به گزارش خط نیوز به نقل از همشهری آنلاین، سرقتهای باند «جغدهای شب» از دیماه سال گذشته شروع شد.
اعضای این باند که تصویر یک جغد را روی دستهایشان خالکوبی کرده بودند، شبانه وارد خانههای در غرب و شمال غرب پایتخت میشدند و اموال قیمتی مانند طلا، پول، سکه و دلارها را به سرقت می بردند.
سارقان حتی گاوصندوقهایی را که در خانه وجود داشت داخل پتو قرار داده و به سرقت میبردند. آنها در یکی از سرقتهایشان گاوصندوقی را از خانهای سرقت کردند که داخل آن ۷ میلیارد تومان دلار و طلا و ۳ مجسمه عتیقه به ارزش چندین میلیارد تومان بود.
در حالی که سرقتهای این باند ادامه داشت، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران نیز تحقیقات برای دستگیری آنها را آغاز کرده بودند اما اعضای باند «جغدهای شب» کاملا حرفهای بودند و ردی از خودشان به جا نمیگذاشتند تا اینکه یک اتفاق جالب باعث دستگیریشان شد.
مالباخته زیرک
یکی از مالباختگان که دزدان ۳ مجسمه عتیقه او را دزدیده بودند، تصمیم گرفت با جستوجو در مغازههای عتیقهفروشی ردی از دزدان پیدا کند.
او میگوید: عتیقههایی که دزدان از خانهام به سرقت برده بودند از اجدادم به ارث رسیده بود.
پس از این سرقت، از یکی از دوستانم شنیدم که چند سال قبل سارقان به خانهاش دستبرد زده بودند و خودش به جست و جو در مغازههای آنتیک فروشی پرداخته و در نهایت توانسته بود اموال به سرقت رفته از خانهاش و همچنین دزدان را پیدا کند.
برای همین تصمیم گرفتم مثل او به دنبال سارقان بگردم.
وی ادامه میدهد: یک روز راهی خیابانی شدم که پر از مغازههای آنتیک و عتیقهفروشی بود. چند ساعتی مغازه را گشتم تا اینکه در یکی از آنها، هر ۳ مجسمهای که از خانهام دزدیده شده بود را پیدا کردم. پس از آن راهی اداره پلیس شدم و ماجرا را تعریف کردم.
ماموران با شنیدن حرفهای شاکی راهی مغازه مورد نظر شدند و صاحب آن را دستگیر کردند.
وی تحت بازجویی قرار گرفت و در نهایت اعتراف کرد که با ۳ سارق حرفهای منازل همکاری دارد و از آنها عتیقه میخرد. همین کافی بود تا اعضای باند «جغدهای شب» پس از یک سال سرقت به خط پایان برسند و ماموران پلیس آنها را در مخفیگاهشان غافلگیر و دستگیر کنند.
متهمان در بازجویی ها به سرقت سریالی از خانهها اعتراف کردند و برای انجام تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره آگاهی تهران قرار گرفتند.
مثل جغد بیدار!
اعضای باند «جغدهای شب» ۳ تبهکار حرفهای هستند در طول سالها فعالیت مجرمانه، همیشه شبها راهی سرقت میشدند و به همین دلیل اسم باندشان را گذاشته بودند «جغدهای شب». گفت و گو با رئیس این گروه را بخوانید.
ابتدا خودت را معرفی کن؟
اسم واقعی من سیروس است اما کامیار صدایم می زنند. ۳۰ آذر همزمان با شب یلدا، ۴۵ ساله شدم.
کانال تلگرام جهان نیوزپروندهات نشان میدهد که سابقه داری؟
درست است. بارها به جرم سرقت منازل و مغازهها دستگیر و زندانی شدهام.
آخرین بار کی از زندان آزاد شدی؟
یک سال قبل. درست ۲۴ ساعت پس از آزادی هم سرقت هایمان را از سر گرفتیم. با همدستانم در زندان آشنا شده بودم. زمان آزادی هر سهتای ما یک روز بود. برای همین تصمیم گرفته بودیم بعد از آزادی سرقتهایمان را شروع کنیم.
از شگرد سرقت هایتان بگو؟
با شاه کلید و دیلم مخصوصی که خودمان ساخته بودیم، قفل در خانه ها را می شکستیم و سپس وارد میشدیم. بیشتر دنبال گاوصندوق بودیم. آنها را داخل پتو گذاشته و سه نفری از خانه خارج میکردیم. بعد می رفتیم بیابان های سمت رباط کردیم و با تخریب آن، هرچه اموال قیمتی داخلش بود را به سرقت می بردیم.
با اموال سرقتی چه می کردید؟
دلار و طلاها را به طلافروش و اسناد را به جاعلان می فروختیم.
پس ماجرای عتیقه ها چه بود؟
از یکی از خانهها کلی پول و طلا و ۳ مجمسه عتیقه دزدیدم. بعد به جست و جو پرداختیم تا یک مالخر عتیقه پیدا کنیم. وقتی یک نفر پیدا شد، به سراغش رفتیم اما او گفت عتیقهها خیلی ارزشمند نیست. با کلی چانهزنی در نهایت صد میلیون تومان از او گرفتم و مجسمهها را به او فروختیم.
بعد از آن هر چه عتیقه گیرمان میآمد به او میفروختیم اما بعد از دستگیری متوجه شدیم که مالخر سرمان را کلاه گذاشته بود. آن سه مجسمه عتیقه بالای ۱۰ میلیاردتومان ارزش داشتند و او با فریب فقط ۱۰۰ میلیون تومان به ما داده بود.
چرا روی دست هر ۳ نفرتان، عکس جغد خالکوبی شده است؟
چون اسم باندمان را گذاشته ایم جغدهای شب.
چرا چنین اسمی انتخاب کرده اید؟
چون ما برعکس انسان های عادی هستیم. شب بیداریم و صبح می خوابیم؛ مثل جغد.