به گزارش خط نیوز ، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه یکشنبه ۱۰ اسفند ۹۳ خود آورده است:
«اصل نظام نشانه است» را باور کنیم یا ادعای نگرانی برای خبرگان را؟!
یک عضو گروهک فعال در فتنه ۸۸ میگوید تدبیر و اداره خبرگان، فقط از هاشمی رفسنجانی ساخته است.
محمدتقی فاضل میبدی از اعضای گروه موسوم به مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در مصاحبه با «آفتاب» گفته است: عده خاصی هستند که از اوایل انقلاب تا به حال، به دنبال منافع خاص خود بوده و هستند و از بسیاری از افرادی که در انقلاب سابقه و ریشه دارند، میترسند. یکی از آنها که میترسند آقای هاشمی است.
او ادامه میدهد: این فضاسازی که در بیرون از مجلس خبرگان انجام میشود تا ایشان کاندیدا نشود، به دنبال همان جریان است وگرنه فضاسازی به این شکل و به دور از اصول اخلاقی کار سیاسی نیست، بلکه کار جناحی منفعتجویانه است.
فاضل میبدی درباره چرایی این فضاسازیها عنوان میکند: اگر آقای هاشمی ریاست مجلس خبرگان را به عهده بگیرد، ممکن است برای عدهای خاص مشکلساز شود. ایشان با سابقه طولانی به دنبال منافع کلان ملی است و قصد دارد که جامعه به گونهای حرکت کند تا در آینده از جهت رهبری با مشکل مواجه نشود.
وی درباره ریاست مجلس خبرگان گفت: من فکر نمیکنم که این گروه اندک که در انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ هم بازنده بودند، بتوانند کاری از پیش ببرند. حالا اینکه آقای هاشمیرفسنجانی خود مصلحت نداند و برای ریاست کاندیدا نشود، بحث دیگری است. اما من بر این باور هستم که تدبیر و اداره مجلس خبرگان رهبری که از نهادهای حساس کشور است، جز از آقای هاشمی رفسنجانی ساخته نیست، چون این کار بسیار حساسی است.
شایان ذکر است برخی عناصر «مجمع مدرسین» وابسته به باند مهدی هاشمی هستند و این گروه را به عنوان حرکت موازی در برابر «جامعه مدرسین» راهاندازی کردند اما جلوهای در حوزههای علمیه نکرد. برخی اعضای این گروه در جریان فتنهانگیزی و آشوبگری سال ۸۸ بازداشت شدند.
ادعای عضو گروه یاد شده درباره دغدغه انقلاب و نظام و رهبری در حالی است که فتنهگران صریحا در خیابان شعار میدادند «انتخابات بهانه است- اصل نظام نشانه است» و «مرگ بر اصل ولایتفقیه». با این حال برخی مدعیان دروغین اصلاحطلبی با همان جریان ضدانقلاب همراهی کردند و آقای هاشمی نیز متأسفانه موفق به مرزبندی با آنها نشد و بارها مورد سوءاستفاده قرار گرفت.
به دلیل همین اتفاق تلخ و غیرقابل باور نیز بود که اکثریت قریب به اتفاق اعضای مجلس خبرگان تصمیم به انتخاب رئیسی بصیر و صالح گرفتند و به همین دلیل موضوع نامزدی مرحوم آیتالله مهدویکنی پیش آمد.
رهبر معظم انقلاب با تأکید بر اینکه رأی مردم حقالناس است، فتنه و فتنهگران را خط قرمز نظام ترسیم کردهاند.
خط کشیدن روی قید اسلام در شعار جمهوری اسلامی، هتاکی به حضرت امام خمینی، سر دادن شعار نه غزه نه لبنان به نفع رژیم اشغالگر صهیونیست در روز قدس و بالاخره هتاکی به ساحت امام حسین(ع) در روز عاشورا با همدستی منافقین و بهائیت از جمله عملکردهای سیاه جریان فتنه مدعی تقلب در انتخابات ۸۸ بود.
سربازگیری ساختارشکنان در کارگزاران پس از استعفای هاشمی
سخنگوی کارگزاران میگوید این حزب فعالیت خود را وارد فاز جدیدی کرده است.
حسین مرعشی در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: اساساً کارگزاران در یک دوره، بیشتر شبیه یک نهضت عمل کرد تا یک حزب سازمان یافته بیشتر به یک نیروی فکری پیشبرنده به کشور فکر میکردیم که بر شاخصهای کشور اثر بگذارد و راههایی را برای پیشرفت کشور پیشنهاد بدهد. بیشتر یک حزب تکنوکرات بود تا یک حزب اجتماعی و سیاسی الان شرایط برای تبدیل شدن کارگزاران به یک حزب تمام عیار فراهم است.
