روایت یک وبلاگنویس از شال صادق آهنگران بر شانههای حامد زمانی
8 آذر 1393 ساعت 10:35
سلحشورفرد سال ۱۳۷۲ در پایان دوران سربازی یک شال مشکی از صادق آهنگران به یادگار میگیرد. او این شال را ۱۶ آذر سال ۱۳۹۲ به حامد زمانی هدیه میدهد. شالی که سلحشورفرد را از اینکه در برخی اجراهای زمانی همراه اوست، خوشحال میکند.
به گزارش خبرگزاری خط نیوز ، چند روز پیش حامد زمانی ترانهای جدید از آخرین ساختههای خود به مناسبت هفته بسیج را رونمایی کرد. چنید پیش هم اجرایی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)قزوین داشت که در آن مراسم شالی سیاه بر گردن داشت. همایون سلحشور فرد یکی از فعالان وبلاگنویسی است که در مطلبی در سایت اینطور عنوان کرده که این شال را در جریان یکی از اجراهای حامد زمانی در روز دانشجو در دانشگاه شاهد تهران بر گردن او انداخته است.
او از اهدای این شال ابراز خوشحالی کرده و درباره شال اهدایی خود به حامد زمانی گفته که در حقیقت خود او نیز این شال را از «حاج صادق آهنگران» هدیه گرفته است و از اینکه امروز آن را بر گردن فردی میبیند که با هنر ترانه و سرود به دنبال شرح و نشر آرمانهای انقلاب اسلامی است، خوشحال است. متن نوشته سلحشورفرد که پیش از این در وبلاگش منتشر شده بود، به شرح زیر است:
سال ۱۳۷۲، اواخر دوره سربازی ام بود. در درمانگاه ستاد مشترک سپاه مشغول خدمت بودم. حاج صادق آهنگران هم هر از گاهی به آن درمانگاه مراجعه داشت. یک روز آن اواخر به او گفتم: من سربازی ام رو به اتمام است و یک یادگاری از شما می خواهم. می خواست تسبیحی بدهد، ولی از او یک شال مشکی خواستم.
شال را که داد گفت: از سال ۶۳ در دزفول این شال را دارد و سفارش کرد که مراقبش باشم و آن را گم نکنم. اما سال گذشته، یعنی محرم سال ۱۳۹۲ احساس کردم حق این شال ادا نشده و این شال برازنده من نیست ... فکر کردم به خود ایشان برگردانم یا به شخص دیگری که بتواند حق آن را ادا کند بدهم ... اما چه کسی؟
زمانی که ما نوجوان بودیم، حاج صادق آهنگران با نغمات آسمانی اش محبت نسبت به اهل بیت(علیهم السلام) و نفرت از ظالمان زمانه را در دلمان می کاشت و جان ما را به آرمان های بلند انقلاب سوق می داد. این شال برازنده کسی است که امروز این رسالت رو به خوبی انجام می دهد.
از طرفی مدتی بود مترصد عرض ارادت به خواننده ای بودم که در برانگیختن حس هیجان طلبی جوانان در مسیر آرمان های انقلاب خوش درخشیده است اما مشکل دسترسی به وی در برنامه ها و تقدیر افراد مهمتر، دیگر محلی از اعراب برای من باقی نمی گذاشت. تا اینکه متوجه شدم که قرار است به مناسبت روز دانشجو به دانشگاه محل کارم بیاید.
فرصت را مغتنم دانستم، آن شال قدیمی را حسابی تمیز و مرتب کردم و با خود به دانشگاه بردم؛ پس از برگزاری مراسم به گردنش انداختم و رویش را بوسیدم. اما تا آن زمان هرگز به مخیله ام خطور نمیکرد روزی نسبت به خواننده ای اینقدر علاقه و محبت داشته باشم.
چندی بعد آن شال را در اینجا بر گردنش دیدم و خدا را شکر کردم که پس از ۲۰ سال موفق شدم به خوبی حق آن را ادا کنم و من هم سهمی هر چند کوچک در عرض ارادت و اعلام حمایت از این خط شکن بهره برداری از ابزار هنر ترانه سرایی در مسیر آرمانهای انقلاب داشته باشم.
حق شالی که از سال ۶۳ در شهر مقاوم و زیر آتش و خون دزفول بر گردن حاج صادق آهنگران بوده و اینک آن را بر گردن خواننده خوب و دوست داشتنی جبهه مقاومت، حامد زمانی عزیز میبینیم.
این احتمال وجود دارد که این شال شبیه شال اهدایی سلحشورفرد به زمانی باشد اما به هر حال سلحشورفرد خیلی محکم عنوان کرده که این شال دقیقاً همان شال اهدایی حاج صادق آهنگران است که او ۱۶ آذر سال گذشته در دانشگاه شاهد تهران به حامد زمانی هدیه داده و از هدیه دادن این شال به فردی همچون حامد زمانی بسیار خوشحال است.
یکی از دانشجویان دانشگاه شاهد که در این ملاقات حاضر بوده، میگوید: آن روز سلحشور فرد یک کتاب شامل خاطرات دانشجویان از مرحوم معین رئیسی با عنوان «خادم الرضا معین رئیسی» را هم به زمانی به یادگار داد. آهنگ پیشواز موبایل معین هم همیشه یکی از ترانههای حامد زمانی بود.
معین رئیسی یک دانشجوی عضو انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه بود که در جریان پیگیری امور مربوط به برگزاری نشست دانشجویی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور دچار حادثه شده و بعد از یک هفته بیهوشی، جان به جان آفرین تسلیم کرد. بخشی از اعضای بدن او به تعدادی بیمار نیازمند اهدا شد و در قطعه نامآوران بهشت زهرا(سلام الله علیها) تهران به خاک سپرده شد. آیتالله قرهی رئیس حوزه علمیه امام مهدی(عجلالله) درباره او میگفت: «معین رئیسی! اگر چه کمیت عمرش کم بود اما کیفیت عمرش بسیار بالا بود و همین که «خادمالرضا» بود نشان از کیفیت بالای عمرش داشت.» دوستان معین رئیسی او را به دلیل عشق به حضرت رضا(علیه السلام) و روحیه جهادیاش در کارهای تشکیلاتی، سیاسی و فرهنگی با عنوان «خادم الرضا» می شناختند.
کد مطلب: 31818
آدرس مطلب: http://khatnews.com/vdcaaane.49n6615kk4.html
خط نيوز
http://khatnews.com