کد مطلب: 34070
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۰۲
شغل جدید مرعشی؛ مصاحبه با رسانه ها از داخلی گرفته تا جرس!
ابتدا از دروغ تقلب عذرخواهی کنید بعدمخالفان رابه رقابت درانتخابات دعوت کنید!/وقتی زندانی تندروی های ۸۸ منتقد تندروی می شود!
مدتی است توسط چهرهها و رسانههای زنجیرهای و محفلی حامی فتنه در پیش گرفته شده، پنهان شدن زیر نقاب حمایت از دولت و فرار رو به جلو برای فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در فتنه هشتاد و هشت است. حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران در گفتوگو با یکی از روزنامه های محفلی بدون اشاره به عملکرد خود و همفکرانش در سال ۸۸ کوشیده در قامت چهرهای معتدل ظاهر شود.
گروه سیاسی خط نیوز: طی یکسال گذشته فتنهگران سال هشتاد و هشت با احساس تغییر در شرایط کشور، در اظهار نظرهای خود تاکتیک فرار رو به جلو را در پیش گرفته اند تا با وجود عدم مرزبندی با فتنه خو درا به عنوان فعالین سیاسی داخل نظام جا بزنند.
به گزارش خط نیوز خط خبری ثابتی که مدتی است توسط چهرهها و رسانههای زنجیرهای و محفلی حامی فتنه در پیش گرفته شده، پنهان شدن زیر نقاب حمایت از دولت و فرار رو به جلو برای فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در فتنه هشتاد و هشت است. حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران در گفتوگو با یکی از روزنامه های محفلی بدون اشاره به عملکرد خود و همفکرانش در سال ۸۸ کوشیده در قامت چهرهای معتدل ظاهر شود.
مرعشی که با حکم دادگاه در سال ۹۱ به مدت ۶ سال از فعالیت سیاسی محروم شده، ضمن تندروتر دانستن منتقدین دولت یازدهم نسبت به مخالفین دولت اصلاحات میگوید: «من نمیدانم باید با چه زبانی با اینها حرف زد. اینکه برخی در گیتهای ورودی به استادیوم سخنرانی رئیسجمهور، عکسهای ایشان را پایین بکشند یا در مراسم ۲۲بهمن در اکثر شهرها عکس آقای روحانی را خراب کنند واقعا به چه معناست؟ در بسیاری از شهرستانها، افراد شناختهشدهای که مخالفت آنها با دولت عیان است، برای سخنرانی ۲۲ بهمن رفتند و علیه دولت سخنرانی کردند. من واقعا نمیدانم انگیزه این کار چه بود؟ وقتی اکثریت مردم یک دولت را انتخاب میکنند چرا فردی را برای سخنرانی به آن شهر میبرید که علیه آن اکثریت سخن بگوید؟» فارغ از درست یا نادرست بودن سخنان مرعشی درباره اقداماتی مثل پایین کشیدن عکس رئیس جمهور در برخی شهرستانها، بر عملکرد او و سایر فتنهگان داخلی در سال ۸۸ نشاندهنده تناقض بین حرف امروز او و عملکرد دیروز او است. چرا که اگر آقای مرعشی واقعا معتقد است وقتی اکثریت مردم یک دولت را انتخاب کردهاند مخالفت با آن اکثریت- حتی در حد سخنرانی- کار درستی نیست؛ چگونه میتوان دروغ بزرگ تقلب در انتخابات را مطرح و اردوکشی خیابانی کرد؟ چگونه است که حسین مرعشی این روزها از رفتار منتقدان دولت گلایه کرده و آنها را تندرو میخواند، اما در دفاع از اردوکشی خیابانی علیه آراء مردم در سال ۸۸ بگوید: «من آن اعتراض را یک حیات میدانستم نه یک فتنه، اعتراض مردم به نتیجه انتخابات خیلی طبیعی بود و میتوانست جدیتر گرفته شود.»
حسین مرعشی در ادامه پا را فراتر گذاشته و در ادامه تلاش برای به فراموشی سپردن طرح دروغ تقلب در سال ۸۸ و به آشوب کشیده شدن ۸ ماهه مملکت در نتیجه این دروغ، میکوشد از خود چهرهای معتدل و ناراضی از تندرویهای دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب اراده دهد و به مخالفان نیز توصیه میکند در انتخابات حاضر شوند تا مردم بین آنها قضاوت کنند: «پاسخ ما به تندروها مثل رفتار آنها نخواهد بود. ما تندروها را به یک رقابت منصفانه در انتخابات دعوت میکنیم. آنها بیایند و در انتخابات کاندیدا معرفی کنند و حرفشان را بزنند تا پس از آن، مردم بین ما و آنها قضاوت کنند. اصل ماجرا این است که باید میدان و عرصه را بر تندروهای هر دو جبهه اصولگرایی و اصلاحطلبان تنگ کرد و خردورزان این دو جبهه اجازه جولان دادنهای پوچ و بیمعنای سیاسی را از این گونه نگاههای افراطی بگیرند تا مردم را بیش از این تحت فشار قرار ندهند.»
