توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 68802
دوشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۲
فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین:
شهید سلیمانی جزیی از منظومه امام خمینی(ره) بود
شهید سلیمانی جزیی از منظومه امام خمینی(ره) بود
فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی جزیی از منظومه امام خمینی(ره) بود، گفت: امام نیز خود جزیی از کهکشان حسینی است. این حسینی‌ها هستند که می‌توانند فتنه‌شکنی و هدایت‌گری کنند. شهیدان حسینی در مسیر امامت هم می‌توانند در بزنگاه‌ها نجات‌بخش مردم باشند.

سرتیپ سیدمحمد باقرزاده شامگاه ۱۱ دی‌ ماه در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع امنیت مشهد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: شهدا صدق در وفا داشتند و بر پیمان الهی خود تا پای جان ایستادند و به آن وفا کردند. در سیره اهل بیت(ع) و امام راحل روی نکاتی مانند عدم پرداختن به خود و توجه به رضایت خدا تاکید شده و این‌ها همان قواعد حکمت‌آمیزی است که برای پیروزی انسان در مبارزه دائمی‌اش در این عالم وضع شده است.

وی با اشاره به محافلی که برای شهدا برگزار می‌شود، افزود: این مجالس برای ما یک جایگاه ویژه و سیر و سلوک معنوی دارد؛ شهیدان از جنس اولیاء الهی و از سنخ بزرگان دین بودند چراکه در همان مسیر گام برداشتند و رفتند و در نهایت هم جزو مقربان درگاه الهی شدند. یکی از اشکالات نظام آموزشی کشور این است که به صورت نسنجیده‌ای اندیشه‌های دیگران را پذیرش و آن‌ها را منتقل می‌کند و در حقیقت فرصتی برای اندیشه کردن فراهم نمی‌شود و آن نتیجه‌ای را که باید نسل جوان دریافت و نتیجه‌گیری کند، حاصل نمی‌شود چرا که نوعا مسائلی منتقل می‌شود که جنبه محفوظات مجهول دارد و فرد مجبور است که همین اندیشه‌هایی که پذیرش می‌کند را منتقل کند.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: بدون شک اندیشه و تعقل در زندگی شهدا یکی از ضروری‌ترین کارهایی است که باید در دستور کار نظام آموزشی کشور قرار گیرد. در حقیقت ما خود را از این دریای غنی معارف الهی که می‌تواند در بزنگاه‌ها برای کشور گره‌گشایی کند، محروم کرده‌ایم. رهبری نیز تاکید دارد ادامه راه شهیدان باید همراه با تدبر باشد که این فرمایش ایشان نیز ناظر بر همین مساله است.

باقرزاده با تاکید بر اینکه باید عمده توجه ما معطوف به بعد تدینی شهدا باشد، نه بعد تقدسی آنان، اضافه کرد: رهبری هم در فرمایشات خود به این موضوع اشاره‌ داشت که نباید راجع به حاج قاسم و سایر شهدا ماورایی صحبت شود. شهدا در روز قیامت از ما سوال نمی‌کنند که چرا مانند ما شهید نشدید چراکه شهادت دست ما نیست اما از ما سوال خواهند کرد که چرا مانند ما زندگی نکردید؟ پس ما باید زندگی کردن مانند آن‌ها را انتخاب کنیم و الگوی خود قرار دهیم. بر همین اساس شهیدگونه زندگی کردن و به تعبیری از جنس شهدا شدن می‌تواند مقدمه شهادت باشد. اگر از جنس شهدا شدیم، طبیعتا به آن‌ها ملحق خواهیم شد و اینجاست که آن زندگی حقیقی شهدا برای ما تا حدودی دست‌یافتنی می‌شود.

وی ادامه داد: در مقابل هم اگر از جنس امام رضا(ع) شدیم، مهربان می‌شویم و در این صورت با دیدن اشک یتیم و دلتنگی‌های همسر شهید، نمی‌توانیم نسبت به آن‌ها بی‌تفاوت باشیم و هیچ واکنشی نشان ندهیم. اینجاست که در میدان مسئولیت، خط‌شکن می‌شویم و گاهی خط نفاق مامونی و گاهی اسلام اموی را در هم می‌شکنیم.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: در واقع خط‌شکن کسی است که شجاع باشد. شهدای امنیت هم در این دوره و در این مقطع خاص از انقلاب خط‌شکن بودند و بی‌مهابا به جنگ با دشمنان دین خدا، مردم، کشور، انقلاب و انسانیت رفتند و با دشنه دشمن قلبشان شکافته شد. اگر این خط‌شکنی‌ها نباشد، امنیتی هم حاصل نمی‌شود. در حقیقت تمام لحظاتی که با امنیت در این کشور زندگی می‌کنیم، خود را مدیون جان‌فشانی‌های این عزیزان می‌دانیم؛ از این‌ رو این جلسات اداء دین کوچکی به ساحت این شهیدان است.

