توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 57655
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۹
اروپایی‌ها به پوتین بیشتر از ترامپ اعتماد دارند
نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد شهروندان فرانسه و آلمان به رؤسای جمهور روسیه و چین بیشتر از رئیس‌جمهور امریکا اعتماد دارند.
اروپایی‌ها به پوتین بیشتر از ترامپ اعتماد دارند
به گزارش خط نيوز، این نظرسنجی که از سوی مؤسسه پیو انجام شده است نشان می‌دهد اروپایی‌ها بیشتر از دونالد ترامپ به ولادیمیر پوتین و شی جین پینگ اعتماد دارند. نتایج یک پژوهش که روز سه شنبه ۱۳ فوریه منتشر شد این موضوع را مشخص کرده است. گفتنی است، شهروندان کشور‌های کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، ایالات متحده، بریتانیا و روسیه در این نظرسنجی شرکت داشته‌اند. این تحقیق نشان می‌دهد اکثریت کسانی که در این هفت کشور مورد پرسش قرار گرفته‌اند به آنگلا مرکل و امانوئل ماکرون اعتماد دارند.

صدراعظم آلمان که با چالش‌های سیاست داخلی روبه‌رو بوده است و از رهبری حزب خود هم کنار رفته است و اعلام کرده در پایان دوره کنونی دیگر در انتخابات آلمان شرکت نخواهد کرد مورد اعتماد‌ترین رهبر جهان در میان هفت کشوری است که این نظرسنجی در بین آن‌ها انجام شده است. اکثریت افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی معتقدند مرکل به نسبت دیگر رهبران جهان درست‌ترین کار را انجام می‌دهد.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد امانوئل ماکرون بعد از مرکل در جایگاه دوم قرار دارد. این در حالی است که رئیس‌جمهور فرانسه اخیراً با چالش‌های جدی داخلی روبه‌رو بوده است و تظاهرات جنبش موسوم به جلیقه زرد‌ها دولت ماکرون را به دردسر‌های بسیاری انداخته است. اکثریت امریکایی‌ها به رهبران اروپایی اعتماد دارند، این رابطه متقابل نیست و اروپایی‌ها به دونالد ترامپ اعتماد چندانی ندارند. در واقع اروپایی‌ها کمترین اعتماد را به دونالد ترامپ دارند. چرا که تنها ۱۰درصد آلمانی‌ها و ۹ درصد فرانسوی‌ها بر این باورند که رئیس‌جمهور کنونی امریکا اقدامات درست را انجام می‌دهد. دیگر نکته قابل توجه در نتایج این نظرسنجی این است که دونالد ترامپ تنها رهبری است که حتی در کشور خودش هم اکثریت شهروندانش به او اعتماد ندارند.

مدرک تبانی ترامپ با روسیه پیدا نشد
کمیته اطلاعاتی سنای امریکا که نزدیک پایان تحقیقات خود است هیچ مدرک مستقیمی دال بر تبانی میان کمپین ترامپ و روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ امریکا پیدا نکرده است.

به گزارش ان‌بی‌سی‌نیوز به نقل از دموکرات‌ها و جمهوریخواهان کمیته فوق‌الذکر هیچ نشانه‌ای از توافق میان دونالد ترامپ با روسیه یا پیشنهاد کمک به کاهش تحریم‌ها یا انجام اقدامات مورد نظر روسیه در قبال کمک مسکو پیدا نکرده است. اگرچه کمیته اطلاعاتی امریکا هیچ مدرک مستقیمی از تبانی میان رئیس‌جمهور و روسیه پیدا نکرده است، اما دموکرات‌ها می‌گویند تماس‌ها میان وابستگان ترامپ از جمله فرزندانش با روس‌ها حاکی از آن است که کمپین ترامپ به دریافت مشاوره‌های خارجی چندان بی میل نبوده است. ترامپ و همکارانش تا قبل از ژانویه ۲۰۱۷ و شروع دوره ریاست جمهوری بیش از ۱۰۰ تماس با روس‌ها داشته‌اند. اعضای تیم تحقیقاتی دموکرات سنا به ان‌بی‌سی‌نیوز گفتند که حداقل شش یا هفت ماه طول می‌کشد تا آن‌ها گزارش نهایی خود را بنویسند.

تحقیقات در دست انجام رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده ارتباط کمپین انتخاباتی ترامپ با روسیه که در سال ۲۰۱۶ روسیه را متهم به مداخله درانتخابات کرد همچنین هیچ مدرکی از مداخله مستقیم ترامپ در این تبانی پیدا نکرده است. روسیه، اما مکرراً دخالت در انتخابات امریکا را رد کرده و گفته است که این اتهامات به عنوان بهانه‌ای برای شکست کمپین مخالف ترامپ و همچنین منحرف کردن توجه مردم از نمونه‌های واقعی تقلب و فساد در انتخابات بیان شده‌اند.

منبع: روزنامه جوان
Share/Save/Bookmark