( الف ) همسو با بیگانگان ... چرا؟
سایت الف وابسته به احمد توکلی در تازه ترین یادداشت خود به طور ضمنی حملات متعددی را علیه سعید جلیلی ترتیب داده است.
سرویس سیاسی خط نیوز؛ هر چه به روزهای انتخابات نزدیک می شویم فضای سیاسی کشور شفاف تر می شود و می توان با استناد به دیدگاههای کارشناسان و صاحب نظران جهت گیری آنها در مسیر انتخابات را متوجه شد.
در این دوره اما یک نامزد براساس دیدگاههای مطروحه ی خویش و حسن سابقه مورد اقبال جریان اصیل انقلابی قرار گرفته است و از همین رو حملات متعددی از سوی بخشی از اصولگرایان، اصلاح طلبان و خط تبلیغی ضد انقلاب در حال شکل گیری است.
دکتر سعید جلیلی که با وجود حضور بی سر و صدا در ستاد مرکزی انتخابات وزارت کشور و در روز آخر ثبت نام مورد اقبال جوانان و دانشجویان قرار گرفته است در روزهای اخیر آماج حملات بی امان چهره های مورد توجه جریانات سیاسی فوق قرار گرفته است.
در تازه ترین حمله به جلیلی که با تبلیغات پرحجم رسانه های ضدانقلاب همراه شده است سایت الف متعلق به احمد توکلی در مقاله ای با عنوان :
((از گذشته درس بگیریم؛ آیا تاریخ دوباره تکرار می شود؟)) با ایما و اشاره از پشیمان شدن جریان انقلابی که با گفتمان ایستادگی و پیشرفت پای به عرصه رقابت نهاده است در حمایت از سعید جلیلی خبر داده است!
نویسنده ی مقاله مورد نظر که از نویسندگان مهمان نیست و نظرش به عنوان نظر رسمی سایت الف به حساب می آید در جای جای یادداشت خود با مقایسه شرایط کشور در سال 1384 و رای آوری احمدی نژاد با شرایط فعلی و شور و هیجان جریانات انقلابی در حمایت از جلیلی و اقبال طبقه ی مستضعف جامعه اینگونه وانمود کرده است که رای دادن به جلیلی کاری شبیه به عمل احمدی نژاد است و موجب پشیمانی مردم و به خصوص اصولگرایان خواهد شد.
بیان چند نکته در خصوص این یادداشت و اینگونه تحلیل کردن در مذمت جلیلی لازم به نظر می رسد:
1- احمدی نژاد 84 ، رئیس جمهوری بود که بیشترین تعابیر مناسب و شوق آمیز را از رهبری دریافت کرد، فلذا اگر کسی به احمدی نژاد 84 از نظر فکری و عکلیاتی نزدیک باشد باید به حضورش در صحنه افتخار کرد و برای کمک به او از جان و مال مایه گذاشت.
2- مردم ما به دنبال شعارهایی هستند که ریشه در عمق اندیشه های دینی و انقلابی داشته باشد. مردم ما به دنبال شخصیتی هستند که در عین سر دادن این شعارها در عمل نیز کارنامه ی روشنی داشته باشد و خود نماد و الگوی پایبندی به این شعارها باشد. فلذا اگر امروز مردم به سمت و سوی جلیلی روی نهاده اند برای این است که در نظر و عمل او را منطبق با آرمانهایشان یافته اند. مردم ما با کسی عقد اخوت نبسته اند و اگر کسی را می یافتند که از نظرگاه شعارها و عملکرد از جلیلی بهتر می بود قطعا به سمت و سوی او می رفتند.
3- نگاهی به مواضع رهبری نشان می دهد ایشان قائل به نقاط مثتبی در کارنامه احمدی نژاد هستند و نقاطی را نیز نقطه ی ضعف می دانند. نگاه به شدت منفی به احمدی نژاد و او را فاقد هرگونه خصوصیت مثبت تلقی کردن خروج از دایره ی عقل و انصاف است. با نگاهی به مواضع جلیلی به صراحت می توان نقاط مثبت احمدی نژاد از جمله ساده زیستی، حضور در بین توده های مردم، تلاش شبانه روزی و ... را دید که هیچ یک از اینها قابل نقد بنیادین نیست. در عین حال جلیلی در صحبت های معدود اخیرش نشان داده است از برخی نقصها در دولت فعلی ناراضی بوده و به روشنی آنها را بیان نموده است.
4- نگاهی به مواضع سایت الف و آقای توکلی در مواجهه با جریان عدالت خواه و انقلابی در سالیان اخیر نشان داده است این خط فکری قرابت خود با اندیشه های انقلابی را در مواقفی به حاشیه رانده است. شاهد مثال مان که در روزهایی که بهترین عملکرد از سوی احمدی نژاد در دولت نهم صورت می گرفت یک پای ثابت نقدهای غیر منصفانه از سوی سایت ایشان صورت می پذیرفت.
جمع بندی : به نظر می رسد با توجه به اجماع نظام سلطه علیه سعید جلیلی و تلاش اصلاح طلبان و برخی اصولگرایان برای دست یافتن به گزینه ی تعادلی مد نظر هاشمی و خاتمی حمله های ناعادلانه به نامزد جریان استقامت و پیشرفت جز بازی در پازل دشمن و جز ضربه زدن آگاهانه و ناآگاهانه به اصول بنیادین نظام نتیجه ی دیگری نداشته باشد.