توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 69452
چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۱۱
سید حسن خمینی:
آقای دعایی یک انقلابی به تمام معنا بود/ به همه یاد داد می‌توان انقلابی بود اما پرخاشگر نبود
آقای دعایی و روزنامه اطلاعات نماد «دروغ نگفتن» شد و نماد «صادق بودن» ماند و ایشان هرگز از ادبیات کوچه بازاری استفاده نکرد و هرگز بد نگفت و بد نخواست.
آقای دعایی یک انقلابی به تمام معنا بود/ به همه یاد داد می‌توان انقلابی بود اما پرخاشگر نبود
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: حجت الاسلام سید حسن خمینی عصر روز گذشته در آئین بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت سید محمود دعایی که در موسسه اطلاعات برگزار شد، گفت: « آقای دعایی دو نصیحت از امام شنید. یک اینکه دروغ نگوید؛ و نگفت. زبانش صادق و حبّ و بغضش هم بر اساس صداقت بود و آقای خاتمی را تا آخر عمر دوست داشت. من قصه ها دارم که سر این محبتش کوتاه نمی آمد».

لازم به ذکر است سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات و از سران فتنه صهیونیستی سال 88 است که دیدار با پدر انقلاب های رنگی هم در کارنامه او رخ نمایی می کند.

از آخرین رفتارهای خاتمی هم می توان به بیانیه او در اغتشاشات سال گذشته اشاره کرد که با تکرار شعار برجسته جریان ضدایرانی به عنوان رمز آشوب ها، «زن زندگی آزادی» را پیامی زیبا که حرکت به سوی آینده بهتر را نشان می دهد، معرفی کرده بود.

به گزارش جهان نيوز، بخش هایی از اظهارات سید حسن خمینی را در ادامه خواهید خواند:

*آقای دعایی و روزنامه اطلاعات نماد «دروغ نگفتن» شد و نماد «صادق بودن» ماند و ایشان هرگز از ادبیات کوچه بازاری استفاده نکرد و هرگز بد نگفت و بد نخواست.

*آقای دعایی به همه ما یاد داد که می توان انقلابی بود اما پرخاشگر نبود، می توان با رسانه به جنگ دشمنان رفت اما دروغ نگفت و تهمت پراکنی و غیبت نکرد. آقای دعایی جنگ روانی را بستری برای ترویج دروغ قرار نمی داد. محبتش بی پیرایه بود، بسیار صادقانه دوستانش را دوست داشت اما هیچ وقت در مقابل این محبت ها مطالبه نمی کرد؛ هزینه می داد اما درخواستی نداشت.

*آقای دعایی یک انقلابی به تمام معنا بود، چون انقلابی یعنی کسی که از خودش بگذرد و منیّت نداشته باشد؛ او را نبینید. من در جای دیگری گفتم یک روزی حضرت امام گفته بودند اگر فکر می کنید کسی بهتر از شما می تواند اداره کند حرام است آنجا که هستید، بمانید و فردای آن روز مرحوم آقای دکتر غفوری فرد استعفایش را به نخست وزیر، آقای موسوی، اعلام کرده و گفته بود از من بهتر هست.

*انقلابی بودن به صدای بلند، اخم ابرو در هم کشیده و پرخاشگری نیست. انقلابی بودن باور به این است که رکن جامعه مردم هستند و برای مردم باید عقلانیت به خرج داد. عقلانیت یعنی همواره کاری کنیم که نتیجه اش بیش از هزینه آن است و راه دیگری برای رسیدن به این هدف با هزینه کمتر وجود ندارد. عقلانیت عملی یعنی فایده کار ما بیش از هزینه آن باشد؛ چیزی که امروز جامعه ما بیش از هر چیز به آن نیازمند است.

*امروز ما بیش از هر چیز نیازمند عقلانیت و انقلابی بودن هستیم. البته انقلابی بودن به طرد کردن نیست، انقلابی بودن به نفی خود است؛ نه نفی غیر. اگر توانستیم از خودمان عبور کنیم وارد دایره انقلابی ها شده ایم. قرار نیست همه بروند که من باشم، قرار است من بروم که همه باشند؛ اگر این گونه بودیم جامعه پیش می رود. ما «باهم تنهاییم» چون همه «من» هستیم؛ به تعبیری یک قدم برداریم و نیم من شویم.

*آقای دعایی دو نصیحت از امام شنید. یک اینکه دروغ نگوید؛ و نگفت. زبانش صادق و حبّ و بغضش هم بر اساس صداقت بود و آقای خاتمی را تا آخر عمر دوست داشت. من قصه ها دارم که سر این محبتش کوتاه نمی آمد. نسبت به امام عشق داشت و بی تاب بود. دوم اینکه دشنام نده، زبان به هرزه نگردان و قلم به آبرو بردن نبر. آقای دعایی مظهر یک انقلابی اصیل است.
Share/Save/Bookmark