان یکی از ماندگارترین طرح‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است که در این طرح بسیاری از خدمات مورد نیاز افراد جامعه را در حوزه سلامت پیش بینی شده است.

پرداخت ۱.۳ میلیارد تومان برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه ارزشمندترین خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی به بیماران را راه‌اندازی و اجرای صندوق بیماران خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال جاری عنوان کرد و افزود: بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ بیماران خاص و صعب العلاج در این استان وجود دارند که از ابتدای راه‌اندازی این صندوق تا کنون ۱۶ هزار و ۷۳ بار به مراکز درمانی طرف قرارداد مراجعه کرده‌اند.

تحویلیان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بیمار نباید جز رنج بیماری رنج دیگری داشته باشد، ادامه داد: تاکنون از صندوق بیماران خاص و صعب العلاج یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در رابطه با ۱۶۹ پرونده برای هزینه‌های دارو و درمان این بیماران در کرمانشاه پرداخت شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه هزینه‌های این بیماران در مراکز درمانی در تعهد بیمه سلامت قرار دارد، خاطرنشان کرد: هزینه‌های دارویی برای بیماران خاص و صعب العلاج به صورت صد درصد رایگان است.

تحویلیان به اهم خدمات نوین این سازمان اشاره و خاطرنشان کرد: تعهد خدمات ناباروری، بیمه مادران باردار و فرزندان آنها تا ۵ سالگی، اجرای موفق سیاست سهم عرضه دارو، اجرای تعهد جدید خدمات توانبخشی بیماران معلول تحت پوشش بهزیستی و تعهدات خدمات ناباروری اتباع خارجی از جمله مهمترین خدمات بیمه سلامت است.

گسترش خدمات درمانی برای اقشار مختلف مردم

وی گفت: هم اکنون یک هزار و ۹۶ مرکز درمانی طرف قرارداد اهم از خصوصی و دولتی به بیمه شدگان بیمه سلامت استان کرمانشاه خدمات مختلف درمانی، دارویی و تشخیصی ارائه می‌دهند.

تحویلیان به استقرار دولت الکترونیک در بیمه سلامت پرداخت و بیان کرد: بیمه شدگان این سازمان بدون نیاز به دفترچه و صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات تشخیصی و درمانی را دریافت کنند.

گفتنی است، بیش از ۸۵ درصد از جمعیت بیمه شده سازمان بیمه سلامت در استان دفترچه بیمه سلامت رایگان دارند که علاوه بر رفع نیازهای خدمات بهداشتی و درمانی و سلامت عمومی مردم خصوصاً در بین قشر کم برخوردار جامعه، هزینه ناچیزی را برای دریافت خدمات مختلف پزشکی از جمله هزینه بیمارستانی و جراحی ناشی از بیماری و حوادث پرداخت می‌کنند.
Share/Save/Bookmark