توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 61069
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۲
ایراد مدیرعامل سابق استقلال به نحوه یارگیری
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: تعجب می‌کنم که در باشگاه استقلال، اعضای هیأت مدیره به دنبال جذب بازیکن هستند، کجای دنیا بازیکن توسط هیأت مدیره به باشگاه جذب می‌شود؟
ایراد مدیرعامل سابق استقلال به نحوه یارگیری
به گزارش خط نیوز، امیررضا واعظ آشتیانی پیرامون اتفاقاتی که طی روزهای اخیر در مورد نقل و انتقالات استقلال رخ داده است صحبت‌های زیر را انجام داد.
*کجای دنیا عضو هیات مدیره با بازیکنان مذاکره می‌کند؟

وی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: تعجب می‌کنم که در باشگاه استقلال، اعضای هیأت مدیره به دنبال جذب بازیکن هستند، کجای دنیا بازیکن توسط هیأت مدیره به باشگاه جذب می‌شود؟ البته من معتقد هستم اعضا می‌توانند در جلسات مشورت بدهند، اما اینکه یک عضو با بازیکن مذاکره کرده و خودش او را جذب کند، جزو نوادر است. این را هم بگویم بقیه اعضا در قبال چنین تصمیمی مسئول هستند و اینگونه نیست که یک نفر مسئول جذب بازیکن شود و بقیه مسئولیتی در قبال این مسئله نداشته باشند. ما با این حرکات روز به روز نشان می‌دهیم که فوتبالمان آماتور است. سؤال من این است که عضو هیأت مدیره با چه معیاری با بازیکنان مذاکره کرده و به آنها عدد و ارقام پیشنهاد می‌کند؟

*آرفی گفت پرسپولیس ۳۴۰ میلیون می‌دهد گفتم برو!

قائم مقام اسبق سازمان تربیت بدنی تأکید کرد: زمانی که در استقلال حضور داشتیم در فصل دوم، برخی بازیکنان مبالغی را خواستند که ما هم مقاومت کردیم، مثلاً بازیکنی به نام اشپیتیم آرفی با ما مذاکره کرد و من هم به وی پیشنهاد ۲۲۰ میلیونی دادم، این بازیکن مدعی شد پرسپولیس ۳۴۰ میلیون به او می‌دهد و امکانات بیشتری دراختیارش می‌گذارد، من هم بلافاصله به او گفتم اگر آنها پول بیشتری می‌دهند به همان تیم برو، دیدید که سرنوشت آن بازیکن هم چه شد. در مذاکرات به این بازیکن گفتم که شما از تیمی آمدید که به لیگ پایین‌تر سقوط کرده و باشگاه استقلال روی شما رقم ۲۲۰ میلیون تومان گذاشته است، بیش از این نمی‌توانیم پرداخت کنیم.

*رحمتی رفت، حسینی قیمتش را بالا برد

آشتیانی در ادامه گفت‌و گو در خصوص اینکه باشگاه استقلال اعلام کرده حسینی و غفوری ۶ و ۹ میلیارد تومان درخواست کرده‌اند، گفت: به نظر من مدیریت باشگاه باید تدبیر می‌کرد و اجازه نمی‌داد رحمتی برود، رفتن رحمتی قیمت حسینی را بالا برد، در حالی که بازیکن باید در تیمش یک رقیب احساس کند. وقتی او رقیب داشته باشد، طبعا‌ً در مذاکراتش احتیاط خواهد کرد. اعتقادم این است که باشگاه باید این موضوع را مدیریت می‌کرد، یا اینکه از قبل با یک گلر توانا به توافق می‌رسید تا با چنین پیشنهاداتی مواجه نشود، اینها جزو خلاقیت‌های فکری و مدیریتی است که مدیران باشد داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

چرا توافق منزوی با وریا و حسینی لغو شد؟
*قرارداد بلندمدت با بازیکن سن بالا اشتباه است

وی در ادامه در خصوص اینکه باشگاه مدعی شده غفوری پیشنهاد سه ساله به استقلال داده، گفت: در فوتبال حرفه‌ای، عقد قرارداد با بازیکنی که سنش بالا است آن هم به صورت بلندمدت اشتباه است، مگر اینکه بازیکن استثنا باشد مثل رونالدو. ما در یک بلبشوی ساختاری هستیم و به همین علت بدون دلیل و منطق با چنین اتفاقاتی مواجه می‌شویم، مثلاً در اینجا بنگاهی به نام قیمت‌گذاری بازیکن وجود ندارد، ولی در کل دنیا چنین بنگاهی وجود دارد که رقم دقیق یک بازیکن را اعلام می‌کند. شما تصور کنید باشگاه با چنین پیشنهادی موافقت کند و بازیکن را بگیرد، در آن صورت مدیرعامل نمی‌تواند دینش را نسبت به آن بازیکنان پرداخت کند و همین موضوع به گردن بعدی و بعدی‌ها می‌افتد. در نهایت هم بدهی‌های کلان به وجود می‌آید.

