کد مطلب: 29891
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۳۴
رحیم پور ازغدی:
رسانههای دنیا، اسلام را با القاعده و داعش معرفی میکنند
حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در دومین کنفرانس بین المللی افق نو گفت: رسانه های دنیا معرفی اسلام را محدود به چند گروه ظاهراً اسلامی مانند القاعده و داعش کردند. این کوچک کردن صورت مساله و تغییر نام مشکل است.
به گزارش خبرگزاری خط نیوز ، رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابتدا با اشاره به جمله هنری کسینجر که هفته گذشته گفته بود: امپراطوری انقلاب اسلامی تشکیل شده، و هم چنین با اشاره به جمله یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری امریکا در خصوص این که قرن حاضر قرن قدرت نمایی مطلق سه کشور روسیه، چین و ایران خواهد بود، در توضیح این جملات گفت: نظام استکبار همواره به دنبال القای نگاه رادیکالی و دو قطبی در جهان بوده است.نگاهی که از دو قطبی سنت و مدرنیته آغاز شده و اکنون به تروریسم و دموکراسی رسیده است.
رحیم پور ازغدی ادامه داد: دستگاه رسانه ای غرب با همراستایی کامل با سیاست خارجی امریکا و اروپا، وابستگی مالی کامل به دولت های غربی، تبلیغات گسترده و جهت دار، ادامه نگاه ضد کمونیستی دهه های گذشته با جایگزینی اسلام هراسی در زمان حاضر، و هم چنین جنجال رسانه ای در حاشیه دشمن مجهول الهویه ای که قرار نیست کسی بداند که دقیقا چه می گوید، ولی بشدت ترسناک است و باید در برابر آن ایستاد، ادامه خط جنگ سردی را نشان می دهند که به بهانه امنیت ملی شکل گرفته و تبعاً به جنگ گرم منجر می شود.
رحیم پور با اشاره به تعجب مثلث رسانه، دلار و خشونت حاکم بر استکبار از ادبیات حضرت امام خمینی در ایام انقلاب اسلامی، بخش اصلی سخنانش را اینگونه ادامه داد: در دوره ای که تمام دنیا از عبارت "خدا مرده است" پر شده بود ناگاه امام خمینی یک تنه به مقابله با این نگاه برخاست و اظهار کرد بر خلاف آن چه که شما می گویید خدا زنده است و این شمایید که مرده اید.
وی خاطرنشان کرد: و این چنین بود که خدا به ساحت گفتمان های سیاسی و تمدنی دنیا برگشت. و خدایی که تا دیروز انکار می شد، اعتراف شد. ادبیات خمینی، ادبیاتی شبیه به انبیا بود. اما امریکا و استکبار با عدم فهم صحیح از ادبیات و گفتمان امام راحل، خیال کرد او رقیبی است برای تصرف قدرت و ثروت.امام می گفت والله من تا به حال نترسیده ام. می گفت: با اعتماد به خدا از غرب و شرق نترسید. می گفت: عالم محضر خداست، می گفت: ما مأمور به وظیفه ایم، نه پیروزی و حتی وقتی همه سرخوش از آزادسازی خرمشهر بودند و آماده برگزاری جشن برای آن بودند گفت: خرمشهر را خدا آزاد کرد. حتی وقتی که در جریان جنگ روزهایی می رسید که در بعضی مناطق شکست می خوردیم، و بعضی ها ناامید می شدند می گفت: برای ما که رو به سوی حق داریم، شکستی نیست. و می گفت: عاشق مرگ در راه خدا باشید...
وی ادامه داد: نگاه خمینی این بود که امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند. وقتی علم مبارزه با پهلوی را بلند کرد گفت: شاه باید برود. گفت صدام باید برود. گفت کمونیسم به موزه های تاریخ پیوسته. و گفت اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود. و همین نگاه بود که بعد از واقعه طبس به این جمله منتهی می شد که: شن های طبس سربازان خدا بودند...
رحیم پور ازغدی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور امریکا نمی توانست این نگاه را بفهمد. ادبیات خمینی برای آن ها قابل درک نبود. و برای همین بود که کارتر گفت: ما زبان خمینی را نمی فهمیم. مذهب در عصر متأخر غرب بدل به اسطوره و خیال و تخیلی رایج شده بود. و در این فضا ناگاه ادبیات و گفتمان امام راحل پدید امد.
وی افزود: رسانه های دنیا معرفی اسلام را محدود به چند گروه ظاهراً اسلامی مانند القاعده و داعش کردند. این کوچک کردن صورت مساله بود و تغییر نام مشکل.حال آن که نه القاعده، اسلامی است و نه داعش و نه امثال آن.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مسئله اصلی جهان بینی توحیدی بود، نه این گروه ها، تبیین رابطه بین خدا و بنده و ورود آن به متن زندگی مردم بود. جهان بینی که خدا را فرضیه نمی داند و دین را دکور نمی داند. نگاهی که قائل به وجود دیوار ناشکستنی میان فیزیک و متافیزیک نبوده و نیست.
وی افزود: کاری که غرب در معرفی اسلام کرد عبارت بود از تحریفی تمام و کمال و دروغ بافی درباره مقوله ها. و واقعاً خدایی که آن ها معرفی کردند، خدایی که عقل و آزادی و حقوق بشر را دشمن خود می داند، خطرناک است. آن ها می گفتند این خدا، با این مختصات بازگشته است. آن ها اساس بنیادگرایی اسلامی را به رهبری امام خمینی کینه توزی و سیاه بودن جهان معرفی میکردند؛ حال آن که واقعیت، ماهیتاً متفاوت و متضاد با آن بود.
دکتر حسن رحیم پور ازغدی در پایان با تبیین جهان بینی اسلام ناب، اظهار داشت: حرف اصلی جنگ هشت ساله ما، بیداری اسلامی و امثال آن است که جهان دو قطبی میان خدا و شیطان نیست. بلکه شیطان از طرف خدا اجازه دارد که فعالیت کند. و اگر انسان نخواهد شیطان قادر به وسوسه او نیست. اگر این نگاه تمدنی را بفهمیم، به شناخت صحیح و جهان بینی واقعی اسلامی دست می یابیم و آن گاه است که معنای جمله امام را که فرمود: شن های طبس سربازان خدا بودند را می فهمیم. و معنای آیه شریفه ان الله معکم فاینما کنتم را درک می کنیم.