کد مطلب: 19007
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۸:۰۰
زارعی در مخالفت با وزیر پیشنهادی راه:
آخوندی عصر 22 خرداد پیروزی موسوی را اعلام کرد
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در مجلس گفت: آقای آخوندی ساعت 14 به بعد روز 22 خرداد در تماسهایی که میگرفت و یا افرادی که با او تماس میگرفتند میگفت اعلام کنید موسوی با 60 درصد آرا پیش افتاده است.
علی اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی عصر امروز (چهارشنبه) پارلمان در سخنانی به عنوان مخالف آخوندی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی، با اشاره به عملکرد مدیریتی وی، اظهار داشت: از سال 61 تا 71 سیاست عرضه زمین به مردم در کشور حاکم بود تا بدین طریق خود مردم بتوانند مسکن تولید کنند، در واقع بهترین چارچوبی بود که مردم خودشان در تولید مسکن مشارکت داشته باشند اما از سال 72 که آقای آخوندی مسئولیت وزارت مسکن را به عهده گرفت این قانون تمدید نشد و در واقع موجب شد تولید مسکن و عرضه آن در کشور کاهش یابد.
وی افزود: قیمت زمین و مسکن در این شرایط طبق آمارهای موجود سه برابر شد و از سال 75 به بعد تقریبا مسکن قیمت اعظمی از سبد هزینه خانوارها را به خودش اختصاص داد.
تولید مسکن در این شرایط کاهش یابد و از یک رو جمعیت در حال افزایش بود، خانوارها بیشتر میشدند و از سوی دیگر از مشارکت مردم در تولید مسکن جلوگیری شد.
زارعی بر همین اساس یادآور شد: سرمایهگذاریها در این شرایط کاهش یافت، لذا مشکلی به نام بحران مسکن در بازار به وجود آمد نرخ اجاره نشینیها افزایش یافت،امروز عوارض فرهنگی و اجتماعی این نوع مدیریت در ساخت و ساز را دامنگیر مردم میدانیم و یکی از مشکلات شهریمان از سوی دیگر هم موجب افزایش مهاجرت به شهرهای بزرگ تهران شد.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس در ادامه سخنانش با اشاره به عملکرد و مواضع سیاسی آخوندی، گفت: بعداز وزارت، آقای آخوندی برای سپری کردن دوره اقتصاد سیاسی به خارج از کشور رفت و این دوره را با بورس وزارت نفت طی کرد بدون اینکه عضویتی در وزارت نفت داشته باشد. آقای آخوندی بیشتر از اینکه فردی فنی و مهندس راه و شهرسازی باشد شخصیتی سیاسی است، بارزترین موضوع، عملکرد و مواضع سیاسی آقای آخوندی درباره فتنه 88 است که مجبورم قدری در بیان برخی مسائل به جزئیات بپردازم.
«آقای آخوندی در سال 88 نماینده میرحسین موسوی در هیئت نظارت شورای نگهبان بود، مثل سایر نامزدهایی که در انتخابات بودند بنده هم در هیئت نظارت حضور داشتم و هیچ اشکالی هم در این زمینه نیست چون افراد بر اساس سلایق سیاسی میتوانند در ستادهای مختلف کاندیداها حضور یابند. ولی آنچه که بنده مشاهده کردم این بود که از ابتدای روز 22 خرداد که پیامکها قطع شد، آقای آخوندی اعتراض شدیدی نسبت به قطع پیامکها داشت و طی تماسهایی که میگرفت اصرار میکرد با دفتر رهبری تماس گرفته شود و فشار بیاورند تا ارسال پیامکها باز شود، اعتراض ما به آخوندی این بود که چرا شما فضا را خراب میکنید اگر پیامکیها قطع است برای همه قطع است چون پیامک یک ابزار تبلیغاتی است از عصر روز جمعه 22 خرداد ساعت 14 به بعد آقای آخوندی تماس میگرفت وافرادی هم با او تماس می گرفتند و میگفتند اعلام کنید آقای موسوی با 60 درصد آرا پیش افتاده است.»
