به گزارش خط نیوز؛ محمدحسین ترکمن در نشست "از فتنه تا نفوذ در رسانههای ایران" که در دفتر خبرگزاری تسنیم در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: امروز عناصر فتنه به عنوان سران فتنه شناخته شدهاند اما شاخه و ساقه آنها همچنان در کشور وجود دارد و چه بسا آنها با نعل وارونه زدن بسیاری از موقعیتهای کشور را در حوزه مسئولیتها حتی وزیر اشغال کرده باشند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه فتنهها پس از جایگیری و یارگیری خط نفوذ رخ داده است گفت: هنگامی که مقام معظم رهبری فرمودند خط قرمز نظام فتنه است دولت باید رعایت میکرد اما دولت این اصل را رعایت نکرد و سهواً و عمداً از عناصر مرتبط با فتنه و از عدم اعطای مدیریتها به حاضران در جریان فتنه غفلت کرد.
مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با فتنه را زاییده خط نفوذ دانست و افزود: در اصل موضوع فتنه عناصر درونی را به فراموشی سپردیم و عفو و اغماض مسئولان نظام سبب بال و پر گرفتن جریان مرده و خفتهای شده که امروز بسیاری از نابهسامانیهای درونی از این جریان آب میخورد.
نفوذ دشمن، عامل و دلیل فتنه
وی با اشاره به اینکه زمانی در دوره اصلاحات مدل گورباچفی یعنی "سیاست باز ـ اقتصاد باز" مدنظر نظر قرار داشت که مورد مخالفت دلسوزان نظام بود افزود: در سیاست و اقتصاد باز دشمن به راحتی میتواند تاخت و تاز کند و ایدههای خود را عملی کند و هدف دشمن از نفوذ با توجه به بیانات مقام معظم رهبری تهی کردن نظام از عناصر قدرت مدیریت است.
ترکمن با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با خبرگان مبنی بر اینکه هدف دشمن از نفوذ تهی کردن نظام از عناصر قدرت است که سد راه پیشرفت و مقابله با آن اقتدار و جهاد کبیر است بیان کرد: نفوذ در مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی تغییر سیاست و مواضع کشور را ایجاد میکند و مقابله با این جریان بسیار سخت است.
وی با بیان اینکه نفوذ در ایران به صورت تحریمها و فشار از بیرون و تسلیم شدن از داخل است، عنوان کرد: یکی از اهداف بسیج جلوگیری از نفوذ دشمن است زیرا نفوذ در ارکان کشور حاضر میشود و بعد از آن به تدریج ماهیت آنها را تغییر میدهد آنچنان که برخی از مسئولان کشور دارای سابقه انقلابیگری هستند ولی امروز مواضع انقلابی ندارند.
ترکمن با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که باید از نفوذ در مراکز تصمیمگیری جلوگیری شود، اظهار کرد: نفوذ به دو صورت فردی یا جریانی وارد و امروز جریان نفوذ در داخل کشور هدایت میشود که عناصر اصلی نفوذ داخلی هستند و هدایت برخی از بیرون است و در واقع نفوذ یک جریان نرم برای تغییر باور و انحطاط و انحراف در مسیر است.
مدیرمسئول روزنامه ابوذر با بیان اینکه نفوذ شبکهسازی میکند و جریانی وارد عمل میشود افزود: نفوذ برای اثرگذاری به دو عنصر پول و جاذبه جنسی اتکا دارد که بعد از تغییر باور نظام از ماهیت و تهی شدن درونی آنچنانکه تحت تأثیر موریانه باشد نظام فرو بریزد.
ترکمن با اشاره به اینکه خمش خاموشی که دشمن برای ما تدارک دیده است در حوزه نفوذ انجام وظیفه میکند خاطرنشان کرد: نفوذ میتواند با حمله، نخبگان و تصمیمگیران را هدف قرار دهد و به دنبال این است که چرخه جریان را عوض کند تا این چرخه به نفع او به حرکت درآید و براین اساس جریانهای براندازانه را در سالهای 78 و 88 مشاهده میکنیم.
