توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 34162
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۵۳
کارشکنی رسمی آمریکا با تحویل ۱۰۰۰ گلوله خراب تانک به ارتش عراق/مسئولیت حفاظت ابوبکربغدادی برعهده شرکت امنیتی آمریکایی
هلیکوپتر«آپاچی»یک بسته سلاح را به تروریست های محاصره شده در روستای الخضیر رساند
عراق منتظر رسیدن این گلوله‌ها برای رساندن آن به دست یگان‌های نیروی زمینی ارتش عراق و استفاده از آنها در حملاتی مشخص بودند اما آمریکا علاوه بر اینکه در ارسال این گلوله ها بسیار تعلل کرده گلوله‌های خراب هم تحویل داده که در نتیجه برخی درگیری‌های نیروهای امنیتی با تروریست های داعش به تاخیر خواهد افتاد.
کارشکنی رسمی آمریکا با تحویل ۱۰۰۰ گلوله خراب تانک به ارتش عراق/مسئولیت حفاظت ابوبکربغدادی برعهده شرکت امنیتی آمریکایی
 مصطفی ظاهری: ۱۸ شهریور ۹۳ دولت آمریکا خبر از ائتلاف با حضور ۴۰ کشور علیه جنگ با داعش را اعلام نمود. جنیفر ساکی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این روز گفت: «چهل کشور براي تشکيل ائتلاف عليه داعش اعلام موافقت کردند.» و ۴ روز بعد یعنی ۲۲ شهریور ۹۳، کاخ سفید اعلام وضعیت جنگی میان آمریکا و داعش را رسما اعلام نمود. "جاش ارنست" سخنگوی کاخ سفید در این تاریخ اعلام کرد که همانگونه‌ای که آمریکا با القاعده و وابستگان آن در سراسر دنیا در حالت جنگی به سر می‌برد، در مقابل داعش نیز ما در وضعیت جنگی قرار داریم. "جان کری" سخنگوی پنتاگون نیز در بیاناتی مشابه جاش ارنست، وضعیت جنگی میان آمریکا و داعش را تایید کرد.

صحبت های ساکی در ۱۸ شهریور ۹۳ در خصوص تشکیل ائتلاف علیه داعش در حالی شکل گرفته بود که روزنامه انگلیسی گاردین در همین روز در گزارشی خبر از در اختیار داشتن حجم بالایی از تسلیحات ساخت آمریکا توسط این گروه تروریستی داد.

در همین راستا ۲۴ شهریور ۹۳ رهبر معظم انقلاب پس از ترخیص از بیمارستان در خصوص دعوت آمریکا از ایران برای همراهی در این ائتلاف فرمودند: «و امّا یک مطلبى هم خارج از مسئله‌ى بیمارستان و بیمارى و محیط بیمارستان عرض بکنم و آن اینکه من این چند روزه - این دوسه روز آخر - تفریحى داشتم و آن تفریح عبارت از این بود که گوش میکردم به حرفهاى آمریکایى‌ها در زمینه‌ى داعش و مبارزه‌ى با داعش و حرفهایى که میزنند؛ حرفهاى پوچ و توخالى و جهت‌دار. از جمله‌ى آن چیزهایى که براى من واقعاً مایه‌ى تفریح بود، این بود که دیدم، هم وزیر خارجه‌ى آمریکا، هم آن دختر - سخنگویشان که مى‌آید وامى‌ایستد آنجا حرف میزند، صریحاً گفتند که ما از ایران براى ائتلاف علیه داعش دعوت نمیکنیم! اوّلاً چه افتخارى بالاتر از این براى ما که آمریکا در یک کار دسته‌جمعى، در یک کار خلافِ غلطى که دارند انجام میدهند، از ما مأیوس باشد و نخواهد که ما باشیم؛ این براى ما مایه‌ى افتخار است، مایه‌ى تأسّف نیست. ثانیاً دیدم همه‌شان دروغ میگویند؛ براى اینکه همان روزهاى اوّلى که مسئله‌ى داعش در عراق پیش آمد، آمریکایى‌ها به‌وسیله‌ى سفیرشان، از سفیر ما در عراق، درخواست کردند که بیایید بنشینیم درباره داعش با هم هماهنگى کنیم. سفیر ما این را منعکس کرد؛ بعضى از مسئولین ما هم حرفى نداشتند، من مخالفت کردم؛ گفتم در این قضیّه، ما بخصوص با آمریکا همراهى نمیکنیم؛ چون اینها خودشان دستشان آلوده است؛ در این قضیّه ما چطور بیاییم با کسانى که دستشان آلوده است و نیّتشان آلوده است همکارى کنیم؟ بعد از آن هم همین آقاى وزیرخارجه‌اى که این حرف را آمد جلوى چشم همه‌ى دنیا پشت دوربین گفت که «ما از ایران همکارى نمیخواهیم»، همین ایشان، شخصاً از آقاى دکتر ظریف درخواست کرده بود که بیایید ما در این قضیّه همکارى کنیم؛ دکتر ظریف رد کرد. معاون او هم - که او هم یک زنى است که مى‌بینید، مى‌شناسید از آقاى عراقچى در مذاکراتش درخواست کرده بود که بیایید ما همکارى کنیم؛ اینها رد کردند. بعد از آنکه آنها رد کردند و ما صریحاً گفتیم با شما در این قضیّه همکارى نمیکنیم، حالا میگویند ما ایران را نمیخواهیم وارد کنیم!»

