عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از منظر تحلیلگران داخلی فتنه سال ۸۸ محصول تدارکات دشمن بیرونی بود، اما در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ جریان فتنهای استعداد ظهور ندارد.
به گزارش
خط نیوز به نقل از فارس محمدحسین صفارهرندی در نشست بصیرتی در مسیر انقلاب که با عنوان «گفتمان دوم خرداد تا گفتمان سوم تیر» با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون و جمعی از فعالان سیاسی و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی این شهر برگزار شد در سخنانی به مقایسه و تحلیل اتفاقات دو مقطع سیاسی کشور «دوم خرداد ۷۶ و سوم تیر ۸۴» پرداخت و اظهار داشت: مردم ایران در این دو مقطع حماسه حضور در صحنه انتخابات را به نمایش گذاشتند و سرنوشت خودشان را رقم زدند.
وی افزود: در نیمه دوم دهه ۷۰ برداشت کارگزاران حکومتی به سوی مبنای توسعهای که در دنیا در حال اجرا بود رفت که باعث بروز تبعاتی از جمله فاصله طبقاتی در جامعه شد.
این فعال سیاسی گفت: تشدید فاصله طبقاتی در دوره کارگزاران سازندگی بسیار عمق پیدا کرد به طوری که تبعیضهای ناروا و سرمایهداران نوکیسهای که حتی با آداب سرمایهداری رایج بیگانه بودند شکل گرفتند.
صفارهرندی در ادامه، عواملی از جمله تغییرات منفی فرهنگی، شرایط سخت اقتصادی، مشکلات بینالمللی، بدهی بالای دولت به برخی از کشورها و نیز بار سنگین تورم که به مرز ۴۹ درصد رسید و بروز تبعیض و فاصله طبقاتی دولت هاشمی رفسنجانی را مهمترین عامل اقبال عمومی مردم به دنبال تغییر وضعیت عنوان کرد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در شرایطی که نارضایتی مردم از دولت کارگزاران در دهه ۷۰ اوج گرفت، رقم خوردن حضوری قابل توجه و کوبنده با رأی ۲۰ میلیونی، خاتمی را برنده میدان رقابت کرد.
وی اضافه کرد: دولت خاتمی نیز برخلاف شعار وی که بازگشت به ارزشهای صدر انقلاب و خط امام بود، به سمت یک جمهوری جدید بر مبنای آزادی و دموکراسی به سبک غربی سوق یافت که بر اساس آن برخی از ارزشهای دینی و انقلاب نادیده گرفته شد.
صفارهرندی بیان داشت: روزنامههای زنجیرهای طیف اصلاحات آنچه را که توانستند از تمسخر و ارزشهای دینی و انقلاب و حتی جسارت به آیات قرآن انجام دادند و احساسات مردم را تحریک کردند.
این مسئول، به آغاز جریان اصولگرایی در اوایل دهه ۸۰ نیز اشاره کرد و افزود: شعارهای اصولگرایانه مد نظرمقام معظم رهبری در سه مقطع ۸۱ ، ۸۲ و ۸۴ که سه انتخابات بزرگ برگزار شد تحقق عینی پیدا کرد.
ی ابراز داشت: دولت اصولگرای احمدینژاد حرکت تازهای به منظور پاسخگویی به ارزشها و مشکلات زمین مانده مردم و رفع تبعیضها و فاصله طبقاتی جامعه بود، اما ادامه مسیر توسط حاشیهنشینها متوقف شد.
داعیهداران خروج از حکومت شعار بازگشت به حکومت را سر میدهند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تبیین شرایط حاضر و انگیزه اصلاحطلبان در رویکرد به انتخابات آینده گفت: جریان داخلی که با دشمن بیرونی همپیمان شده بود و شعار خروج از حکومت را سر میداد در حال حاضر از این موضع برگشته وراه بازگشت به حکومت رادر پیش گرفته است.
صفارهرندی به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری در سال ۹۲ اشاره کرد و گفت: از منظر دشمنان خارجی در این انتخابات باید منتظر فتنه دیگری باشیم.
وی ادامه داد:دشمن دلایل جدیدی برای فتنهانگیزی پیدا کرده است.
این فعال سیاسی، فتنه سال ۸۸ را محصول تدارکات دشمن بیرونی و غافلگیر شدن دستگاه امنیتی کشور و به دام وسوسه دشمن افتادن رقیب انتخاباتی دانست و اذعان داشت: امروزه شبکههایی که از بیرون به داخل وصل بودند و ایجاد فتنه و آشوب میکردند شناسایی شده و به تحلیل نظریهپردازان داخلی جریان فتنه دیگری ، استعداد ظهور ندارد.