توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 39131
پنجشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۵۶
زاکانی در علوم پزشکی اصفهان:
بارها از عصبانیت روحانی حیرت کرده‌ام/ عراقچی می‌گفت فقط باید به خدا پناه برد!
رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام گفت: سلطه ستیزی، هم عقلانی و هم شرعی است، اما عده‌ای نسبت به این موضوع و بحث جلوگیری از نفوذ ناراحت هستند.
بارها از عصبانیت روحانی حیرت کرده‌ام/ عراقچی می‌گفت فقط باید به خدا پناه برد!
به گزارش خط نیوز به نقل از خبرگزاری دانشجو ، نشست «آنچه به خیر نگذشت» با حضور علیرضا زاکانی، رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام توسط بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تالار دکتر شریعتی این دانشگاه برگزار شد.

زاکانی در ابتدای این نشست با اشاره به دشمنی ایران و آمریکا گفت: آمریکا دشمن درجه یک عدالت و حقیقت است و به دنبال یک هژمونی و جهان استثمار شده ای است که خودش به عنوان استثمارگر، نظم نوین جهانی را پیاده کند و از اینکه برای رسیدن به این هدف به هر شکلی با مخالفانش برخورد کند، ابایی ندارد.

وی افزود: انقلاب اسلامی نیز به عنوان یک سمبل و برند اسلامی و با توجه به رسالت های تاریخی که دارد، به دنبال افقی برای جهانی شدن است.

این نماینده مجلس با اشاره به پرچم داری جدی جبهه حق و باطل توسط ایران و آمریکا تصریح کرد: باید به این نکته توجه داشت که جایگاه ما و امریکایی ها در جهان کجاست! آمریکای امروز آمریکای ۳۷ سال پیش نیست که بیش از ۷۰ هزار مستشار در کشور داشته باشد؛ آزادانه عمل کند و حتی حق توحش از مردم ایران داشته باشد! ایران نیز با ۳۷ سال پیش متفاوت است. ایرانی که مستبد زده، مستعمره زده و عقب افتاده در همه عرصه ها بود؛ کشوری که تنها بازار مصرف بود بواسطه تمسک به اسلام، آگاهی، شعور، شور، بصیرت و مجاهدت توانست انقلاب را پیروز کند.

زاکانی در ادامه بیان داشت: آمریکای امروز دچار افت قدرت شده است. به گفته خود آمریکایی ها آنها نه تنها توانایی اعمال نقطه نظرات خود را در خارج از مرزهای خود ندارند که حتی در داخل نیز با مشکلات متعدد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مواجه شده اند.

وی افزود: ایران نیز در طول این سال ها پیشرفت های دیپلماتیک و نظامی خوبی داشته است. نمونه آن ترس آنها از موشک های بالستیک ایران و التماس هایشان برای حضور در کنفرانس های حل بحران سوریه است، بحرانی که البته ساخته خودشان است. با ایجاد داعش سوریه را دچار یک جنگ خانمان سوز کردند تا سپس به عراق و ایران برسند، اما برعکس آن ایران در حال مبارزه با تروریست خارج از مرزهای خود است.

رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام به ۶ مرحله تقابل ایران و آمریکا اشاره و تصریح کرد: مرحله اول تقابل، ۱۰ سال تقابل سخت یا همان جنگ بود که وقتی به در بسته خوردند، مرحله دوم، یعنی همان جنگ نرم یا همان شبیخون فرهنگی را در دستور کار خود قرار دادند. در این مرحله هدف قرار دادن باورهای مردم از اهداف اصلی آنها بود تا بواسطه آن نظام، پشتوانه استواری به اسم مردم را از دست بدهد.

زاکانی ادامه داد: مرحله سوم تقابل که در دهه ۷۰ بود؛ نفوذ در حاکمیت و ایجاد انشقاق درون حکومت بود. مرحله چهارم، ایجاد شکاف در ملت بود که فتنه ۸۸ را رقم زدند. مرحله پنجم، تحریم های هوشمندانه بود که البته دیگر کارایی خودش را از دست داده، بنابراین مرحله ششم تقابل که نفوذ به درون انقلاب برای محصور کردن ومشغول کردن انقلاب به درون خود است را، کلید زده اند.

وی افزود: آمریکا در همه عرصه ها بر ما هزینه هایی را تحمیل کرده اما در نهایت، این خود آنها بودند که شکست خوردند.

رییس کمیسیون ویژه برجام با اشاره به پروژه نفوذ دشمن تصریح کرد: مسئله نفوذ از همان ابتدای انقلاب بوده است. امام راحل (ره) می فرمودند که «اگر هنوز دولت اول مشغول به کار بود، ایران را تحویل آمریکا می دادند».