وی که از بازداشتی محکومان فتنه ۸۸ بود ادامه میدهد: در حال حاضر در ۲۵ استان کشور، شوراهای استانی کارگزاران تشکیل شده و برای برگزاری یک اجتماع بزرگ در بهار سال ۹۴ آماده میشویم. امروز نزدیک به ۷۰۰-۶۰۰ نفر به عنوان اعضای اصلی کارگزاران در شاخههای اصلی استانی و ملی آن فعالیت میکنند و نشست بزرگ بهار مقدمهای برای کنگره بزرگ کارگزاران در شهریور ۹۴ خواهد بود.
این اظهارات در حالی است که مهر ماه امسال محمد هاشمی دبیر سیاسی کارگزاران اعلام استعفا کرد و علت آن را افزایش برخی عناصر تندرو بر شورای مرکزی اعلام کرد. وی در مصاحبه با شرق گفته بود: آنچه به استعفای من منجر شد، ترکیب جدید شورای مرکزی بود. استنباط کردم این ترکیب، از شعارهای اولیه «کارگزاران» فاصله دارد. حرف من فراتر از «کارگزاران» است. میگویم کاری نکنیم که در جامعه تشنج ایجاد شود. من نمیخواهم در تشکیلاتی کار کنم که به عنوان مثال میگویم- چون در مثل مناقشه نیست- سرنوشت حزب «مشارکت» را پیدا کند. من سابقه انقلابی داشتم و از ۱۶ سالگی وارد مبارزه شدم. از ۱۱۷ روزی که امام در پاریس بود من ۱۱۴ روز با ایشان بودم. با همان هواپیمایی که امام به ایران آمد همراه ایشان شدم. اینجا مسئولیتهایی داشتم. نظام جمهوری اسلامی برای من نظام مقدسی است. حالا من نمیخواهم شاهد این باشم که حزبی که من عضوش هستم سرنوشت حزبی مانند مشارکت را پیدا کند.
وی همچنین در مصاحبه با آرمان تصریح کرده بود: بیشترین نگرانی من این بود که کارگزاران به سرنوشت احزاب دیگر مثل حزب مشارکت دچار شود... اگر کارگزاران درصدد توسعه بود میتوانست از اعضای خودش در شهرستان و تهران که عضو حزب هستند یا علاقهمند به حزب بودند، استفاده کند اما اینکه برخی به حزب هجوم آوردند و شیرینی میدهند که دیگران نباشند این نشان میدهد که میخواهند از فرصت مناسبی، استفاده نامناسبی کنند. کسانی میگویند که ما برای ساختارشکنی آمدهایم.
امتناع دوباره رئیسجمهور از ملاقات با دو حامی فتنه در قم
رئیسجمهور در سفر به شهر مقدس قم، حاضر به ملاقات با دو تن از حامیان فتنه نشد.
حجتالاسلام والمسلمین روحانی در جریان این سفر با علما و مراجع از جمله حضرات آیات مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، وحید خراسانی، سبحانی، جوادی آملی، شبیری زنجانی، موسوی اردبیلی ملاقات کرد.
وی همچنین نشستی با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم داشت. روحانی در عین حال به روال سفر قبلی از ملاقات با صانعی و بیات امتناع کرد.
این دو در جریان فتنه ۸۸ کارنامه بدی از خود بر جای گذاشته و از عوامل فتنه آمریکایی- انگلیسی حمایت کرده بودند. روحانی در عین حال در اقدامی قابل تامل با گروه موسوم به مجمع مدرسین که برخی اعضای آن از فعالان فتنه ۸۸ بودند ملاقات کرد.
معجزه اقتصادی را باید مردم و کارشناسان ببینند
واقعیتهای اقتصادی خلاف ادعای دولت درباره انجام معجزه اقتصادی را نشان میدهد.
روزنامه رسالت با اشاره به اظهارات اخیر رئیسجمهور مبنی بر معجزه دانستن کاهش تورم و رساندن آن به صفر در ماه بهمن نوشت: امروز عملکرد دولت در معرض نقد اقتصاددانان است حتی اقتصاددانانی که با دولت زاویه ندارند و در درون دولت و با دولت هستند، به این سخن تفوه نداشتهاند که دولت یازدهم کاری شبیه معجزه کرده است. خوشبینترین افراد هر از چندی نقد مشفقانهای در حوزه اقتصاد مطرح میکنند که معمولا با بیمهری و بیاعتنایی روبهرو میشوند.
برخی از دولتمردان که در حوزه اقتصادی کار میکنند اخیرا به جای ارائه عملکرد و توجیه سیاستها به طرح مسائلی بدون سند و مدرک در حوزه فساد اقتصادی در دولت گذشته برای تشویش اذهان عمومی روی آوردهاند که حتی صدای مقامات قضایی و نهادهای نظارتی را هم درآوردهاند.
