توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 71054
سه شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۹
تکدی‌گری در کرمانشاه کاملا سازمان یافته است
معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه تکدی‌گری در کرمانشاه کاملا سازمان یافته است، گفت: در زمینه کودکان کار پیشنهاد سلب ولایت این کودکان به دادسرا پذیرفته شده و بهزیستی در حال پیگیری این موضوع است.
تکدی‌گری در کرمانشاه کاملا سازمان یافته است
معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه تکدی‌گری در کرمانشاه کاملا سازمان یافته است، گفت: در زمینه کودکان کار پیشنهاد سلب ولایت این کودکان به دادسرا پذیرفته شده و بهزیستی در حال پیگیری این موضوع است.
علی شعبانی در نشست خبری که امروز در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در این معاونت سه حوزه دنبال می‌شود که در سال گذشته فضای سیاسی در کشور غالب بود، اما سایر حوزه‌ها نیز مورد توجه بودند.

وی عنوان کرد: در حوزه امنیتی تمام موضوعات مرزی، اربعین و امنیتی مدنظر است و هر روز با مسائلی روبه‌رو هستیم که پیگیری می‌شوند و اربعین یکی از موضوعاتی است که از هم اکنون برای آن برنامه‌ریزی می‌شود.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، با اشاره به موضوعات اجتماعی - فرهنگی به عنوان اصلی‌ترین حوزه نرم‌افزاری استان، گفت: استان کرمانشاه همیشه به عنوان یک استان مرزی و اصلی‌ترین راه به عراق مطرح بوده، اما در ابتدای انقلاب پنج شهر مرزی خالی از سکنه بود و هنوز هم برخی شهرها با وجود تعیین مشوق این مشکل را دارند.

شعبانی افزود: آسیب‌ها و مسائل اجتماعی موجود نتیجه جدی نگرفتن مسائل اجتماعی و سربار مسائل گذشته است به طوری که در گذشته تمام موضوعات فرهنگی و اجتماعی که باید در استان کار می‌شد رنگ و بوی سیاسی گرفته بود و این برای استان آسیب‌زا بود.

وی با اشاره به کاهش طلاق و سرقت‌های خرد در سال گذشته بیان کرد: توجه ما به آسیب اجتماعی با اولویت پنج آسیب اجتماعی عمده شامل اعتیاد، طلاق، خودکشی، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی است.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه ما برای کار در حوزه آسیب‌های اجتماعی به زیرساخت‌هایی نیاز داشتیم، بیان کرد: فضای مجازی به زیستگاه اول تبدیل شده و این در حالی است که این فضا در استان رها بوده، هیچ متولی نداشته است و نگاه به آن ابزاری بوده در حالی که مردم در این زمینه نیاز به آموزش دارند.

شعبانی گفت: مجمع خیران کشور در استان کرمانشاه حضور سازمان یافته نداشتند و یکی از اقداماتی که سال گذشته در استان انجام شد راه‌اندازی این مرکز در استان و برگزاری انتخابات آن بود و این مجمع باید امسال کار را به صورت جدی‌تر پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه اکنون نزدیک به 5000 معتاد متجاهر در استان وجود دارد در حالی که در سال 95 حدود 900 نفر بوده است، عنوان کرد: هر کسی در این منصب بوده برای ساماندهی معتادان متجاهر تلاش کرده، اما اولویت‌بندی برنامه‌ها نیز اهمیت دارد.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه کار جمع‌آوری و ساماندهی این معتادان شروع شده و فرایندی برای بازیابی این افراد تعریف شده است، افزود: در این راستا اردوگاه صیانت کنگاور پایه‌گذاری شد و بخشی از کار پیش رفته است با مشارکت بهزیستی و یک نهاد مردمی پیش رفته است.

شعبانی با بیان اینکه در سال گذشته 2500 نفر از این افراد جمع‌آوری شدند، عنوان کرد: اقدامات در این راستا هنوز ادامه دارد و امید داریم در برنامه دو یا سه ساله این افراد درمان و بازیابی شوند.