همچنین پس از ۶ ماه تشکیل این ائتلاف و اعلام حملات گسترده علیه داعش از سوی آمریکا مقام معظم رهبری ۲۹ بهمن ۹۳ در بیاناتی در دیدار با مردم آذربایجان این ائتلاف را مزوّرانه نامید و ادعای آمریکا در خصوص حمله به مواضع داعش بای نابودی آن را دروغ دانست. ایشان فرمودند:

«در همین قضیّه‌ی داعش، اینها ائتلاف تشکیل دادند؛ البتّه دروغ میگویند، مزوّرانه است؛ نامه نوشتند به وزارت خارجه‌ی ما که اگر شماها میگویید آمریکا از داعش حمایت میکند، نه، این دروغ است، ما حمایت نمیکنیم. خب، اندکی بعد از آن، عکسهای کمک تسلیحاتی آمریکا به داعش که در اختیار مجاهدین انقلابی بود، منتشر شد! میگویند، حرف میزنند، ادّعا میکنند، [امّا ]خلاف میگویند، آن هم خلافی که به این روشنی و به این وضوح و به این زودی آشکار میشود. جمهوری اسلامی این‌جوری نیست؛ ما وقتی وارد بشویم، همان‌طور که امیرالمؤمنین فرمود که ما رعد و برق نخواهیم داشت، مگر آن‌وقتی که بارانی به دنبال آن باشد.»

لذا در این راستا رجانیوز به بازخوانی حمایت های رخ داده از سوی آمریکا به گروه تروریستی داعش را در چند شماره پرداخته است .


۲۰ آذر ۱۳۹۳:

۹۱ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ پر مخاطب ترین روزنامه انگلیسی فاش کرد که گروهک تکفیری داعش در سال ۲۰۰۳ زیر نظر آمریکا و به هنگام اشغال عراق شکل گرفته است.

روزنامه "گاردین" انگلیس با انتشار مقاله‌ای نوشت: «داعش در واقع در زندان بوکا در جنوب عراق و زیر نظر آمریکا در زمان اشغال عراق بوجود آمد.»

درمقاله روزنامه گاردین آمده است: «ابو احمد از زندانیان سابق بوکا که اکنون از سرکردگان داعش است، گفته که بوکا مکانی مناسب بود که ما و ایدیولوژی‌مان در آن شکل گرفت.»

گاردین به نقل از ابو احمد آورده است: «برای اولین بار با ابراهیم عواد السامرایی معروف به ابوبکر البغدادی در این زندان آشنا شدم، برخی از زندانیان نزد وی می‌آمدند اما کسی نمی‌دانست او روزی سرکرده خواهد شد.

احساس می‌کردم بغدادی موضوعی را مخفی می‌کند که نمی‌خواهد دیگران آن را بفهمند. فردی آرام و دارای شخصیتی خاص بود. آمریکایی‌ها وی را فردی می‌دانستند که برای حل منازعات در زندان و حفظ آرامش آن می‌کوشد.

ارتش آمریکا به بغدادی احترام می‌گذاشت و به همین دلیل وقتی دریافت که خطری ندارد، او را در ماه دسامبر ۲۰۰۴ آزاد کرد.»

 

گاردین در ادامه این مقاله آورده اذعان داشت: «اگر زندان آمریکاییان در عراق وجود نداشت، داعش نیز اکنون نبود.

به گفته ابواحمد، آمریکا زندان بوکا را در وسط صحرای جنوب عراق پس از سال ۲۰۰۳ بنا نهاد و در مدت شش سال، صد هزار نفر در آن زندانی شدند که اوج آن سال ۲۰۰۷ بود.»

