توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 10741
دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۴
ولایتمداری ما و آمریکایی‌ها به روایت آقاتهرانی/ چگونه کلینتون را بخشیدند؟
ولایتمداری ما و آمریکایی‌ها به روایت آقاتهرانی/ چگونه کلینتون را بخشیدند؟
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مراسم رونمایی از پایگاه‌های اینترنتی جدید موسسه نمایه به بیان خاطره‌ای از سال‌های حضورش در آمریکا و مقایسه ولایتمداری مردم آن کشور با ایران پرداخت.

به گزارش  خط نیوز به نقل از مهر، مراسم رونمایی از پایگاه‌های اینترنتی پژوهشی «عترت»، «ولایت فقیه» و «ایران نمایه» و نرم افزار لوح کریم پیش از ظهر امروز دوشنبه ۷ اسفند با حضور منصور واعظی دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد.

آقاتهرانی در این مراسم گفت: معجزات پیامبران ابزار هدایت و اطمینان انسان‌ها هستند. جالب است که شیطان هم از همین ابزار برای بیرون بردن انسان‌ها از مسیر هدایت استفاده می‌کند. به عنوان مثال گوساله سامری می‌سازد و با حالت معجزه‌وارش عده‌ای از مردم را از گرد پیامبر خدا پراکنده می‌کند. پیامبر خاتم (ص) نیز معجزات شگرف زیادی داشته است، اما معجزه اصلی او قرآن و از جنس کتاب است. در این کتاب هم به خواندن، نوشتن و آن‌چه می‌نویسد قسم خورده شده است. وقتی به گلایه‌های قرآن نگاه می‌کنیم به عباراتی چون «لایعقلون» برمی‌خوریم.

وی افزود:‌ برنامه‌های نرم‌افزاری از امکانات دنیای امروز هستند که به واسطه آن‌ها می‌توان انسان‌ها را به مسیر هدایت رهنمون کرد اما به همین میزان هم این نرم‌افزارها می‌توانند ابزار شیطان باشند.

آقاتهرانی با اشاره به درخواست‌های حمایت کمیسیون فرهنگی مجلس از این تولیدات رونمایی شده در این برنامه، گفت: من به عنوان یک بچه طلبه سعی می‌کنم حمایت‌های کمیسیون فرهنگی مجلس را به این سو متوجه کنم و از کاری دریغ نکنم. این مراسم در یک سالن کوچک در حال برگزاری است. معمولا کارهای بزرگ به همین صورت‌اند و در مکان‌های کوچک انجام می‌شوند. بنابراین از این کوچک بودن‌ها نترسید چون کارهای بزرگ در هر صورت خود را نشان خواهند داد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه گفت: ولایت فقیه واقعا یکی از نعمت‌های ارزشمند الهی است؛ گرچه ما قدرش را نمی‌دانیم. در حکایات داریم که یک ماهی کوچک به مادرش گفت این آب که می‌گویند کجاست؟ مادرش گفت بگذار از آب که بیرون افتادی خودت متوجه خواهی شد. این داستان، حکایت ماست که یا قدر ولایت را نمی‌دانیم یا به آن بی‌توجه‌ایم؛ به ویژه خواص جامعه. مشخصا به خودم اشاره دارم که هرچه بیشتر در ولایت غرق می‌شویم، کمتر درک‌اش می‌کنیم. من در زمان حکومت آقای کلینتون در آمریکا بودم. من از طرف حوزه برای تحصیل به این کشور رفته بودم و ابتدا ۳ سال در کانادا بودم و بعد هم حدود ۶ سال در آمریکا.

وی گفت: وقتی آن مشکل اخلاقی برای آقای کلینتون و آن خانم یهودی پیش آمد، سر این که استیضاح شود و از اختیارات ریاست جمهوری‌اش کاسته شود، بین دو مجلس سنا و کنگره آمریکا بحث و مناقشه بود و چون این دو نهاد به توافق نرسیدند، معضل پیچیده‌تر شد. به یاد دارم که شبی را در خانه استاد راهنمای خود بودم. آن زمان دانشگاه ما در شمال نیویورک بود و من در منزلی در محله منهتن ساکن بودم. استادم به من محبت داشت و در زیرزمین منزلش کتابخانه بسیار بزرگی داشت. او به من می‌گفت، این روزها که مشغول مطالعه در منزلم می‌شوی لازم نیست به خانه‌ات که از این‌جا بسیار دور است بروی، همین‌جا بمان. خلاصه این‌که یکی از آن شب‌ها ساعت ۹ شب در زیرزمین منزل استادم بودم که دیدم من را با شور و هیجان صدا می‌زند و می‌گوید مرتضی بیا بالا!

آقاتهرانی ادامه داد: وقتی به طبقه بالا رفتم، استاد گفت بیا ببین ولی فقیه کشور ما می‌خواهد نظرش را درباره مساله کلینتون بیان کند. پرسیدم مگر شما هم ولی فقیه دارید؟ گفت پس فکر کرده‌ای فقط شما ولی فقیه دارید؟ اخبار شبکه CNN در حال پخش بود و سخنگوی هیئت ژوری بزرگ آمریکا یا همان سخنگوی ژوری بزرگ که ترجمه درستش همان «العظمی» می‌شود، گفت: درباره مساله مورد بحث، جلسه تشکیل شد و نظر گرند ژوری بر این است که به دلیل خدمات آقای کلینتون به این کشور، این اشتباه ایشان نادیده گرفته می‌شود و ایشان رئیس جمهور خواهد ماند! جالب بود که سخنگو بعد از گفتن این جملات گفت: نقطه. یعنی عبارت تمام شد. فردای آن روز هم، همه روزنامه‌ها همین عبارت را تیتر یک خود کردند. به این ترتیب همه مسائل مربوط به آن بحث بین مردم و مسئولان آمریکا تمام شد.

این نماینده مجلس گفت:‌ به یاد دارم که وقتی این اتفاقات در آمریکا رخ می‌داد، در کشور ما دوران اصلاحات بود و زمانی بود که وقتی رهبر انقلاب چیزی می‌گفتند، از هر صندلی یک صدا بلند می‌شد. خیلی متاسف شدم که دیدم آمریکایی‌ها برای دنیای خود چه می‌کنند و کاملا گوش به حرف اصطلاحا ولی فقیه بزرگ خودشان دارند، ولی ما چه می‌کنیم. گرند ژوری یا همان هیئت ژوری بزرگ آمریکا متشکل از ۸ یا ۹ نفر از بزرگ‌ترین قانون‌دان‌های آمریکاست که هر وقت بین قوای سه‌گانه این کشور اختلاف بیفتد، حرف آخر را خواهد زد.

آقاتهرانی در پایان سخنانش گفت: قدر آقا را بدانید! اگر هم دیدید که خواص قدر نمی‌دانند شما قدرش را بدانید. من شاکرم که اگر گاهی مسئولان قدر رهبری را نمی‌دانند و مسائلی بین‌شان پیش می‌آید، مردم رویه قبلی خود را ادامه می‌دهند و قدر این نعمت الهی را می‌دانند.
Share/Save/Bookmark