کد مطلب: 65071
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۹
استراتژی نرمالیزاسیون اصلاحطلبان؛
«غرب گدایان» با کدام کلیدواژهها به ترامپ گرای وفاداری میدهند؟!
باید قبول کنیم که استراتژی نرمالیزاسیون همچنان حضور فعالی در کنار دیگر حملات نرمافزاری و سختافزاری دشمنان داخلی و در مقابله با انقلاب اسلامی دارد. بازخوانی تعدادی از این تلاشها که جدیداً هم در فضای رسانهای اصلاحطلبان برای زدودن آثار و نمادهای فرهنگی – دینی و قبح زدایی از برخی موضوعات البته با مقداری چاشنی ترس آز امنیت و آينده کشور روند رو به تزایدی نیز دارد.
به گزارش خط نیوز به نقل از پایگاه 598؛ باید قبول کنیم که استراتژی نرمالیزاسیون همچنان حضور فعالی در کنار دیگر حملات نرمافزاری و سختافزاری دشمنان داخلی و در مقابله با انقلاب اسلامی دارد. بازخوانی تعدادی از این تلاشها که جدیداً هم در فضای رسانهای اصلاحطلبان برای زدودن آثار و نمادهای فرهنگی – دینی و قبح زدایی از برخی موضوعات البته با مقداری چاشنی ترس آز امنیت و آينده کشور روند رو به تزایدی نیز دارد میتواند مصادیقی بر صحت این ادعا باشد:
۱- فیاض زاهد، چهره اصلاحطلب و فعال فتنه 88 و از چهرههای نزدیک به مهدی کروبی (عضو شورای سردبیری روزنامه اعتماد ملی): کاهش سطح اعتماد عمومی تشدید شده و به افزایش مشکلات اجتماعی انجامیده، کشور و جامعه در شرایط سختی قرار دارد و اگر اقدامی نشود هر لحظه بیشتر به نقطه ابر بحران نزدیک میشویم اگر ترامپ رأی بیاورد، بعید نیست به سمت تغییرات بنیادی در ایران حرکت کنند و ما داخل کشور لازم است کمربندها را سفتتر ببندیم و حاکمیت هم باید با اعلام عفو عمومی زندانیان سیاسی و تغییر روش با امثال نسرین ستودهها و نرگس محمدیها و دیگران، پالسهای مثبتی صادر کند. بهواقع هیچ دورنمای مثبتی برای حل مسئله حصر یا افزایش سطح قدرت نهادهای مدنی قائل نیستم. چراکه حتی اگر دولت هم بخواهد، امروز مجلسی روی کار آمده و نهتنها تمایلی به این اهداف ندارد، بلکه یکسر مخالف آن است و نخواهد گذاشت این اهداف به سرانجام برسد.
۲- علی مطهری، نماینده حاشیهساز مجلس دهم، کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس یازدهم و صاحب نظریه ارتباطگیری امارات با اسرائیل تقصیر ایران است. میگوید: ما نمایندگانی داریم که صرفاً میخواهند از تصمیمات حاکمیت دفاع کنند حتی اگر جایی حق مردم ضایع شود. نمایندگان نباید کاری کنند که دستوبالشان بسته شود. ما نشانههایی میبینیم که مجلس یازدهم تمایل دارد استقلال خودش را محدود کند و منویات برخی اعضای شورای نگهبان را اجرا کند که با آزادی بیان سازگار نیست. اگر بخواهند ابزاردست این افراد شوند وضعیت خطرناک میشود.
۳- علیمحمد نمازی فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتگو با روزنامه اصلاحطلب آرمان: من معتقدم بايد با استفاده از يک حکم نظامي اين دولت را تا شش ماه ديگر تمديد کنند حالا اگر ترامپ رأی نياورد، برود و بايدن به جايش بيايد، ممکن است معضلات کشور به نحوي و تا حدودي درست شود. اگر هم نشد که بايد تکليف روشن شود و بهنوعی با ترامپ کنار بياييم و مذاکره کنيم. از طرف ديگر ممکن است تغييري شگرف در سياست خارجي ايران رخ دهد. آنها هنوز به رئيس دولت اصلاحات اميدوار هستند و از او به نيکي ياد میکنند لازم نيست که حتماً رئيس دولت اصلاحات خودش مستقیماً وارد عمل شود. بزرگان ميتوانند اين کانديداها را به مردم معرفي کنند و پشتشان بايستند.
۴- حسین کاشفی، فعال اصلاحطلب و عضو حزب اتحاد ملت، در گفتوگو با اعتماد آنلاین: نهتنها اصلاحطلبان بلکه کل نظام با این اتهام از سوی مردم روبهرو هستند که به شرایط و مشکلاتشان بیاعتنایی شده است. شورای نگهبان باید به مردم پاسخ بدهد که چرا در سنوات گذشته نیروهای کارنامه دار و امتحان پس داده را از حضور در انتخابات محروم و فضا را برای خودنمایی کسانی فراهم کرد که صلاحیت و شایستگی لازم را برای فعالیت مثبت ندارند. مرور کارایی و کارآمدی دولت آقای خاتمی این پیام را میرساند که اصلاحطلبان بهقدری نیروی قوی دارند که بتوانند مشکلات بحثهای خارجی، فرهنگی، اقتصادی و... را حل کنند. همچنین نمیتوان این نکته را فراموش کرد که پاک دستی و امانتداری اصلاحطلبان برای همه به اثبات رسیده است. شرایط آنقدر بد است که باید کل نظام ارادهای جدی برای تغییر اوضاع کشور داشته باشد.
در پایان این نوشتار شایسته است تا به سخنان صادق خرازی از اصلاحطلبان شناختهشده توجه کنیم که اقرار میکند که اصلاحطلبان چگونه گرا به دشمن میدادند وی چهار سال پیش در گفتوگویی به ارتباط پنهانی برخی اصلاحطلبان با محافل دشمن سخن گفت. خرازی که در دوران حکومت دولت اصلاحات، سفیر ایران در فرانسه بود، درباره ارتباطات نهانی برخی اصلاحطلبان با دشمن گفت: «من اصلاحطلبی که نمادش خارج از کشور باشد و پول بگیرد را قبول ندارم. اینکه بروند و اتهام بزنند و بدوبیراه بگویند و شانتاژ کنند را قبول ندارم. کسانی را یادم است که در دورانی که سفیر بودم با خارجیها مذاکره میکردند و به دشمن گِرا میدادند؛ من آنها را بهعنوان اصلاحطلب قبول ندارم. لیستشان را هم دارم و اگر قرار باشد روزی ارائه دهم، ارائه خواهم داد. (تسنیم/ ۱۰ تیرماه ۱۳۹۸/ گرای اصلاحطلبان تندرو به دشمن). این مطالب نشان میدهد که اصلاحطلبان همچنان رگههای وابستگی خود به غرب و آمریکا را حفظ کرده و همچنان میتوانند سرمایه غرب در مقابله با انقلاب اسلامی تلقی شوند.