وی یادآور شد: «ابومصعب زرقاوی بسیار زیرک و از بهترین طراحان استراتژی داعش بود اما بغدادی که جانشین وی شد، بسیار بی رحم تر و خونخوارتر است. همچنین این زمان بود که بعثی‌ها به داعش پیوستند.

زندانیان سابق بوکا می گویند که این زندان مکان مناسبی برای رشد القاعده و گروه‌های افراطی وابسته به آن و در واقع مدرسه‌ای بوده که بسیاری از تکفیری‌ها و افراطیون به طور سازمان‌یافته از آن فارغ التحصیل شدند.»

۲۴ آذر ۱۳۹۳:

۹۵ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ باراک اوباما در جمع نظامیان آمریکایی پایگاه نظامی فورت دیگس ایالت نیوجرسی مدعی شد دولتش بدنبال نابودی گروه تروریستی تکفیری داعش است.

وی با بیان اینکه هیچ پناهگاه امنی را برای داعش نمی گذارد، گفت: « اشتباه نکنید. ائتلاف ما نمی‌خواهد این سازمان وحشی تروریستی را تضعیف کند. ما می‌خواهیم آن‌ها را نابود کنیم.»


۲۸ آذر ۱۳۹۳:

۹۹ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ یکی از مقامات ارشد امنیتی عراق خبر از کارشکنی رسمی آمریکا با تحویل ۱۰۰۰ گلوله خراب تانک به ارتش عراق داد.

وی در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفت: «در شرایطی که نیروهای امنیتی عراق نیاز مبرمی به سلاح برای مبارزه با داعش دارند، وزارت دفاع عراق بر اساس معامله‌ای که با آمریکا کرده نزدیک به یک هزار و یکصد گلوله برای تانک‌های آبرامز تحویل گرفته اما معلوم شده که این گلوله‌ها به خاطر کمبود مواد خاصی که در ساخت آن بکار گرفته شده قابل استفاده نیست.»

وی افزود: «در کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق با حضور برخی فرماندهان وزارت دفاع، درباره قراردادهای تسلیحاتی عملی نشده بین عراق و آمریکا بحث شده و موضوع این گلوله‌های غیر قابل استفاده به خاطر کمبود ماده ساختی درون گلوله‌ها نیز مورد بررسی قرار گرفت.»

این منبع تاکید کرد: «این قضیه بارها در قراردادهای تسلیحاتی مختلفی که با آمریکایی‌ها منعقد کردیم اتفاق افتاده و آمریکایی‌ها هم هر بار بهانه اشتباهات فنی آوردند اما این بهانه‌ها قانع کننده نیست زیرا سلاح‌ها قبل از ارسال به عراق کنترل و آزمایش می‌شوند و ارتش آمریکا هم آنها را بدون داشتن نقص فنی استفاده کرده است.»

بر اساس اعلام این منبع نیروهای امنیتی، عراق منتظر رسیدن این گلوله‌ها برای رساندن آن به دست یگان‌های نیروی زمینی ارتش عراق و استفاده از آنها در حملاتی مشخص بودند اما آمریکا علاوه بر اینکه در ارسال این گلوله ها بسیار تعلل کرده گلوله‌های خراب هم تحویل داده که در نتیجه برخی درگیری‌های نیروهای امنیتی با تروریست های داعش به تاخیر خواهد افتاد.

همچنین در این روز "حیدر الشرع" نماینده پارلمان بین‌المللی امنیت و صلح در عراق در خصوص مقاصد ائتلاف بین‌المللی در سرکوب داعش گفت: «ائتلاف ضدداعش به رغم حملات هوایی نه تنها این گروهک تروریستی را ضعیف نکرده بلکه قدرت پشتیبان آن بوده است.

اقدامات خجالت‌آور این ائتلاف ثابت می‌کند که نه تنها قدرتی برای سرکوب داعش نیست بلکه نیروی پشتیبان تحرکات داعش هم محسوب می شود.»

۸ دی ۱۳۹۳:

۱۰۹ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ بر اساس اطلاعاتی که به رسانه‌های عراقی درز پیدا کرده بود هواپیماهای آمریکایی با فرود در منطقه مرزی القائم عراق محموله‌های مشکوکی را در آنجا فرو ریختند و افراد نقاب به چهره این محموله‌ها را دریافت کردند.

"ماجد الغراوی" عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی مجلس نمایندگان عراق تاکید کرد: «آمریکا متهم ردیف اول حمایت از گروه تروریستی داعش است و برخی رسانه‌ها به نقل از مسئولان نیروهای مردمی که با ارتش عراق همکاری می‌کنند، نقل کردند که ائتلاف آمریکائی مبارزه با داعش محموله‌ای تسلیحاتی را با چتر در مناطقی همچون خضیره شرقی در شهر بلد در جنوب استان صلاح الدین فرو انداخته است.»


