توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 71861
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۰۲
در حاشیه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کار و بهداشت؛
اصرار دو وزیر پیشنهادی پزشکیان بر سوابق همراهی با فتنه‌گران و اغتشاشگران/ آقای اژه‌ای هنوز برای محاکمه دیر نیست
باتوجه به تاکید ظفرقندی و میدری بر مواضع گذشته‌شان، ورود قوه قضائیه به سوابق آن‌ها لازم است.
اصرار دو وزیر پیشنهادی پزشکیان بر سوابق همراهی با فتنه‌گران و اغتشاشگران/ آقای اژه‌ای هنوز برای محاکمه دیر نیست
به گزارش خط نیوز به نقل از جهان نيوز: روز گذشته در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی بهداشت و کار پس از حضور نمایندگان موافق و مخالف، میدری و ظفرقندی، به دفاع از خود پرداختند.

ظفرقندی در سخنرانی نیم ساعته خود برای جلب نظر نمایندگان مجلس، بدون اشاره به گفتارها و اقدامات خود در اغتشاشات1401 و همراهی با فتنه گران سال 88، صرفا به بیان سوابق خود در دفاع مقدس پرداخته و سپس برخی مسائل پیش روی نظام سلامت را از منظر خود مطرح کرد.

ظفرقندی در متن دفاعیه‌ خود نه تنها از مواضع گذشته خود علیه نظام ابراز پشیمانی نکرد، بلکه بر اظهارات پیشین خود در مورد مهندسی انتخابات تایید کرد و گفت: گفتند من گفته ام انتخابات مهندسی شده. دکتر پزشکیان که الان رییس جمهوری هستند در آن انتخابات رد صلاحیت شدند و اگر دخالت بزرگان نبود امروز او رییس جمهوری نبود بالاخره نمی‌توان واقعیت را کتمان کرد. اگر بدون دلیل حذف کنند انتخابات در آن ناحیه مخدوش می‌شود.

میدری هم که از نمایندگان مستعفی و جزو متحصنین مجلس ششم بود، برای فرار از پاسخگویی در مورد مواضع و عملکرد سیاسی خود علیه ساختارهای جمهوری اسلامی، نمایندگان مجلس را به ذکر صلواتی جهت فراموشی گذشته‌ها دعوت کرد و گفت: اجازه دهید و تسهیل و تسریع کنید که اختلافات هر چه بوده گذشته است؛ بر گذشته ها صلوات بفرستید نه به خاطر من و دکتر ظفرقندی که گذشته‌ها باید عبرت آینده باشد و اختلافات مربوط به اختلافات یک خانواده است؛ بتوانیم دورانی از وفاق ملی را رقم زنیم!

میدری که گفته میشود در جلسه کمیسیون امنیت ملی صراحتا از اقدامات گذشته خود ابراز پشیمانی کرده بود، حاضر نشد در صحن مجلس، مواضع و عملکرد گذشته خود را اصلاح کند.

ظاهرا این دو فرد نه تنها بنای عذرخواهی از اقدامات گذشته خود علیه نظام ندارند، بلکه تلویحا بر عملکرد پیشین خود مصرانه تاکید میکنند و مواضع خویش را با ادبیات جدیدی که مد نظر نمایندگان مجلس هم باشد، بیان میکنند.

درحالی که این دونفر محکم بر مواضع باطل خود ایستاده اند، عده‌ای ساده انگار که نام انقلابی را هم با خود یدک میکشند، به راحتی از خط قرمزها عدول کرده و ساده لوحانه از کنار سوابق منفی آن‌ها به بهانه همراهی با دولت میگذرند. گویی که نه خانی آمده و نه خانی رفته؛ نه مجلس ششمی بوده و نه نامه‌ای؛ نه فتنه‌ای بوده و نه اغتشاشی...

از طرفی انتظار از رئیس جمهور این بود که افرادی را که سابقه مخالفت با مبانی و ساختارهای قانونی نظام دارند و حاضر به عذرخواهی یا حتی ابراز پشیمانی نیستند و وقیحانه بر مواضع پیشین خود تاکید میکنند، در لیست پیشنهادی خود قرار ندهد.
ایتا جهان نیوز
روز گذشته مشخص شد افرادی در کشور هستند که هنوز سزای اعمال خود علیه انقلاب، نظام و امنیت ملی را دریافت نکرده‌اند و به جای محاکمه مایل به وزارت در همین نظامی که علیه آن فعالیت کرده‌اند، هستند! باتوجه به تاکید ظفرقندی و میدری بر مواضع گذشته‌شان، ورود قوه قضائیه به سوابق آن‌ها لازم است. هنوز هم دیر نشده و باید افرادی را که سابقه فعالیت علیه نظام دارند، توسط عدلیه محاکمه شوند.
Share/Save/Bookmark