۳ تناقض در تازه ترین پروژه عملیات روانی منافقین علیه برنامه هسته ای ایران

21 تير 1392 ساعت 13:05


شواری ملی مقاومت (شاخه سیاسی گروهک) روز پنج شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۲ (۱۱ ژوئیه ۲۰۱۳) با صدور اطلاعیه ای از پارس –محل استقرارش- ادعا کرد در شهر دماوند ایران یک پروژه هسته یا محرمانه با عنوان معدن شرق یا کوثر وجود دارد.

این گروهک با بیان اینکه به نظر می رسد این تاسیسات از سال ۲۰۰۶ تاسیس شده باشد، در اطلاعیه خود آورده است: «براساس این گزارش‌ها که طی یک سال و از ۵۰ منبع اطلاعاتی مختلف جمع‌آوری شده، پایگاه هسته‌ای ایران با اسم رمز معادن شرق یا پروژه کوثر به صورت تونل‌هایی حفر شده در داخل کوه است».

همچنین این گزارش می‌افزاید که فاز اول ساخت این مرکز در سال ۲۰۰۶ با حفر این تونل‌ها و نیز تأسیس ۴ انبار انجام شده و به زودی تکمیل خواهد شد. نظارت بر این پروژه هم به عهده شرکت ایمان گستران محیط است که مدیریت آن را محسن فخری‌زاده به عهده دارد. شورای ملی مقاومت ایران (منافقین) همچنین اعلام کرده که پروژه ساخت مرکز اتمی در دماوند شامل تأسیس۳۰ تونل و ۳۰ انبار خواهد بود.

سازمان مجاهدین خلق (منافقین) همچنین اعلام کرده که حسن روحانی، رئیس جمهور جدید ایران که مسئول سابق مذاکرات هسته‌ای این کشور بوده نیز در این فعالیت‌ها، نقش کلیدی داشته است.

بلافاصله پس از این اظهارات سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که آژانس این اظهارات را بررسی خواهد کرد. ژیل تودور، سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، طی ایمیلی به خبرگزاری فرانسه اطلاع داد که این آژانس اخبار ارائه شده از سوی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) را همچون دیگر اخبار و اطلاعات دریافتی مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد داد.

همچنین فلیپ لالیو سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه نیز به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما این اطلاعات را نیز مانند تمام اطلاعات دیگر مربوط به پرونده هسته ای ایران بررسی خواهیم کرد».

کارشناسان در تهران اگرچه پروژه های رسانه ای گروهک منافقین را بی ارزش می دانند، اما عقیده دارند تحلیل محتوای این دروغ سازی ها حقایق مهمی را درباره شگردهای عملیات روانی سرویس های اطلاعاتی اداره کننده منافقین آشکار می کند.

در این باره چند نکته مهم وجود دارد:

۱- نخستین نکته این است که در اطلاعیه گروهک هیچ اشاره ای به این موضوع نشده است که چرا این گروهک مدعی است تاسیسات یاد شده –بر فرض وجود- یک تاسیسات هسته ای است و نه فی المثل یک تاسیسات معدنی ساده یا یک شرکت خصوصی؟ علاوه بر این این گروهک اذعان می کند اطلاعاتی دراین باره در اختیار ندارد که چه نوع فعالیت هسته ای در این مرکز انجام می شود. بنابراین در اصل، پروژه عملیات روانی گروهک هیچ چیز درباره یک «تاسیسات هسته ای» به ما نمی گوید.

۲- این گروهک مدعی شده است که این پروژه شامل تعدادی زیادی حفره و تونل در دل زمین است. کارشناسان فنی می گویند این ادعای فنی مهم ترین نقطه ضعف این پروژه عملیات روانی است چرا که اگر واقعا پروژه مورد ادعای منافقین یک تاسیسات غنی سازی باشد، هیچ نیازی به این همه تونل و حفره ندارد. مارک فیتز پاتریک، تحلیلگر فنی موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک در این باره گفته است: «اگر این گزارش حقیقت داشته باشد، این محل برای غنی سازی نیست زیرا غنی سازی به این همه تونل و انبار نیازی ندارد. این ساختار با نیروگاه های غنی سازی اعلام شده در ایران متفاوت است».

۳- سومین تناقض مضحک در این به اصطلاح افشاگری این است که از یک سو ادعا می کند حسن روحانی –رییس جمهور منتخب- نقش جدی در تاسیس این پروژه داشته و از سوی دیگر می گوید آغاز به کار این پروژه در سال ۲۰۰۶ بوده است. آنچه گروهک منافقین در اینجا فراموش کرده این است که روحانی از سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) دیگر دبیر شورای عالی امنیت ملی و مسئول پرونده هسته ای ایران نبوده و هیچ توان تصمیم گیری درباره مسائل مربوطبه برنامه هسته ای ایران نداشته است.

منبع: ایران هسته ای


کد مطلب: 17493

آدرس مطلب: http://khatnews.com/vdcdso0f.yt05n6a22y.html

خط نيوز
  http://khatnews.com