وی با بیان اینکه جریان نفوذ شخصی را سالیان طولانی در زیر گوش نظام تغذیه کرده که در زمان نیاز به کمک آنها برود گفت: سالهای سال روی سران فتنه کار شده که روزی از آن بهره ببرند و اشخاصی که در مجلس و محافل از منافقان و پایگاه فتنه و عناصر فتنهساز دفاع میکنند، چه آگاه باشند یا نباشد نفوذ در آنها تا مغز استخوان نفوذ کرده است.
ترکمن با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه برخی به نام عقلانیت، اعتدال و پرهیز از جنجال در مسائل بینالمللی میخواهند از مبانی انقلاب کم بگذارند و این نشانه بیفکری است اظهار کرد: عامل و دلیل فتنه نفوذ دشمن است و نفوذ امنیتی کماهمیتترین و نفوذ فرهنگی پراهمیتترین نفوذ است زیرا سبب تغییر باور مردم از مسیر انقلاب، نظام و رهبری میشود.
ارسال سیگنال نفوذ به دشمن در مخالفت برخی مسئولان با 9 دی
این فعال سیاسی با بیان اینکه مقام معظم رهبری به دفعات به مسئولان تذکر میدهد که مراقب نفوذ دشمن باشید عنوان کرد: گاهی این همه هزینه جاسوسی و هواپیماهای پیشرفته ممکن است به اندازه فردی که در یک مرکز تصمیمسازی یا تصمیمگیری کار میکند تأثیر نداشته باشد و نفوذ به معنای خرید افکار عناصر کلیدی و تصمیمساز برای یک هدف درازمدت و بلندمدت است.
ترکمن تصریح کرد: عنصری که به عنوان نماینده سیاسی دولت در یکی از استانها بیان میکند که فتنهای وجود ندارد و من در راهپیمایی نهم دی ماه شرکت نمیکنم در واقع همان عنصر نفوذی است و هنگامی که قوه عاقله نظام میفرمایند فتنه رخداده است ولی افرادی که در دامن فتنه پرورش پیدا کردهاند نمیتوانند آن را انکار کنند، تنها به دشمن این سیگنال را میدهند که عناصر فتنه در حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در استانها قرار دارند.
وی با بیان اینکه در جریان فتنه به عینه دست عوامل خارجی قابل مشاهده است که عوامل خود را در داخل کشور هدایت میکنند عنوان کرد: همه باید هوشیار باشند و صحبت هر مسئولی باید دارای امضای ولایت باشد در غیر این صورت هر شخصی و در هر جایگاهی چنانچه از مسیر ولایت جدا شود فاقد شأنیت و اعتبار است.
ترکمن با اشاره به اینکه چنانچه مسیری که برای انقلاب انتخاب میشود خارج از شأن و مسیر رهبری باشد نشانگر فتنه و نفوذ است خاطرنشان کرد: در مسیر انحراف و گرد و غبار و گردبادی فتنه نباید گم شویم و چنانچه مسئولی صحبت کرد باید آن را با مواضع مقام معظم رهبری، ولایت و نظام مقایسه کرد و چنانچه همخوانی داشت تبعیت و در غیر این صورت تبعیت نباشد.
وی با بیان اینکه طرح فرانو 2020 در دنیا در حال انجام است بیان کرد: در استعمار فرانو، دشمن با چند حربه مقاصد خود را دنبال میکند که کوچکسازی کشورهای اسلامی، اعتیاد و جنگ رسانهای از جمله آن است که در اجرای این طرح استعماری رسانهها نقش اساسی را اجرا میکنند و براین اساس آنها در خطر نفوذ دشمن قرار دارند.
وی با بیان اینکه امروز مقدسترین اصلی که در مقابل جریانات باید به آن تمسک جست اصل ولایت است، عنوان کرد: دشمنی جریان برانداز، سکولار و اصلاحات افراطی و بیاعتقاد به نظام اسلامی در برابر جایگاه ولایت فقیه قرار گرفته است اما هدایتکننده کشتی ارزشمند انقلاب اسلامی ناخدایی است که میتواند هدف را بشناسد و جلو برود.
