توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 67338
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۹
این ۶ نفر تنها کسانی در جهان هستند که از جنگ در اوکراین خبر ندارند
شش نفری که از جنگ روسیه و اوکراین بی‌خبرند داخل کپسولی در یک ساختمان متعلق به دوران شوروی در حومه مسکو هستند.
این ۶ نفر تنها کسانی در جهان هستند که از جنگ در اوکراین خبر ندارند
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز، شاید تنها شش نفر در دنیا باشند که به لطف یک آزمایش عجیب، هیچ ایده‌ای در مورد جنگ اوکراین ندارند؛ اعضای آزمایش هشت‌ماهه ناسا، SIRIUS ۲۱، که به عنوان بخشی از شبیه‌سازی یک ماموریت فضایی، در حال حاضر در کپسولی در مسکو زندگی می‌کنند.

ویلیام براون ۳۶ ساله و اشلی کوالسکی ۳۲ ساله امریکایی، اولگ بلینوف، ویکتوریا کریچنکو و اکاترینا کاریاکانای روسی به همراه صالح العامری اهل امارات، ماه نوامبر وارد یک کپسول شدند و انتظار می‌رود که ماه جولای سر و کله‌شان پیدا شود. گفته می‌شود تنها ارتباط آن‌ها با دنیا از طریق نامه‌هایی است که در یک سرور امن آپلود می‌شود.

آخرین باری که دوستان براون خبری از او گرفتند پیش از حمله پوتین به اوکراین در ۲۴ فوریه بود. نِیتن کرین، دوست عکاس او می‌گوید: «هفته گذشته در مورد این موضوع با او در تماس بودم و ویلیان از احتمال وقوع این حمله آگاه است. اما در مورد اینکه چقدر درباره این موضوع می‌داند مطمئن نیستم.»

او گفت: «از زمان آخرین نامه خبری از او ندارم و این باعث می‌شود به این موضوع فکر کنم که روس‌ها نامه‌های آن‌ها را نگه داشته‌اند تا این شش نفر از جنایات جنگی که در اوکراین در حال روی دادن است اطلاعات بیشتری به دست نیاورند. این نظر شخصی من است و درباره‌اش مطمئن نیستم.»





نِیتن افزود ناسا سعی می‌کند غیرسیاسی بماند، اما امیدوار است که این برنامه به حالت تعلیق درآید. او گفت: «می‌دانم که ناسا و این برنامه سعی می‌کنند غیرسیاسی بمانند، اما امیدوارم این پروژه تعلیق شود. نمی‌دانم چه اتفاقی قرار است بیفتد.»

براون تجربه نظامی، حضور در قرارداد‌های دفاعی، مشاوره مراقبت‌های بهداشتی و مهندسی نرم‌افزار را دارد و کوالسکی پیش از این در شرکت هوافضا مشغول به کار بود. پست‌های رسانه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که خدمه این پروژه تعطیلاتی نظیر روز شکرگزاری را با غذا‌های مخصوصی که تهیه کرده بودند جشن گرفتند.



بر اساس گزارش‌ها این شش نفر داخل کپسولی در یک ساختمان متعلق به دوران شوروی در حومه مسکو هستند و هدف این آزمایش شبیه‌سازی شرایط سفر‌های طولانی فضایی است. این گروه تحت آزمایش‌های روزانه قرار می‌گیرند تا نحوه واکنش به چالش‌های ذهنی و فیزیکی‌شان آزمایش شود.
Share/Save/Bookmark