* پرداخت ۶ و ۹ میلیارد می‌شود دور باطل و بدهی ۸۰ میلیاردی

وی در خصوص اینکه هواداران استقلال نگران تمدید قرارداد این بازیکنان هستند و حسینی و غفوری را جزو بازیکنان تأثیرگذار تیم‌شان می‌دانند، گفت: یک مدیری یا باید زیرساختی و اصولی کار کند یا رفتارهای پوپولیستی داشته باشد، مثلاً شالش را به تماشاگران نشان بدهد یا بگوید به فلان بازیکن ۵ میلیارد می‌دهم و به فلانی ۱۰ میلیارد. آخرش هم بدهی باشگاه می‌شود ۸۰ میلیارد تومان. من به نگرانی هواداران استقلال حق می‌دهم و این موضوع درست است و رسانه‌ها باید در این زمینه‌ها برای مردم روشنگری کنند. آنها باید بگویند که به خاطر همین رفتارها، استقلال چند سال است که دور باطل می‌زند. فردا هم اگر فتحی هم از استقلال برود، همین اتفاق برای مدیر بعدی می‌افتد، چون وزارت ورزش استراتژی درست و کلانی برای باشگاه‌ها ندارد. من متأسف هستم از این موضوع که شایعه شده ممکن است به خاطر پرداخت نشدن طلب یک بازیکن، استقلال لیگ را با ۱۲ امتیاز منفی آغاز کند. هوادار استقلال باید اینها را بداند. این بدهی‌ها را چه کسانی گذاشته‌اند؟ طبعاً همان‌هایی که به بازیکن باج داده‌اند. همین مشکلات است که گریبان استقلال و بعضاً پرسپولیس را گرفته و اتفاقاً رسانه‌های مکتوب و تصویری باید این فرصت را به مدیران بدهند که آنها در مورد رقم‌های پیشنهادی بازیکنان حرف بزنند، البته اگر این مدیران به صحبت‌هایی که بنده انجام دادم اعتقاد داشته باشند.

*رئال مادرید همان روز اول از هازارد درآمد کسب کرد

وی در ادامه صحبت‌هایش افزود: در فوتبال ما بازیکن و مربی سرمایه نیستند و تنها برای آنها هزینه می‌شود، اما در دنیای حرفه‌ای، بازیکن سرمایه است. شما دیدید رئال مادرید هازارد را خرید و در یک استادیوم پر از جمعیت برای او برنامه معارفه گذاشت، دیدید که چه درآمدی از همان مراسم کسب کرد، آیا مسئولان و مدیران ما چنین چیزهایی را می‌دانند؟ مگر باشگاه استقلال چقدر درآمد دارد که بخواهد مثلاً با دو بازیکن روی هم بیش از ۱۰ میلیارد بدهد؟ آن هم در شرایطی که اسپانسرش با فرصت دولتی به باشگاه استقلال هزینه می‌دهد. وقتی باشگاهی درآمد ندارد، چطور تماشاگران انتظار دارند یک بازیکن ۶ میلیارد و بازیکنی دیگر ۹ میلیارد تومان بگیرد. آن وقت دو فصل با همین شرایط جلو می‌روند و به خاطر بدهی از نقل و انتقالات محروم شده و امتیازشان در بدترین شرایط کسر می‌شود، البته من منکر این نیستم که هر بازیکن قیمت خودش را دارد چون مثلاً در رئال مادرید همه بازیکنان ۵۰ میلیون یورو قیمت ندارند، اما باشگاه باید به هزینه‌ها و دخل و خرجش نگاه کند. اشکال ما این است که ما مدیریت مالی نداریم و به مدیریت درآمد و هزینه اشرافی نداریم.

*مدیریت استقلال تحت تاثیر جو قرار نگیرد

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: مدیریت باشگاه استقلال نباید تحت تأثیر جو قرار بگیرد و باید با هوادارانش صادق باشد. زمانی شما بازیکنی ۲۳ ساله را جذب کرده و با او سه ساله تمدید می‌کنید، این اشکالی ندارد، درست مثل صیادمنش، چون آنها قابلیت ترانسفر دارند و این کار یک سرمایه گذاری است. اما بازیکن سی ساله نباید سه ساله با استقلال قرارداد ببندد، این را هم بگویم که به نظر بازیکن باید احترام گذاشت چون او برای خودش ارزشگذاری می‌کند، اما مهم این است که مدیرعامل چگونه با او تفاهم می‌کند.

*تیم‌های شهرستانی با پرداخت‌هایشان معادلات را به هم می‌زنند

آشتیانی در پایان صحبت‌هایش تأکید کرد: شما ببینید برخی تیم‌های شهرستانی چه عدد و رقم‌هایی پرداخت می‌کنند و همان‌ها هستند که معادلات را بر هم می‌زنند، اما همین عدد و رقم‌ها باعث می‌شود بازیکنان برای باشگاه استقلال شرط بگذارند، مثلاً بازیکنی که چنین پیشنهاداتی به استقلال می‌دهد، از یک باشگاه دیگر پیشنهاد دارد و با خودش می‌گوید سنگ مفت و گنجشگ مفت، او به استقلال شرط و شروطش را می‌گوید، اگر قبول کردند که چه بهتر و اگر نکردند به آن باشگاه شهرستانی می‌رود و درنهایت به جای قرارداد سه ساله‌ای که به استقلال پیشنهاد کرده با آنها قرارداد یک‌ساله امضا می‌کند.

منبع: فارس
Share/Save/Bookmark