توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 19252
يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۰۱
آیت‌الله خاتمی در مراسم اختتامیه جشنواره حدیث ارتش:
ارتش و نیروهای مسلح نمونه بارز مدیریت ولایت فقیه هستند
خطیب جمعه موقت تهران گفت: اگر کسی می‌خواهد مدیریت ولایت فقیه را ارزیابی کند، بهترین کانون این ارزیابی ارتش و نیروهای مسلح هستند.
آیت‌الله سیداحمد خاتمی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در اختتامیه چهارمین جشنواره سراسری "حدیث ارتش" که صبح امروز در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار می‌شد، طی سخنانی اظهارداشت: مسئولان برگزاری این جشنواره را پدیده مبارکی در ارتش معرفی کردند، اما بنده ضمن تایید این سخن می‌گویم که بعد از انقلاب هر روز شاهد پدیده‌های مبارکی در ارتش بوده‌ایم.
وی ادامه داد: ۳ سال است که به دعوت حجت‌الاسلام آل‌هاشم در ماه مبارک رمضان در محضر عزیزان ارتش هستم و هر سال ایمان و اعتقاد ما به این بازوی جمهوری اسلامی ایران هم در عرصه‌های فرهنگی و هم در عرصه‌ اجتماعی بیشتر می‌شود.
خاتمی با بیان اینکه الحمدالله با تدبیر مقام معظم رهبری ارتش ما ارتشی شده است که اگر امام زمان(عج) ظهور کنند از کانون‌های یارگیری امام زمان خواهد بود، گفت: اگر کسی می‌خواهد مدیریت ولایت فقیه را ارزیابی کند، بهترین کانون این ارزیابی ارتش و نیروهای مسلح هستند.
وی تصریح کرد: طبق قانون اساسی نیروهای مسلح زیر نظر مقام معظم رهبری هستند، اما عرصه‌های دیگر به صورت مستقیم زیر نظر ایشان نیست. مثلا صداوسیما علاوه بر نقاط مثبت نقاط ضعفی هم دارد، اما صداوسیما زیر نظر شورای نظارت بر سازمان صدائسیما است و رهبر معظم انقلاب فقط مسئول آن را نصب می‌کنند.
امام جمعه موقت تهران رهبر معظم انقلاب را فردی معرفی کرد که از همه مسائل نیروهای مسلح مطلع است و اظهار داشت: مقام معظم رهبری از اول انقلاب نماینده امام راحل در نیروهای مسلح بودند و آگاه‌تر از ایشان در این زمینه نداریم.
آیت‌الله خاتمی در ادامه سخنان خود پیشنهاداتی به مسئولان برگزاری این طرح ارائه کرد و اظهار داشت: توصیه می‌کنم تلاش شود تا در انتخاب احادیث از کتب اصلی شیعه بهره بگیرید، چرا که با توجه به اینکه نهج‌البلاغه در جامعه ما غریب است و غریب‌تر از آن اصول کافی یعنی اصلی‌ترین کتاب شیعه است که نویسنده آن برای نوشتن این کتاب ۲۰ سال از کلین به بغداد رفته است.
وی در توصیه دیگری خاطرنشان کرد: در انتخاب احادیث نیز ابتدا به سراغ احادیثی بروید که از سندیت بیشتری برخوردار هستند و بعد از آن به مضامین آن احادیث نیز توجه کنید، چرا که در جامعه ما بیش از سهم مضامین به ظاهر و متن تاکید شده است و حتی در زمینه قرآن نیز در تفسیر به اندازه تلاوت و قرائت پیشرفت نکرده‌ایم.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با تاکید بر اهمیت احادیث گفت: ما اگر بخواهیم دین را معرفی کنیم، باید قرآن و عترت را با هم به مردم ارائه کنیم و نمی‌شود دین را منهای عترت فهمید و برهمین اساس باید توجه داشته باشیم که حدیث نیز باید جایگاهی همانند قرآن داشته باشد. چرا که قرآن را نمی‌توان بدون حدیث و عترت فهمید و در جای جای قرآن نیز آمده که پیامبر باید در کنار قرآن باشد.
Share/Save/Bookmark