نفوذ عناصر فتنه در کالبد جریان دولتی
ترکمن با بیان اینکه در جریان برجام امروز اظهار ندامت مسئولان و انتصاب موضوع به رهبری برای فرافکنی است گفت: در برجام نیز باید اصل نفوذ را بررسی کرد و دست دشمن را به روشنی دید و باید توجه کرد که فتنه و عناصر آن در کالبد جریان دولتی در وضعیت فعلی نفوذ دارند.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه برخی جریانها و عناصر فتنه مشخص هستند و متأسفانه در مراکزی حساسی نیز بهکار گرفته شدهاند افزود: کار فتنه کارشکنی، تضعیف نظام از درون، تخریب آرمانها و ارزشهای نظام و عناصر فکری نظام، خط عوضی دادن و ناراضی تراشی است.
ترکمن با اشاره به اینکه افراد در هر جایگاهی که از حقوقهای نجومی و اختلاسهای میلیاردی دفاع میکنند در واقع سرخط نفوذ هستند، عنوان کرد: کار رسانه این است که به مردم کد بدهد که چنانچه کسی از فساد و تضییع حقوق بیتالمال دفاع کرد به نفوذ وصل است زیرا نفوذ تغییر باور ایجاد میکند.
مدیرکل اسبق صداوسیمای استان کردستان گفت: پایگاه و خاستگاه عنصر فتنه، نفوذ و پایگاه و خاستگاه نفوذ، عناصر کلیدی و خواست نفوذ، تأثیر بر آنها و تغییر مسیر نظام و انقلاب است و نفوذ حرکت آرام فرهنگی است که براندازی آرام را به دنبال دارد که نماد آن سال 88 و نماد مقابله با آن 9 دی است.
پیروزی اراده مردم بر اراده فتنهگران در 9 دی
ترکمن نهم دی ماه را تقابل مردم با جریان نفوذ و شکست دستاوردهای نفوذ در آن مقطع دانست و افزود: اراده، آرمانها و آرزوهای مردم در 9دی ماه سال 88 توانست بر اراده وابستگان و عناصر فتنهگر پیروز شود و برنامهریزی 10 ساله جریان نفوذ را نقش بر آب کند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از نابهسامانیهای کشور به دلیل حضور افراد غیرمعتمد و غیرمتعهد است، گفت: مقام معظم رهبری در تمام فصلها از جمله اختلاسهای پیدرپی و حقوقهای نجومی واکنش نشان دادهاند و قوه قضاییه باید بدون اغماض با این آسیبها برخورد کند.
ترکمن با بیان اینکه برخی از مسئولان دولتی با آرمانها و ارزشها انقلاب اسلامی فاصله دارند افزود: هنگامی که سخنگوی دولت در ارتباط با این عناصر که به بیتالمال ورود غیرقانونی داشتهاند، آنها را ذخایر نظام خطاب میکند تنها مفهوم نفوذ در ذهن متبادر میشود و البته مردم باید هشیار باشند و رسانهها مردم را پیش از انتخابات هوشیار کنند.
براندازی هدف فعالیت جریان نفوذ
وی با اشاره به اینکه برای کالبدشکافی و جریانشناسی هر موضوع به پدیدههایی که سبب آن حرکت میشود باید پرداخت، عنوان کرد: دو عنصر فتنه و نفوذ از ابتدای خلقت بشریت در زندگی انسانها وجود داشته بنابراین نمیتوان موضوع فتنه را بسته به موضوع انقلاب اسلامی دانست و با خلقت انسان عنصر فتنه نیز ایجاد میشود.
این فعال سیاسی گفت: طول فتنه و جریانهای اینچنینی و جریان نفوذ به ابتدای حضور انسان تاکنون برمیگردد اما انقلاب اسلامی از ابتدای ظهور و بروز آن و حضور امام خمینی(ره) در عرصه این انقلاب با دو مسئله نفوذ و فتنه در کنار انقلاب و علیه انقلاب روبهرو بوده است.