وی با اشاره به اینکه کمپ ماده 16 این اردوگاه در حال گسترش است و امید داریم کارگاه آن نیز تا پایان سال راه‌اندازی شود، خاطرنشان کرد: این اردوگاه مربوط به معتادان داخل استان است و امکان کار در حوزه کشاورزی، دامپروری و صنایع سبک همچون چوب، فلزی و فرشبافی در ابن اردوگاه وجود دارد.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اردوگاه 25 هکتاری کنگاور مورد استقبال کشور قرار گرفته، زیرا این فضا که در گذشته رها شده بود اکنون احیا شده و قرار است یک آسیب اجتماعی را رفع کند، عنوان کرد: اکنون 100 نفر بهبود یافته در این مرکز در حال فعالیت‌های عمرانی برای اردوگاه هستند و فضاسازی اردوگاه را انجام می‌دهند.

شعبانی با اشاره به اینکه امسال یک کمپ ماده 16 با ظرفیت 600 نفر در اختیار شهرداری قرار گرفت، تصریح کرد: شهرداری وظایف قانونی دارد و با وجود اقدامات انجام شده کافی نبوده است.

وی با اشاره به کاهش سن اعتیاد در استان، گفت: درمان نوجوانان راحت‌تر است و به طور معمول افراد حاضر در این اردوگاه از جوانان هستند که هر کدام تخصص خاصی دارند.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اعتبار سالانه استان برای کمپ‌های ماده 16 برای پوشش 320 نفر است و این در حالی است که براساس برآوردها 5000 معتاد متجاهر در استان وجود دارد افزود: یک جلسه شورای اجتماعی کشور به استان کرمانشاه اختصاص یافته و این موضوع مطرح و تصمیم گرفته شد که اعتبارات افزایش یابد.

شعبانی گفت: سال گذشته از 16 میلیارد تومان تخصیص یافته برای زنان سرپرست خانواده که تحت پوشش جایی نیستند 12 میلیارد تومان در قالب تسهیلات 30 میلیون تومانی بلاعوض پرداخت شد و در سال جدید نیز با بانک رسالت تفاهم نامه منعقد شده که سهم استان حدود 200 تا 300 نفر است.

زیست شبانه معتادان در آقاجان را کاهش دادیم

وی با اشاره به معضل حاشیه‌نشینی در استان و لزوم توجه دائمی به این موضوع، افزود: 36 محله حاشیه‌نشینی در شهر کرمانشاه وجود دارد که در یک سطح قرار ندارند و یکی از محله‌ها که دچار آسیب بیشتری بود، نخستین اقدام انجام شده برای آن کاهش حجم جرائم بود.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه، افزود: در این محله منازل بسیاری به پاتوق مصرف مواد مخدر تبدیل شده بود و با همکاری شهرداری 150 خانه مسئله‌دار تخریب شد و بنا بر این بود فضای کالبدی تغییر پیدا کند و نخستین اقدام ایجاد مرکز فرهنگی به عنوان مرکز فرماندهی بود.

تکدی‌گری در کرمانشاه سازمان‌یافته است

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه بیان کرد: قرار بود برای گسترش مسجد محله که تخریب شده بود، چند ملک اطراف آن خریداری شود و یک مرکز فرهنگی ساخته شود و اعتبار آن نیز موجود است.

وی با بیان اینکه ساماندهی کودکان کار تکلیف قانونی بهزیستی و شهرداری است گفت: شهرداری به وظایف قانونی خود در زمینه کودکان کار عمل نمی‌کند و بهزیستی نیز تلاش خود را انجام داده اما کافی نیست.

شعبانی با اشاره به اینکه تکدی‌گری در کرمانشاه کاملا سازمان یافته است افزود: در زمینه کودکان کار پیشنهاد سلب ولایت این کودکان به دادسرا داده شده و پذیرفته شده است و بهزیستی در حال پیگیری این موضوع است.
Share/Save/Bookmark