توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 66958
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۹
سیر نزول اعتبار خاتمی/ فعال اصلاح طلب: خاتمی کاریزمای خودش را از دست داده
به هر حال هرکدام از رهبران جبهه اصلاحات نقش کاریزماتیک خود را دارند اما دیگر تا حدی شخصیت‌های کاریزماتیک کارکرد پیشین خود را از دست داده‌اند.
سیر نزول اعتبار خاتمی/ فعال اصلاح طلب: خاتمی کاریزمای خودش را از دست داده
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: اسماعیل گرامی مقدم، قائم مقام حزب اعتماد ملی از ریزش وجهه کاریزماتیک سید محمد خاتمی سخن گفته است. این گفته های صریح و انتقادات علنی در ادامه همان سیر کاهش اعتبار خاتمی صورت می گیرد که در آستانه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری به اوج خود رسیده بود. چندی پیش هم سردبیر روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در سرمقاله این روزنامه نوشته بود که اگر خود خاتمی هم در انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا می شد بیشتر از همتی (2.5 میلیون) را نمی آورد.

البته که گرامی مقدم سعی کرده این کاهش اعتبار را به دلیل کاهش مسئولیت خاتمی و شکل گیری کارهای تشکیلاتی معرفی کندو برای تخفیف در سیر نزول اعتبار رئیس دولت اصلاحات کلمه «تاحدی» را استفاده کند! این در حالی است که همین چهره اصلاح طلب بعد از انتخابات ریاست جمهوری اذعان کرد که خاتمی افرادی را برای تحلیل نتایج انتخابات(شکست سنگین اصلاحات) مامور کرده است.

گفتنی است اصلی ترین دلیل کاهش اعتبار خاتمی به ماجرای «تکرار می کنم» ها برای ترغیب مردم جهت روی تمدید دولت روحانی، لیست امید در مجلس و لیست شورای شهر اصلاح طلبان در تهران و به عبارت بهتر ایحاد وضع ناگوار کنونی بر می‌گردد.

به گزارش جهان نيوز، بخش هایی از اظهارات گرامی مقدم را در ادامه خواهید خواند:

*نظر من این نیست که نظر آقای خاتمی برگرفته از تحولات سال‌های اخیر بوده باشد. آقای خاتمی هیچ‌گاه نگفته است که رهبر اصلاحات است اما به هر حال نقش‌های کلیدی در پیروزی اصلاح‌طلبان داشته است. پیروزی‌ها و شکست‌ها فقط برعهده لیدر یک جریان نیست و علل متفاوتی در بروز آنها تعیین‌کننده است؛ از رخدادهای مهم سیاسی در کشور تا تصمیم‌گیری‌های نهادهای نظارتی تا تصمیم‌های تشکیلاتی در جبهه اصلاحات و البته نقش لیدری. حتما آقای خاتمی هنوز هم یکی از لیدرهای مؤثر در جبهه اصلاحات است و همواره هم باعث ایجاد وحدت بین اصلاح‌طلبان بوده است اما باید پذیرفت که بار مسئولیت از آقای خاتمی کاسته شده است و دلیلش هم ایجاد جبهه اصلاحات ایران بوده است که پیشتر با عنوان شورای عالی سیاست‌گذاری فعالیت می‌کرد.

*به هر حال هرکدام از رهبران جبهه اصلاحات نقش کاریزماتیک خود را دارند اما دیگر تا حدی شخصیت‌های کاریزماتیک کارکرد پیشین خود را از دست داده‌اند. البته این به‌معنای آن نیست که دیگر مردم پذیرای آنها نیستند بلکه شرایط طوری شده است که لزوما کاریزمای فردی باعث پیروزی سیاسی نمی‌شود.

*آقای خاتمی ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد و هنوز هم مخاطبان اصلاحات او را دوست دارند، از او حرف‌شنوی دارند اما باید بپذیریم که کارهای تشکیلاتی تا حدی جای نقش‌های کاریزماتیک را گرفته است.
Share/Save/Bookmark