ترکمن با بیان اینکه پروژه نفوذ دشمن و طرح سی ساله 2020 از سالها پیش آغاز شده است بیان کرد: در سالهای پیروزی انقلاب اسلامی خط نفوذ به دنبال ایجاد فتنه و براندازی بوده است که در سال 78 به بهانه روزنامه سلام و از محیط دانشگاه و در سال 88 به بهانه انتخابات و از داخل جامعه پروژه فتنه را رقم زدند و احتمالاً در 10 سال سوم و در سال 98 پروژه دیگری اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه گاهی تعریف عنصر فتنه در حوزه ادبیاتی و سیاسی و زمانی در قرآن و نهجالبلاغه و در عرصه اجتماع قرار میگیرد گفت: عنصر فتنه به عنوان کفر، گمراهی و آزمایش در قرآن کریم آمده است و فتنه ترور شخصیت میکند که در فتنه و ترور شخصیت به دلیل حضور در جامعه دارای اثر روانی بیشتری است.
ترکمن با اشاره به ضرورت پرداختن به بسترشناسی سیاسی و شناختن اهداف فتنه و چرایی نفوذی مسبب فتنه، اظهار کرد: جمعی 300 نفری از اصلاحات در کشور وجود دارد که این جمع در خارج از کشور تریبوندار جریان ضدانقلاب هستند و اتاق فکر اصلاحات آمریکایی اکنون در اروپا، آمریکا و لندن برای انقلاب اسلامی نقشه میکشد بنابراین باید دقت شود که این مواضع مسائل را بشناسیم که در غیر این صورت با بیدقتی ممکن است ما نیز دچار اختلال و اختلاط سیاسی شویم.
هدف جریان نفوذ؛ لیبرالیزه کردن ایران
وی با بیان ایمکه دلیل اهمیت 9 دی این است که فعالیت جمعی با بصیرت در مقابل نفوذ و فتنه را ورق میزند گفت: در عصر فرانو که جمعی در آن طرف دنیا طراحی میکنند اهمیت طراحی برای آنها این است که یک سیستم را به براندازی برسانند و براندازی به معنای ایجاد تغییر اساسی در حافظه و انگاره مسئولان و مردم است.
ترکمن افزود: این تغییر یعنی اینکه مبانی فکری دچار استحاله شود و روزی ما آمریکا را دشمن بدانیم و روز بعد برای گذراندن امور خود به دامن او متوسل شویم و از دشمنی که از وی به ما جنگ تحمیلی، جنایت و تحریم رسیده است، بگذریم و آن را دروازه امید بدانیم که این روش معنای استحاله، نفوذ و براندازی است.
وی با بیان اینکه نفوذ دارای طبقات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است، گفت: تغییر باور نفوذ را تعریف میکند و نفوذ انقلابیگری را هدف قرار میدهد و ضریب نفوذ یک کشور برای تأثیر حداکثری با نفوذ فرهنگی که به کندی و آرامی پیش میآید و تغییر باور ایجاد میکند متفاوت است.
ترکمن افزود: نفوذ ابتدا شبکهسازی میکند و هدفهای دروغین ایجاد میکند و پایگاه آن نخبگان و روشنفکران و نیروهای مرکزی و نیروهای مرجع است تا تغییر آرمان و ارزش ایجاد میکند و هدف آن تغییر فکرها و ایدههای مدیران است و در کشوری همچون ایران به طرف لیبرالیزه کردن کشور پیش میرود.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: آنچه که امروز اهمیت دارد شناسایی خط نفوذ و مقابله با آن است تا فتنهای دیگر در کشور شکل نگیرد و شناسایی نفوذیها با تطبیق مواضع، سخنان، اظهارات، منش و روش افراد و اشخاص با مواضع و فرمایشات مقام معظم رهبری، میسر میشود.