زاکانی بیان داشت: مسئله ای که باعث شده تا این روزها مقام معظم رهبری به بحث نفوذ تاکید بیشتری داشته باشند، این است که نفوذ به خط اصلی فعالیت های دشمن تبدیل شده و برجام نیز پله ای برای رسیدن به این هدفشان شده است.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که انقلاب در مسئله فرهنگ حالت تهاجمی به غرب را دارد، بنابراین غربی ها می خواهند این موتور محرک انقلاب را دچار مشکل کنند و از همین رو است که مهمترین وجه نفوذ، جنبه فرهنگی و سیاسی آن است.

نماینده مجلس با تاکید بر اینکه سلطه ستیزی و عدم سلطه پذیری در بند بند قانون اساسی آماده است، تصریح کرد: سلطه ستیزی هم عقلانی و هم شرعی است، اما عده ای نسبت به این موضوع و بحث جلوگیری از نفوذ ناراحت هستند.

زاکانی با اشاره به اینکه نفوذ فرهنگی، سیاسی و اقتصادی از مراکز تصمیم ساز و مراکز هدایت افکار عمومی آغاز می شود، بیان داشت: دشمن از مردم ما خشمگین است و برای همین می خواهد با تفرقه در بین مردم و تغییر در اعتقادات آنها، انقلاب را شکست دهد. در این حالت مردم ناامید و تغییر باور یافته با وجود مشکلات اقتصادی و... تبدیل به یک مجموعه ناراضی و روی گردان می شوند و بعضی رسانه ها نیز در این جریان سازی تاثیر گذار هستند.

وی با بیان اینکه مسئولین نیز تحت تاثیر پروژه نفوذ با اشتباهات محاسباتی، کشور را دچار مشکل می کنند، افزود: در صدر اسلام آن چیزی که بیشتر از همه به اسلام ضربه زد، چهره نفاق بود. بدترین چهره نفاق مخصوص کسانی بود که انقلابی بوده اند، اما بعدا به دلایلی شروع به ضربه زدن به انقلاب کردند.

رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام تصریح کرد: طبق سخن رهبری کسانی که حرف هایشان همسو و هم جهت با آمریکا است، منافق هستند و این یعنی اینکه امروز هم چنین چهره هایی هستند. بوده اند کسانی که در جنبش دانشجویی رشادت هایی داشته اند، اما آمروز آنها را در خاکریز دشمن می بینیم.

زاکانی با اشاره به وجود راه حل مشکلات در داخل گفت: اگر کسی دوای مشکلات را در خارج دید؛ باید نسبت به او حساس شد. امروز هم قوای سه گانه به جای دعوا کردن باید به حل مشکلات مردم با همکاری همدیگر همت کنند. بارها از عصبانیت رئیس جمهور حیرت کرده‌ام و به ایشان گفته ام که با عصبانیت نمی‌شود کشور را اداره کرد. به گفته خودتان کشور نیاز به تدبیر دارد. امید را باید به داخل کشور داشت و نسبت به دشمن بدبین بود.

وی افزود: آمریکایی ها به گفته خودشان به گونه ای برجام را نوشته اند که با دشمن خود باید این گونه توافق می کردند؛ اما ایران با خوشبینی توافق را نوشته است. در اجرای برجام اگر طرف ایران متعهد نبود؛ آمریکا حق دارد همه تحریم ها را باز گرداند و تحریم‌ها را تشدید کند و اگر هم ایران نسبت به طرف غربی شکایت داشته باشد، باز هم تحریم ها باز می گردد.

زاکانی ادامه داد: هنگامی که از عراقچی در این خصوص پرسیدم وی گفت: در این شرایط فقط باید به خدا پناه برد!

نماینده مجلس شورای اسلامی هم چنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: عده ای در کشور بحران سازی می کنند و در واقع بحران زیست هستند. در سال ۸۸ حکومت وظیفه داشت که اگر کسی نسبت به آرا اعتراض داشت؛ این اعتراض را بررسی کند؛ اما آقای آخوندی که در آن جلسه حضور داشت و گفت که در صندوق ها اتفاقی نیافتاده است، بلکه قبل از انتخابات عده ای با توزیع سیب زمینی رای جمع کرده اند. ادعایی که کذب بود و البته عده ای نیز از حالا برای انتخابات اسفند همین کار را می کنند و اگر اشتباه بوده، که الان نیز این کار خلاف قانون است.
Share/Save/Bookmark