توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 71855
شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۵
حضور ۲۷ هزار نفر در دوره‌های آموزشی امر به معروف در کشور
مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: بیش از ۲۷ هزار نفر در دوره‌های آموزشی مجازی امر به معروف و نهی از منکر شرکت کرده‌اند.
حضور ۲۷ هزار نفر در دوره‌های آموزشی امر به معروف در کشور
سیدرضا مرویان در نشست خبری که در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: مجموعه ستاد امر به معروف کشور وظایف ذاتی بر عهده دارد که مهمترین آن فرهنگ‌سازی یا تمدن‌سازی، جریان‌سازی و دکترین فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.

وی رسالت دوم را آموزش عنوان کرد و گفت: این آموزش‌ها در جهت آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی عمومی برای مدیران ارشد نظام، تشکل‌های صنفی و تخصصی، سمن‌ها و اصناف و وزارتخانه‌ها در سه قوه است.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: یکی از این آموزش‌ها در حوزه نظام اداری و در راستای اعتقادات کارمندان، رضایتمندی مردم و سلامت اداری ارائه می‌شود و به این منظور مدیران ادارات آموزش می‌بینند و برای آموزش کارکنان نیز محتوا در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

مرویان با تأکید بر پوشش‌دهی بازنشستگان ادارات در آموزش‌های امر به معروف و نهی از منکر افزود: در این آموزش‌ها علاوه بر کارکنان خانواده‌های آن‌ها نیز تحت‌الشعاع قرار می‌گیرند و وزارتخانه‌ها موظف هستند برای آن‌ها برنامه داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه عفاف و حجاب 32 دستگاه متولی هستند، گفت: این دستگاه‌ها بودجه‌های کلان دریافت کرده‌اند و باید پاسخگو باشند و وظایف خود را نسبت به مخاطبان انجام دهند.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به آغاز آموزش‌های عمومی رایگان برای آحاد ملت افزود: دوره پایه آمران به معروف و ناهیان از منکر در 33 ساعت و 14 سرفصل مورد نیاز مردم برگزار می‌شود.

مرویان با اشاره به آموزش‌های مجازی این دوره عنوان کرد: محتوای این دوره به صورت ویدئو، صوت و متن در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و بعد از برگزاری آزمون گواهی 32 ساعته آمران به معروف صادر و در پنل هر شخص بارگذاری می‌شود.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 27 هزار و 800 نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند گفت: اعطای مجوز برای راه‌اندازی تشکل‌های مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، اعطای مجوز ورود به شبکه مربیان ستاد، اعطای گواهی ملی قبولی و سرما در دوره آموزش و قابل استناد برای گواهی ضمن خدمت از مزایای این دوره آموزشی است.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه براساس قانون وظیفه آموزش ضابطان امر به معروف به عهده ما است افزود: ضابطان خاص ما فراجا و ضابطان عام وزارت اطلاعات، سپاه و بسیج هستند.

مرویان گفت: براساس قانون وظیفه معرفی و سازماندهی ضابطان بر عهده سازمان بسیج مستضعفین، وظیفه آموزش بر عهده ستاد امر به معروف و نهی از منکر و وظیفه صدور کارت ضابط و حمایت از آن بر عهده قوه قضاییه است.

برگزاری دوره آموزشی خانواده متعالی در سراسر کشور

وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی خانواده متعالی در اسلام یا زیست عفیفانه عنوان کرد: این دوره آموزشی از 15 تیر ماه در هشت سرفصل آغاز و 12 درصد بارگذاری شده است و تاکنون 6000 نفر از آن استقبال کرده‌اند.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور افزود: خانواده متعالی در اندیشه امامین انقلاب، آشنایی با زیست عفیفانه، جمعیت و اهمیت فرزندآوری، طرحواره و شخصیت شناسی در خانواده، مهارت‌های ارتباط زوجین و خانواده و فضای مجازی از جمله سرفصل‌های این دوره است.

مرویان گفت: اساس و شالوده همه دستورات اسلام امر به معروف و نهی از منکر است و ظرفیت بالایی در تمدن‌سازی و شکل‌دهی به ساختارهای اجتماعی دارد، اما متاسفانه تصویر ذهنی غلط بخشی از افکار عمومی تنها به چند مصداق محدود شده است.

وی افزود: تفکرات و ذهنیت غلط عامه مردم راجع به امر به معروف و نهی از منکر ظلم به این فریضه است و رسانه باید به دنبال ذهنیت‌زدایی در این زمینه باشد و اگر به درستی انجام شود حیات جامعه را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه علمی‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار قرار دارد، گفت: نظام مسائل استان شناسایی و اولویت‌بندی می‌شود و براساس این عوامل همایش‌های علمی برگزار و در نتیجه آن راهکارها به مسئولان استانی ابلاغ شود.

مرویان برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را از دیگر عوامل کمک کننده در زمینه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت‌های هنری برای جذاب‌سازی امر به معروف و نهی از منکر از دیگر وظایفی است که ستاد امر به معروف دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی برای تشکل‌های مردمی، اصناف و سایر بخش‌ها در دستور کار قرار دارد گفت: یکی از آفت‌ها در این آموزش‌ها رایگان بودن دوره‌ها است که سبب کمرنگ شدن آن می‌شود.

مدیرکل اداره علمی آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر ضرورت تقویت مطالبه‌گری در استان عنوان کرد: مردم می‌توانند با اطلاع‌رسانی نواقص و مطالبه گری در زمینه های مختلف درخواست خود را به ما گزارش داده و ما نیز رئیس دستگاه‌ها انتقال خواهیم داد.

مرویان گفت: از هر کدام از دستگاه‌ها خواسته شده پنج معروف و پنج منکر تخصصی احصا و شناسایی شود و از نخبگان و پیشکسوتان دستگاه‌ها که دغدغه‌مند هستند، استفاده شود که برای هر کدام راهکارهایی ارائه دهند.

وی افزود: تمام دستگاه‌ها به منظور ارتقای سلامت اداری و پاسخگویی به مردم مکلف به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر هستند که رئیس شورا مدیر دستگاه است.

عدم برگزاری جلسات شورای امر به معروف در استانداری

حجت‌الاسلام احمدی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: ما اعتقاد داریم عواقب مطالبه‌گری کمتر از هزینه سکوت است و در زمینه مطالبه گری از ظرفیت تشکل‌ها استفاده می‌شود.

وی عنوان کرد: گاهی برخی تشکل‌ها منفعت شخصی را به منفعت عمومی ترجیح می‌دهند و این یک آسیب است در صورتی که باید هزینه مطالبه‌گری را پرداخت کرد.

احمدی با اشاره به ضرورت تشکیل جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات گفت: متاسفانه این جلسات در استانداری برگزار نشده است.
Share/Save/Bookmark