توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 19036
پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۴۸
کریمی قدوسی در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت ارشاد
بازگشت به دوران اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران "ضداعتدال" است
یک نماینده مخالف وزیر پیشنهادی ارشاد با بیان اینکه بازگشت به دوران اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است، گفت: یکی از آن وزارتخانه‌هایی که همیشه مورد طمع ما بوده است وزارت ارشاد است.
جواد کریمی قدوسی نمیانده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به عنوان نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت:‌ غم‌ها و اندوها و کاسه‌های غم و اندوهی که بر رهبر انقلاب و این ملت نجیب در فتنه ۸۸ نوشانیدید ازتاریخ محو نمی‌شود.
وی افزود: یکی از این سران و مسئولان و افراد با سابقه صحبت از اصلاح ذات‌البین می‌کند و نامه‌‌ای برای رهبری نوشت و در کمیسیون امنیت ملی خوانده شد و در آنجا نوشت که شما را قبول داریم، ولایت فقیه را قبول داریم بیاید یک حکم تبیین کنید تا مسائل بررسی شود.
نماینده مجلس اضافه کرد: مقام رهبری ذیل آن نامه نوشتند و گفتند تلفنی برای او بخوانید و فرمودند آنچه پیش آمده محصول عمل شما و دوستانتان بوده است، شما در برابر دشمن طوری عمل کردید که با آنها هم داستان شدید، راه خود را از دشمن جدا کنید و نظام بر موضع انقلاب و راه اسلام مصر است و شما بودید که در برابر دشمن تمکین کردید و باید اصلاح کنید.
کریمی‌قدوسی افزود: چرا یک کلمه عذر خواهی نکردید؟ چرا در همین چند روز هیچکدام در این تریبون نگفتید که این تهمت بود، تقلب نبود؟ و چرا به صراحت آن همه فجایع را محکوم نکردید؟ حالا می‌گویید چیزی نگویم؛ اینجا خانه ملت است و اینجا نمایندگان ملتند و مثل آقای رئیس جمهور سوگند خورده‌اند.
وی با اشاره تلویحی به یادداشت اکبر ترکان در روزنامه شرق، گفت: نمایندگان سال ۹۱ با رای مردم آمده‌اند، چرا تهدید می‌کنید که نمایندگان حرف نزنند و گرنه دوباره به شما رای نمی دهیم؟ لازم است در این لحظه از اقدام بسیار ارزشمند صدا و سیما بالاخص شبکه خبر در پخش مستقیم این جلسات تشکر کنیم گر چه اشکالات و ضعف‌هایی هم داشت.
این نماینده مجلس ادامه داد: هشدار بزرگ امام به ما مسئولان این بود که در این نظام مسئولید؛ اگر سراغ مسائل مادی و عادی رفتید اینها شما را از مسائل بزرگ دور می‌کند که این خطایی بزرگ و نابخشودنی است. اینها ریشه فتنه ۸۸ بود، یادشان رفت امام چنین بشارت‌های بزرگی دادند و لذا رفتند حزب کارگزاران و مشارکت درست کردند و کانون‌های قدرت و ثروت ایجاد کردند و اینها شد فتنه ۸۸؛ امام آن زمان شرایط امروز را می‌دیدند و هشدار دادند.
کریمی قدوسی با اشاره به بخش‌های از وصیت‌نامه امام راحل، امام در وصیت نامه خود می فرمایند از توطئه‌های مهمی که در قرن اخیر به ویژه پس از پیروزی انقلاب آشکار می‌شود تبلیغات دامنه‌دار برای مأیوس کردن ملت‌ها به ویژه ملت مسلمان ایران است.وزارت ارشاد از مراکز حساس و بزرگ فرهنگی است که در جنگ، صلح، تهدید و ستیزها مؤثر است و لذا مسئولیت محافظت از دین و فرهنگ را بر عهده دارد.
وی افزود : بازگشت به دوران اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است، یکی از برجسته ترین جاسوسان آمریکایی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی می‌گوید باید از سران دموکراسی در ایران بخواهیم که رژیم را براندازند چرا که این رژیم منافع ایران را تهدید می‌کند و لذا استفاده از اهرم‌های فرهنگی مهمترین وسیله‌ای است که می‌تواند علیه منافع آمریکا به کار گرفته شود و ما باید بین مردم و رژیم فاصله ایجاد کنیم.
این نماینده مجلس به بیانات رهبر انقلاب اشاره و تصریح کرد: در ارتباط با وزارت ارشاد می خواهم دغدغه های نظام را مطرح کنم. تهاجم فرهنگی در برنامه آقای جنتی پر رنگ مطرح نشده است و باید خیلی قویتر به این مسائل پرداخته می‌شد.
کریمی‌قدوسی در ادامه سخنانش در صحن علنی مجلس با تاکید بر توجه به دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ،خاطرنشان کرد: آقای جنتی چه کسی به چه وزارتخانه می‌رود و در گذشته چه فجایه‌ای در آن وزارتخانه‌ای که شما می‌خواهید بروید اتفاق افتاده است؟ چه فیلم‌هایی آنجا ساخته شد و اجازه نمایش گرفت و چه کتابهایی مجوز انتشار گرفت؟
وی افزود: وزیر آن دوره که آقای خاتمی آن را زینت کابینه می‌نامید امروز کجاست؟ با بی‌بی‌سی و دولت بریتانیا چه می‌کند؟ با عربستان سعودی چه می‌کند؟ به مرسی پیغام می دهد که مواظب باشید از الگوی انقلاب اسلامی در ایران کسی پیروی نکند. آقای مهاجرانی در داخل ایران چه پرونده ای دردادگاه با چه اتهاماتی دارد؟
کریمی قدوسی در پایان خطاب به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شما مسئولیت وزارتخانه‌ای را به عهده می‌گیرید که از چنین سابقه‌ای آسیب دیده است، حواستان را جمع کنید.
وزیر دیگری در دوره سازندگی،‌ وزیر ارشاد بود و دوره‌ای هم رئیس‌جمهور شدند و در پایان دوره ریاست جمهوریشان در سال ۱۳۸۴ به کالج علمی برلین دعوت می‌شود و آنجا این حرفهای ایشان است: اسلام را به گونه‌ای ببینید که با دموکراسی سازگار باشد، اگر دینی توانست آزادی را قبول کند هم به امر دموکراسی کمک می‌کند و هم خود دین تلطیف می‌شود توجه داشته باشید که یکی از آن وزارتخانه هایی که همیشه مورد طمع ما بوده است وزارت ارشاد است.
Share/Save/Bookmark