کد مطلب: 19132
شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۴۴
کوثری
لاریجانی باید جوابیه سپاه به زنگنه را قرائت میکرد
وی نامه چمران را هم قرائت نکرد
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: باید جوابیه سپاه در مورد اظهارات زنگنه و جوابیه شورای شهر تهران درباره اظهارات نجفی در صحن علنی مجلس قرائت میشد اما متأسفانه این کار انجام نشد.
اسماعیلکوثری نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به عدم قرائت جوابیه سپاه در مورد سخنان بیژن زنگنه در صحن مجلس، اظهار داشت: تفسیر آییننامه داخلی این موضوع را در اختیار هیئت رئیسه گذاشته است و برداشت آقای لاریجانی این بود که این جوابیه در صحن مجلس قرائت نشود.
وی افزود: ما معتقدیم که باید جوابیه سپاه در مورد اظهارات زنگنه و جوابیه شورای شهر تهران درباره اظهارات نجفی در صحن علنی مجلس قرائت میشد اما متأسفانه این کار انجام نشد.
نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص دلایل عدم قرائت بیانیه سپاه پاسداران در مجلس، اظهار داشت: این موضوع باید توسط هیئت رئیسه مجلس پاسخ داده شود و در این موضوع برداشت هیئت رئیسه عدم قرائت بودکه بهنظر ما درست نبود و باید قرائت میشد، چرا که متأسفانه جوابیه افراد دیگر در صحن مجلس قرائت شد اما جوابیه سپاه پاسداران و دیگر موارد در صحن مجلس قرائت نشد.
کوثری تصریح کرد: اگر میخواهیم موضوعی شفاف و دقیق باشد، باید همه موارد بهصورت شفاف بیان شود تا نمایندگان تصمیم بگیرند اما اشکالات جزئی اینچنین باعث عدم شفافیت شد.
وی تأکید کرد: بنده درباره قرائت نامه شورای شهر با آقای لاریجانی صحبت کردم اما ایشان قبول نکرد.البته بنده و دیگر نمایندگان در خصوص قرائت جوابیه سپاه نیز با وی صحبت کردیم اما قبول نکرد. استدلال رئیس مجلس این بود که این موارد قابل قرائت نیست در صورتیکه مهدی چمران مستقیماً به لاریجانی نامه نوشته و پاسخ برخی موارد را داده بود.
به گزارش تسنیم، بیژن زنگنه در نطق خود در جلسه رأی اعتماد مجلس، درباره مسائل مربوط به شرکت کیش اورینتال گفته بود که این شرکت متعلق به سپاه بوده و یک عضو سپاه به عضو دیگر آن در ماجرای این شرکت رشوه داده بود.
پیرو این اظهارات زنگنه، روابط عمومی سپاه با صدور جوابیهای اظهارات زنگنه را عاری از حقیقت توصیف و آن را تکذیب کرد.
احمد توکلی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز از جمله مخالفان جدی بیژن زنگنه در مجلس بود که البته در نطق خود تأکید کرد که ابتدا سعی داشته زنگنه رأی بیاورد اما قسم جلاله دروغ وی و ناصدقگویی زنگنه درباره یک پرونده، موجب شد که وی از نظر خود برگردد و سایر نمایندگان را نیز به عدم رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی نفت ترغیب کند.