این سخنان مرعشی در حالی است که اساسا ادعای مقابله با تندروی از سوی فردی که در کارنامه خود تناقضها و تندرویهای متعددی دارد، پذیرفتنی و قابل قبول نیست. مرعشی در آخرین سالهای ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی جزو مدافعین مادامالعمر شدن ریاست جمهوری او –بر خلاف قانون اساسی- بوده است. او در آن سالها ضمن «خواست عمومی» دانستن این مساله از سوی مردم در توجیه آن چنین میگوید: «برای تمدید دوره ریاستجمهوری آقای رفسنجانی نیازی به تغییر قانون اساسی نیست و خود قانون اساسی پیشبینی کرده که در صورت نیاز و ضرورت و طبق تشخیص مصلحت نظام، میتوان قانونی عادی، بر خلاف قانون اساسی وضع کرد.» اما چندسال بعد و پس از آنکه مردم به جریان دیگری غیر از کارگزاران و دوم خرداد رای میدهند مرعشی و همفکرانش ضمن زیر سوال بردن ارکان مختلف نظام مدعی برخورد با تندرویهای شورای نگهبان در مساله نظارت استصوابی میشوند. مرعشی در همین راستا در مصاحبهای در توجیه اقدامات خود و جناح سیاسیاش سال ۸۶ ضمن هجمه به شورای نگهبان میگوید: «ما نبايد در برابر تندرويهاي شوراي نگهبان براي رد صلاحيتهاي وسيع سكوت ميكرديم، بايد اعتراض جديتري ميكرديم.» با توجه به افراط و تفریطهای اینچنینی مرعشی و کارگزاران و با توجه به تجربه سال ۸۸ در زیرسوال بردن انتخاباتی که به نفع آنان نباشد، معلوم نیست حسین مرعشی با چه اعتماد به نفسی از مخالفان و تندروها! برای شرکت در انتخابات و رقابت منصفانه دعوت میکند؟ چگونه فردی میتواند مخالف شورای نگهبان و نظارت استصوابی بود، همچنان مدعی تقلب در انتخابات سال ۸۸ باشد؛ اما ژست اعتدال گرفت و از تندروها گلایه کرد و آنها را به رقابت منصفانه در انتخابات دعوت کرد؟ اساسا مگر چنین شخص و جریانی صلاحیت حضور در انتخابات را دارد که دیگران را نیز به رقابت دعوت میکند؟
مروری بر اظهار نظرها و موضعگیریهای فعالین فتنه ۸۸ طی یک سال اخیر نشان میدهد آنها بهترین راه ففرار از پاسخگویی نسبت به اقدامات فتنهگرانه خو ددر سال ۸۸ را پنهان شدن پشت نقاب حمایت از دولت یافتهاند. تا از این طریق هم از پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در سال ۸۸ و طرح دروغ تقلب فرار کنند، هم بدون عذرخواهی و پرداخت هیچ هزینهای مجددا خود را از اپوزیسیون بیرون نظام به اپوزیسیون داخل نظام تبدیل کنند و هم موفق شوند توپ «رفع حصر» را در زمین دولت بیندازند. در همین راستا حسین مرعشی در گفتوگو با سایت راه سبز- ارگان رسمی فتنهگران خارجنشین- در بهمن ماه سال جاری ضمن ادعای دروغ بودن مخالفت حسن روحانی با رفع حصر سران فتنه گفته بود: «نه تنها مردم طرفدار اصلاحات و طرفدار جنبش سبز، بلکه بخشی از اصولگرایان هم موافق ادامه حصر نیستند. منتهی این موضوعی نیست که افکار عمومی در حل و فصل آن نقش اساسی ایفا کند بلکه موضوعی است که نیاز به رایزنیهای غیررسانهای در سطح سران کشور دارد. من شخصا معتقدم این رایزنیها نتایج مثبتی خواهد داشت و قوای دیگر موفق نخواهند شد که این موضوع را برای مدت طولانی بپوشانند و بخواهند انتخابات ۹۲ را بیخاصیت و کم اثر جلوه دهند.»