محمدکاظم انبارلویی مینویسد: قرار بوده دولت بر اساس ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری، کارهای مهم و کلیدی انجام دهد که برخی از این کارها «اعمالی» بوده نه «اعلامی» اما در حد اعلام هم به سمت آن نرفته است. دولت در سال ۹۲ فقط ۳۵ درصد احکام بودجه را بر اساس سند رسمی تفریغ بودجه این سال عمل کرده و بقیه را برخلاف قانون نه عمل کرده و نه به اهداف آن رسیده است. دولت در باب مدیریت منابع قرار بوده یارانه ثروتمندان را حذف کند و به هزار زخم خود در حوزه بیکاری و توانمندسازی تولید در داخل و حمایت از صادرات بزند اما به این سمت نرفته است. دولت اصلیترین وظیفه خود را که گرفتن مالیات حقه است فراموش کرده و بر اساس اعلام و برآورد اقتصاددانان بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داشته است. این مبلغ بیش از یکسوم کل بودجه عمومی دولت در سال ۹۴ است.
در ادامه این یادداشت آمده است: سالانه ۲۰ میلیارد دلار قاچاق کالا از مبادی ورودی و غیرورودی، وارد کشور میشود. این حجم از قاچاق کمر تولید را میشکند، اما دولت راه حلی برای مقابله با آن ندارد.
نویسنده معتقد است: این جهتگیریها میتوانست در حوزه اقتصاد، معجزه به وجود بیاورد، هیچ هزینهای هم برای کشور و هیچ ربطی به تحریمهای ظالمانه آمریکا هم نداشت. اما چرا نرفتیم؟ معلوم نیست. طرح مسکن مهر را مزخرف نامیدند. اما از مواهب افتتاح و واگذاری و رضایت مردم برخوردار شدند. بازپرداخت منابع عظیمی که از بانکها در اختیار مسکن مهر گذاشته شده با شروع دولت یازدهم، آغاز شده و اکنون میلیاردها تومان از این منابع در حال بازگشت به بانکها است. همین خود باعث جمعآوری نقدینگی موجود در بازار است. اگر تورمی کاهش یافته و معجزهای رخ داده بخشی از آن مربوط به جمعآوری نقدینگی و آغاز بازپرداخت وامها به بانکهاست. اما چرا این معجزه رضایت مردم و به تبع آن بازپرداخت وامها را مزخرف میدانیم؟ معلوم نیست. در عین اینکه هیچ طرح عملی و هیچ حرف درست و درمانی هم برای رفع معضل مسکن نداریم.
تورم کاهش یافته یا قیمتها دیوانه شدهاند؟!
یک روزنامه حامی دولت از «دیوانه شدن قیمتها» خبر داد.
روزنامه آفتاب یزد در گزارشی نوشت: قیمتها باز هم دیوانه شدند، دیوانگی در بازار لبنیات و سرکشی قیمت شیر که این روزها سهم حداقلی در سبد غذایی خانوار دارد. بازار راه خود را میرود این نه برای امروز بلکه برای دیروزها هم صدق میکند یعنی همان زمانی که ستاد تنظیم بازار نرخ شیر خام را از ابتدای سال افزایش داد و مصوبه آن لازمالاجرا. تولیدکنندگان اما اعتنایی به این مصوبه نکردند و قیمت خرید شیر افزایش نیافت تا در نهایت خرید تضمینی در بازار شیر مطرح شود.
گرانی ابتدای سال هم که در راستای اجرای فاز دوم هدفمندی و جبران افزایش قیمت حاملهای انرژی بود. شیر باز هم گران شد این بار به بهانه افزایش نرخ شیر خام. سازمان حمایت هم هشدار داد که افزایش قیمت غیرقانونی است و برخورد میکند، هشداری که نه تن تولیدکنندهای را لرزاند و نه تاثیری بر قیمت شیر و برخی از محصولات لبنی که افزایش قیمت را تجربه کردهاند داشت. به هر حال معاون بازرسی سازمان حمایت از مصرفکنندگان بر حسب وظیفه، افزایش قیمت لبنیات به هر بهانهای را ممنوع دانست و گفت این سازمان با متخلفین برابر قانون برخورد میکند.
این روزنامه با مرور سخنان دبیر انجمن صنایع لبنی مینویسد: با توجه به اتفاقات رخ داده در بازار و افزایش قیمت شیر و لبنیات و صحبتهای باکری باید منتظر افزایش مجدد قیمتها در بهار سال ۹۴ باشیم چرا که بر اساس قانون بودجه سال ۹۴ قیمت سوخت از ابتدای فروردین افزایش خواهد یافت.
سایر افزایش قیمتها را هم که در نظر بگیریم به این نتیجه میرسیم که انجمن صنایع لبنی از همین امروز مشغول نوشتن درخواست خود مبنی بر افزایش قیمتها هستند. درخواستی که در صورت اجابت نشدن به صورت غیرقانونی عملیاتی میشود.
اخیرا مراکز آمار دولتی اعلام کرده بودند که نرخ تورم در بهمن به نسبت ماه قبل به صفر رسیده و به نسبت سال گذشته نیز ۲۴ درصد کاهش یافته است.