۹ دی ۱۳۹۳:

۱۱۰ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ رسانه های خبری عهده دار بودن مسئولیت حفاظت از ابوبکر البغدادی سرکرده خود خوانده گروه تروریستی داعش توسط یکی از شرکت های امنیتی آمریکایی را اطلاع رسانی کردند.

بر اساس اطلاعاتی موثق یک شرکت امنیتی مسئولیت حفاظت از ابوبکر البغدادی، سرکرده داعش در فراهم کردن امنیت محل اختفا و ترددهای وی بین عراق و سوریه، حفاظت در جابجایی‌ها و تحرکات روزمره‌اش را برعهده دارد.


این اطلاعات حاکی است که همواره کاروانی از خودروها سرکرده داعش را در جابجایی‌ها و انتقال به دورافتاده‌ترین نقاط عراق و یا رفتن به «الرقه» سوریه همراهی و از وی حفاظت می‌کند و ابوبکر البغدادی پول‌های هنگفتی در این خصوص به صاحب شرکت امنیتی پرداخت می‌کند.

بنا به اطلاعات فاش شده شرکت امنیتی محافظ سرکرده داعش پیش از این مسئولیت حفاظت از "ابومصعب الزرقاوی"، سرکرده القاعده در عراق را برعهده داشته و همین شرکت بود که با ارائه اطلاعات امنیتی از مکان اختفای الزرقاوی به ارتش آمریکا موجب شد که الزرقاوی در ۷ ژوئن سال ۲۰۰۶ در هشت کیلومتری شمال شهر بعقوبه در شمال بغداد پایتخت عراق به دست نیروهای آمریکایی کشته شود.

این سوال برای کارشناسان مطرح است که شرکت امنیتی مذکور همه این خدمات را به خطرناک‌ترین مرد منطقه در سایه سرویس‌های امنیتی آمریکا و در راس آن "سی آی ای" ارائه می‌دهد یا به طور مستقل و بدون اطلاع آمریکایی ها دست به این امر خطیر زده است.

بر اساس اطلاعات فاش شده ابوبکر البغدادی زمانی نیروهای شرکت امنیتی مذکور را بکار می‌گیرد که آنها لباس های گروهک تروریستی داعش را بر تن کرده باشند تا به نظر داعشی به حساب آیند و معلوم نشود که آنها عناصر امنیتی اجاره‌ای هستند.

۱۰ دی ۱۳۹۳:


۱۱۱ روز پس از اعلام وضعیت جنگی فی مابین آمریکا و داعش از سوی کاخ سفید؛ اعضای پارلمان عراق و نمایندگان مقامات مناطق محلی اعلام کردند که نیروی هوایی ایالات متحده «به طور منظم» به تروریست‌های داعش سلاح می رساند. این در حالیست که ارتش عراق با عناصر داعش در استان صلاح الدین در اطراف شهر تکریت در حال جنگ بوده است.

«عواد العوادی» عضو پارلمان عراق با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در ارسال سلاح و مواد غذایی به شهرستان «بلد» عراق برای عناصر تروریستی داعش گفت: «این اولین بار نیست که نیروی هوایی ایالات متحده و ائتلاف بین‌المللی سلاح و مواد غذایی را به تروریست‌های داعش می رساند بلکه این موضوع در تلعفر، سنجار نیز تکرار شد.»

مسئولان محلی عراق نیز طبق گزارشات به دست آمده، اعلام کردند که این کار را در تلعفر و سپس سنجار انجام دادند.

در همین ارتباط، «مفید البلدوی» شهردار بلد (واقع در ۸۰ کیلومتری شمال بغداد) به خبرنگاران گفته که در روز جمعه گذشته هلیکوپتر «آپاچی» یک بسته با سلاح را به تروریست های محاصره شده در روستای الخضیر رساند. شهردار از دولت مرکزی خواست که تحقیقات در این زمینه فورا آغاز شود.

به گزارش "صدای روسیه"، کمیته دفاع و امنیت مجلس عراق بر اساس "شواهد و اثبات تامین سلاح به شبه نظامیان در شهر بلد"، روز قبل آن ایالات متحده را به حمایت از داعش متهم کرد.

شبکه المنار نیز تصاویری از اقدام جنگنده های ائتلاف در ارسال کمک برای عناصر داعش را منتشر کرد.

ادامه دارد...
Share/Save/Bookmark