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: بنده نسبت به این موضوع اعتراض کردم که چرا فضای جامعه را ملتهب میکنید؟هنوز مردم پای صندوقهای رای هستند اجازه دهید زمان انتخابات به پایان برسد، نتیجه انتخابات باید از صندوقها استخراج شود که البته او هم اعتراضی به بنده داشت که به شما هیچ ربطی ندارد و زمانی که اعتراضات ما را مشاهده کردند، مابقی تماسها را در راهروی شورای نگهبان با تلفن همراه انجام میدادند.
به گفته وی ساعت 22 خرداد 88، آقای کدخدایی از آقای آخوندی سؤال کرد آیا موسوی با خبرنگاران خارجی مصاحبه و اعلام پیروزی کرده است که آخوندی با حرکت سرد این موضوع را تاکید کرد و بعد کدخدایی گفت موسوی اشتباه کرده چون مردم هنوز پای صندوقهای رای هستند.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه با توجه به اخباری که از مناطق مختلف و عمدتا از روستاها میآمد، میزان رای موسوی را بسیار کم نشان میداد، به همین دلیل آخوندی در شورای نگهبان نماند و ساعت 24 شورا را ترک کرد، گفت: اما آقای صادق همین نقش را در انتخابات 92 به عنوان نماینده آقای روحانی در شورای نگهبان ایفا کرد ولی او با طمأنینه رفتار کرد تا فضای هیجانی بعد از انتخابات مدیریت شود و نتایج از صندوقها استخراج شود و بنده بابت این حرکت در سه نوبت از آقای صادق تشکر کردم، دقیقا عکس این کار را آقای آخوندی در سال 88 انجام داد. آخوندی و امثال دوستان او در صورتی که مردم هنوز پای صندوقهای رای بودند، تصوری برای آقای موسوی ایجاد کردند که کار تمام شده و او ساعت 22 شب اعلام پیروزی کرد و مشکل از همانجا آغاز شد.
این نماینده مجلس همچنین یادآور شد: آقای آخوندی در جمع نمایندگان تهران درباره این موضوعات گفت که به قرآن کریم سوگند یادمیکنم که این سخنان درست نیست، البته من شواهدی از دوستان شورای نگهبان دارم و برخی مطالبی که گفتم طی مدت 4 سال گذشته به نوعی مطرح شده است.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در بخش پایانی سخنانش تاکید کرد: آقای آخوندی 24 خرداد وقتی ستادها خدمت مقام معظم رهبری در دفتر ایشان دعوت شده بودند، حضور داشت، رهبر انقلاب در آن جلسه فصلالخطاب را مشخص کردند و نه ابطال انتخابات نه حکمیت را نپذیرفتند. ایشان گفتند شورای نگهبان و مراجع قانونی در کشور ما وجود دارد اما آقای آخوندی و آقای زنگنه 30 خرداد یعنی فردای روزی که رهبر انقلاب نماز جمعه را اقامه کرده بوند نامهای خطاب به ریاست مجلس تنظیم و مجددا موضوع حکمیت را مطرح میکنند اشکال و ایراد این جا است که 27 خرداد 88 این نامه از سوی آقایان آخوندی و زنگنه به سایتها داده شده و علنی میشود، در این نامه اشاره میکند که اگر در موقعیتهای استراتژیک مقامات ملی درست اتخاذ تصمیم عمل نموده بودند، چگونه میتوانستیم امروز شاهد بحران موجود در جامعه باشیم!
علی اصغر زارعی در خاتمه با بیان اینکه فضا در آن زمان غبارآلود شد و سهم آقای آخوندی و زنگنه در این صحنه و اتفاق حقیقتا کم نیست، گفت: قوه قضائیه و دستگاههای اطلاعاتی ما به خوبی به این موضوعات رسیدگی نکردند چون افراد دیگری در میدان و خیابان بودند، کسانی که در پشت صحنه هدایت میکردند در حاشیه ماندند بنابراین با این تفاسیر آقایان آخوندی و زنگنه نمیتوانند در دولتی که ملتزمند در بالاترین سطح حکومت، مسئولیت اجرایی را بر عهده بگیرند،نقشی داشته باشند.