توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 71829
چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۲۹
فضای شفاف برای نمایندگان ملت؛
مجلس دوازدهم به نماینده متحصن مجلس ششم و امضا کننده نامه جام زهر رای اعتماد خواهد داد؟!
پیشنهاد حضور یک چهره رادیکال و تندرو بر کرسی وزارت کار، نگرانی‌های زیادی را در مورد به حاشیه رفتن این وزارت خانه مهم و حساس که در دل خود سه وزارت را جا داده، برانگیخته است.
مجلس دوازدهم به نماینده متحصن مجلس ششم و امضا کننده نامه جام زهر رای اعتماد خواهد داد؟!
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: صبح یکشنبه بود که نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم توسط مجلس توسط رئیس مجلس قرائت شد. در میان اسامی خوانده شده، نام احمد میدری برای تصدی وزارت کار به گوش رسید. نامی که اگرچه برای گروهی از ممردم ناآشناست اما برای اهالی سیاست که وقایع مجلس ششم را هنوز به یاد دارند، احمد میدری، آن چنان هم غریبه نیست.

در تاریخ سیاسی ایران از مجلس ششم همواره به عنوان کانون بحران های سیاسی اواخر دهه هفتاد و ابتدای دهه هشتاد یاد میشود. از تحصن و استعفا گرفته تا ارتباط تلفنی با کنگره آمریکا و پیشنهاد نوشیدن جام زهر به رهبر انقلاب و تلاش برای انحلال سپاه.
تلگرام جهان نیوز

احمد میدری، نماینده مجلس ششم از حوزه انتخابیه آبادان، در تلاش برای جا نماندن از غافله تجدید نظرطلبان و رادیکال‌های اصلاح طلب، در تمام فعالیت های بحران زای مجلس ششم حضوری فعالانه داشته و در هیچ کدام از بحران سازی های آنها غائب نبوده است..

میدری جزو آن 123 نفری بود که در اعتراض به عدم تایید صلاحیت تندروهای اصلاح طلب، در مجلس تحصن کردند. میدری سپس درکنار تحصن کنندگان، اقدام به استعفا از نمایندگی مجلس کرده تا مجلس شورای اسلامی از حد نصاب بیافتد. او همچنین از امضا کنندگان نامه‌ای بود که خطاب به رهبر انقلاب پیشنهاد نوشیدن جام زهر را داده بود.

پیشنهاد حضور یک چهره رادیکال و تندرو بر کرسی وزارت کار، نگرانی‌های زیادی را در مورد به حاشیه رفتن این وزارت خانه مهم و حساس که در دل خود سه وزارت را جا داده، برانگیخته است. از همین رو امروز نیز کمیسیون امنیت ملی مجلس از میدری دعوت کرده بود تا در مورد مواضع تند و عملکرد نزدیک به براندازانه او در مجلس ششم توضیح دهد.

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس پس از جلسه با گزینه پیشنهادی وزارت کار، در مصاحبه ای گفت: ایشان یک اشاره‌ای کردند به تجدید نظر در دیدگاه‌هایشان نسبت به گذشته و گفتند که راهی که ما برای اصلاحات و آزادی رفتیم اشتباه بوده است و از زمان اصلاحات منازعات سیاسی زیاد شد و از توسعه دور شدیم.

این درحالی است که تا قبل از این جلسه، میدری از هیچ کدام از مواضع و فعالیت های شبهه براندازانه خود در گذشته ابراز پشیمانی نکرده بود. از همین رو این نگرانی وجود دارد که این دست از ابراز پشیمانی ها هدفی جز تصاحب وزارت نداشته باشد.
ایتا جهان نیوز

عباس آخوندی، وزیر مسکن دولت روحانی عم در سال 92 با چالش رای اعتماد نمانیدگان به علت فتنه گری در سال 88 مواجه بود. اما او نیز در صحن علنی مجلس با لفاظی سعی کرد از فتنه صهیونیستی 88 فاصله گذاری کند و به مقام وزارت رسید. آخوندی گفته بود: «چطور می‌شود ما نظر شورای نگهبان را که عین حکم قانون است نپذیریم؟ آیا می‌شود کسی که برای وزارت توسط رییس‌جمهور کاندیدا می‌شود به رهبری و نظام اعتقاد نداشته باشد؟» در مدت وزارت هم کاری با موضوع مسکن کرد که با گذشت حدود شش سال از پایان دوره او اما هنوز یکی از مقصران اصلی نرخ نجومی مسکن را او می دانند.

سوال پایانی آن است که آیا نمایندگان به مجلس به شخصی که در گذشته با اغراض سیاسی از نمایندگی مجلس استعفا میدهد و حرکت تحصن و نامه جام زهر را در پرونده خود دارد، صلاحیت تصدی این وزارتخانه مهم را دارد؟

رهبرانقلاب در بیان معیارهای انتخاب کابینه دوازده مورد را مطرح کردند که انقلابی بودن، داشتن نگرش ملی و اعتقاد از بن دندان به نظام جمهوری اسلامی جزو آنهاست.
Share/Save/Bookmark