باقرزاده با بیان اینکه مردم ما امسال در ۲۲ بهمن به جهان نشان خواهند داد که دست از اسلام و انقلاب نمی‌کشند، گفت: انشاءالله که انقلابیون با حضور انقلابی و مجاهدگونه خود تلاش خواهند کرد که این فریاد را اثبات کنند؛ هرچند خوشخبتانه طی روزهای اخیر نیز جلوه‌های بارزی از این فداکاری و حق‌شناسی نسبت به ساحت شهدا و انقلاب در جریان تشییع شهدای گمنام نشان داده شد اما ۲۲ بهمن می‌تواند نماد دیگری از خروش ملت ایران باشد.

وی افزود: امام علی(ع) فرمود امواج فتنه‌ها را با سفینه‌های نجات بشکنید اما این سفینه‌های نجات چه کسانی هستند؟ در جواب باید گفت که این افراد مخلصین هستند. امروز نیز مقام معظم رهبری هم روی کلمه اخلاص حاج قاسم و تمام شهیدان تاکید ویژه‌ای دارد.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: در حقیقت شهدا کسانی هستند که چراغ منطقه خود را روشن نگاه می‌دارند اما میان آن‌ها عده‌ای هستند که هم چراغ هستند و هم منات؛ منظور از منات آن آتشی است که در قدیم در بلندا روی تپه‌ها برافروخته می‌شد تا کاروان‌ها راه را گم نکنند. امروز نیز شخصیتی مانند حاج قاسم و ابومهدی‌ المهندس در جهان بشریت همان کارکردها را دارند و به مثابه منات و یا همان آتش و چراغی هستند که افراد در دور دست‌ها می‌توانند آن‌ها را ببینند و راه را پیدا کنند.

تداوم خط مقاومت از طریق حاج قاسم‌ها و ابومهدی‌ها

باقرزاده عنوان کرد: همواره خط مقاومت از طریق حاج قاسم‌ها و ابومهدی‌ها می‌تواند تداوم پیدا کند و این زایندگی همیشگی خواهد بود و رسالت بزرگی بر دوش همه ماست. در حقیقت برای تداوم خط شهدا باید قدر آن‌ها را بدانیم و نباید تنها به مجالس ظاهری که برای شهدا برگزار می‌شود، اکتفا کنیم. ما باید پس از توجه به بعد تدینی زندگی شهدا به حوزه سلوک معنوی آن‌ها توجه کنیم.

وی تاکید کرد: انسان اهل سلوک شهدایی همواره نگران است همان توفیقاتی هم که دارد، از دست بدهد و بساط معنوی را از او بگیرند و دائما در تکاپو است که در تمام صحنه‌ها حاضر باشد؛ همانگونه که امروز می‌بینیم بسیجیان در تمام صحنه‌ها اعم از سیل، زلزله، خدمات گروه‌های جهادی و... حاضر هستند و می‌خواهند گمشده خود را پیدا کنند و از جنس شهدا شوند. از این‌ رو است که این افراد یک نگاه امیدوارانه، آگاهانه، بصیرت‌افزا و اثرگذار در جامعه دارند و گول فضاهای مجازی و تبلیغات ماهواره‌ای را نمی‌خورند و همواره در میدان حاضر هستند و حضورشان یک تشریفات مبالغه‌آمیز و تبلیغاتی صرف نیست.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بر همین اساس این جماعتی که در مسیر شهدا هستند، هیچگاه اجازه نخواهند داد جامعه در فضاهای هیجانی بازیچه دست دشمنان شود. همواره یکی از کارکردهای این جوانان عزیز آماده سیر و سلوک در مسیر شهدا نیز همین است که در میدان حاضر می‌شوند و سینه سپر می‌کنند و همانند حاج قاسم پناهگاه مردم باشند.

باقرزاده بیان کرد: البته که خدای متعال نیز به چنین انسان‌هایی پناه می‌دهد و اینجاست که نقش گران‌سنگ نیروهای امنیت بروز و ظهور می‌کند و مردم به واسطه همین افراد است که سر پا هستند و می‌توانند به زندگی خود برسند. اما در نقطه مقابل اینان، دشمن همواره دنبال تضعیف فکر و بصیرت و ایجاد غفلت است و برای تضعیف فکر نوعی بازگشت به جاهلیت ستم‌شاهی را ترویج می‌کند.

وی با بیان اینکه تلاش دیگر دشمن از چشم‌انداختن رهبران معنوی جامعه است، ادامه داد: همچنین آن‌ها دنبال متزلزل کردن شعور عمومی هستند و در پی آن تلاش می‌کنند مردم به دنبال ادراکات درونی خود نباشند و از قدرت‌های بیرونی فرمانبرداری کنند. القاء شبهه در فلسفه احکام دین و اخیرا هم در قوانین مدنی را می‌توان از دیگر اهداف آن‌ها به‌شمار آورد.

فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: در قوانین شهرنشینی کشورمان، حجاب به عنوان یک قانون تلقی می‌شود؛ همانگونه که قانون آپارتمان‌نشینی، راهنمایی و رانندگی، خرید و فروش و ده‌ها قانون دیگر زندگی شهرنشینی و مدنیت را شکل داده است. بنابراین کسی نمی‌تواند حجاب و پوشش را نقض کند چراکه این موضوع در کشور ما به عنوان یک قانون محسوب می‌شود.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark