توصيه مطلب 
 
کد مطلب: 32349
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۵۳
نیک آهنگ کوثر: شاهد بودم که حامی موسوی پیگیر تشدید تحریم‌ها بود
همکار سابق مهدی هاشمی در سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، برخی از پیگیری‌های وی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را بازگو کرد.
نیک آهنگ کوثر: شاهد بودم که حامی موسوی پیگیر تشدید تحریم‌ها بود
به گزارش خبرگزاری خط نیوز ، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:

شاهد بودم که حامی موسوی چگونه پیگیر تشدیدتحریم‌هابود

همکار سابق مهدی هاشمی در سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، برخی از پیگیری‌های وی برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را بازگو کرد.

نیک‌آهنگ کوثر کاریکاتوریست نشریات زنجیره‌ای، در داخل و خارج کشور با مهدی هاشمی در ارتباط نزدیک بود به نحوی که در دوره اصلاحات و در زمان مدیریت مهدی هاشمی بر سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت ۹۰ میلیون تومان از وی گرفت تا سایت این سازمان را راه‌اندازی کند.

کوثر با اشاره به سخنان مدیر مسئول کیهان در دانشگاه تهران که گفته بود؛ سران فتنه به آمریکا پیشنهاد افزایش تحریم‌ها را داده بودند، می‌نویسد: من شخصاً در سال ۱۳۸۹، شاهد تلاش حامی موسوی ]مهدی هاشمی[ برای تشدید تحریم‌ها بوده‌ام. اتفاقاً او را زیر سؤال بردم که چطور می‌تواند با وجود اینکه پدرش رئیس مجلس خبرگان و یکی از پایه‌های نظام است، به دنبال ارتباط با وزارت خزانه‌داری آمریکا برای این کار باشد. درست در همان محدوده زمانی هم یکی از دوستان ایرانی عضو یک اتاق فکر معتبر واشنگتن به من گفت که فرزند رئیس وقت مجلس خبرگان با او تماس گرفته تا عاملی برای انتقال اطلاعات به دولت اوباما علیه احمدی‌نژاد برای اعمال تحریم شود. او هم تعجب کرده بود.

وی در سایت خودنویس نوشت: با شناخت نسبی از کسانی که به عنوان لابی با این خانواده کار کرده‌اند، می‌توانم مطمئن باشم که با خیلی‌ها تماس گرفته شده است. نمی‌توانم بگویم آیا لابی‌هایی این وسط نقش واقعی هم بازی کرده‌اند یا نه، اما می‌توانم مطمئن باشم که حتماً تلاش بسیار زیادی برای تغییر شرایط به نفع ]...[ و شرکایش انجام شده است. در اواخر مهرماه ۱۳۸۹، چند بار از مهدی هاشمی سؤال کردم که چگونه به دنبال چنین عملی است، به من تأکید کرد که وظایف در خانواده هاشمی تقسیم شده است و اگر پدرش وظیفه‌ای دارد، او وظیفه دیگری دارد و فائزه وظیفه‌ای دیگر. این اولین بار نبود که درباره تقسیم وظایف حرف می‌زد.

یادآور می‌شود مهدی هاشمی به هنگام فرار از کشور نیز در تماس مداوم با کوثر بود. اما پس از مدتی به دلایل نامعلوم روابط آنها به هم خورد و نیک آهنگ کوثر برخی فایل‌های صوتی مکالمه با مهدی هاشمی را منتشر کرد که ضمن آن مهدی هاشمی از نقش خاص و متفاوت خود در فتنه ۸۸ می‌گوید.

عارف: تحصن مجلس ششم اشتباه بود

محمدرضا عارف می‌گوید تحصن مجلس ششم تندروی بود.

عارف در مصاحبه با روزنامه اعتماد و در پاسخ این سؤال که آیا تحصن مجلس ششم یک اشتباه استراتژیک از سوی اصلاح‌طلبان بود، تندروی را تخطئه کرد و گفت: بله قطعاً باید جلوی چنین رویکرد و اتفاقاتی را بگیریم باید درون نظام و با ساز و کارهایی که درون نظام اندیشیده و طراحی شده عمل کنیم. من مطمئنم با بهره‌گیری از این رفتار در هیچ موردی به بن‌بست نمی‌رسیم.

وی درباره آسیب‌شناسی وضعیت اصلاح‌طلبان می‌گوید: من از رقیب گله نمی‌کنم مسئله اصلی تک‌روی‌های داخل جناح اصلاح‌طلب است و من بیشتر نگران آن هستم... مانیفست شفاف و جامعی برای اصلاحات ارائه نشده و این موضوع ضربه‌های مختلفی زده است... ما هیچ‌گاه شرایط مناسب برای تدوین مانیفست در بنیاد باران نداشته‌ایم.

نامزد انصرافی انتخابات ۹۲ ضمن اینکه گفت من پا توی کفش بزرگان نمی‌کنم و به بزرگ‌ترها در میان اصلاح‌طلبان احترام می‌گذارم، به توقع دوباره از وی برای انصراف پرداخت. خبرنگار اعتماد پرسیده است: در زمان انتخابات که شما کنار کشیدید انبوهی از هواداران جدید برای خودتان خلق کردید و فکر می‌کنم انتظارات جدیدی از شما دارند. اگر دوستان اصلاح‌طلب شما نخواهند که عارف باشد، چه می‌کنید؟ باز هم حرف بزرگان را گوش می‌کنید؟ اگر گوش کنید و بپذیرید چه پاسخی برای هواداران‌تان خواهید داشت؟

عارف در پاسخ گفت: فکر می‌کنم دیگر مسئله کناره‌گیری من مطرح نشود به این دلیل که شرایط تغییر کرده است. اما به‌طور خلاصه این را بگویم که اگر براساس ساز و کار منطقی و درستی تصمیم‌گیری شود این تصمیم را می‌پذیریم اما اگر مشاهده کنیم که این کار برای مدیریت کردن یک جناح سیاسی است هرگز اجازه نخواهیم داد یک جناح را گروهی مدیریت کنند. جوانان و هواداران من در گذشته هم ظرفیت و درک و شعور بالای خود را نشان داده‌اند که دغدغه اصلی آنها پیشرفت و تعالی کشور عزیزمان ایران است.

وی در پاسخ این پرسش که اگر سر بزنگاه انتخابات بخواهند عنان این سازمان سیاسی جدید که شما ایجاد کرده‌اید را واگذار کنید. آیا شما این خواسته را می‌پذیرید؟ اظهار داشت: به نظرم چنین اتفاقی هرگز نمی‌افتد. اما همان‌طور که بارها گفته‌ام بنده در مقابل خرد جمعی تسلیم‌ام اما در مقابل مدیریت شدن یک جریان می‌ایستم.

چرخ تولید داخلی با واردات بی‌رویه لنگ می‌ماند

افزایش بی‌رویه واردات در یک سال اخیر خلاف منطق اقتصاد مقاومتی و سّم اقتصادی است.

وبسایت جهان‌نیوز دراین‌باره نوشت: براساس آمار گمرک، در ۸ ماه نخست امسال تنوع کالاهای وارداتی به کشور نسبت به سال گذشته ۵۹۱ نوع کالا افزایش یافته است. افزایش تنوع کالاهای وارداتی به کشور در کنار آمارهای دیگر همچون افزایش وزن و ارزش واردات در سال جاری، همگی از روند نگران‌کننده تجارت خارجی و فقدان مدیریت واردات خبر می‌دهند.

این سایت ادامه می‌دهد واردات از چین در ۸ ماه نخست امسال ۴۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش نشان می‌دهد و به ۷ میلیارد و ۸۷۴ میلیون دلار رسیده است. همچنین آمارهای گمرک از افزایش واردات برخی کالاها به کشور در سال جاری حکایت دارد و قریب به اتفاق این کالاها جزو کالاهای صرفا مصرفی هستند که تولید آنها در داخل با هیچ مانعی روبرو نیست.

در ادامه این یادداشت اقتصادی آمده است: رئیس‌جمهور هفته گذشته، لایحه بودجه ۹۴ را تسلیم مجلس شورای اسلامی کرد، در این لایحه پیشنهادی، دولت برای سال ۹۴، بر روی درآمدهای گمرکی یک حساب سیزده هزار میلیارد و ششصد میلیون تومانی (۱۳۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ریال) باز کرده است و این یعنی دولت نه تنها برای مقابله با واردات بی‌رویه در سال آینده برنامه‌ای ندارد، بلکه برای درآمدزایی از محل واردات بی‌رویه از هم‌اکنون کیسه دوخته است!

جهان‌نیوز با بیان اینکه واردات بی‌رویه، تیشه به ریشه اقتصاد مقاومتی می‌زند، تصریح کرد: آقای روحانی شعار اصلی‌اش در تبلیغات انتخاباتی این بود که «چرخ کارخانه‌ها و چرخ تولید هم باید بچرخد!»، اتفاقا اصلی‌ترین حرف اقتصاد مقاومتی هم همین است، مقام معظم رهبری هم فرموده‌اند؛ «ستون فقرات اقتصاد مقاومتی تولید داخلی است». حال کیست که نداند، امروز پیکر تولید ملی، نیازمند حمایت ویژه دولت است؟

کیست که نداند واردات بی‌رویه بزرگترین ضربه به تولید ملی است؟ کیست که نداند اگر امروز آمریکا بخواهد به «استراتژی و دکترین اقتصاد مقاومتی» ما حمله کند، کاری خواهد کرد که ستون فقرات اقتصاد مقاومتی یعنی تولید ملی از کار بیافتد؟ آمریکا از یک طرف فروش نفت ما را تحریم کرده است، از طرف دیگر با توطئه عربستان، قیمت نفت را به پائین‌ترین حد خود در سال‌های اخیر رسانده است، از دیگر سو علی‌رغم امتیازهای نقد تیم مذاکره‌کننده ایرانی و اکسید کردن سوخت ۲۰ درصد، باز هم حاضر نشده است «تحریم بانک مرکزی» را لغو کند و این یعنی از هر کوششی برای فشار به اقتصاد و ملت ایران دریغ نمی‌کند، اما متاسفانه برخی سیاست‌های غلط اقتصادی دولت دقیقا برخلاف و در نقطه مقابل اقتصاد مقاومتی است!

جهان‌نیوز در پایان می‌نویسد: مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان و سران نظام فرمودند: «به مسئولین دولت عرض می‌کنم اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرید. رئیس‌جمهور محترم گفتند. مسئولین دیگر هم کم و بیش اظهار کرده و گفته‌اند، منتهی باید عمل کرد: «و لا ممن هو علی غیر عمل یتکل» این جور نباشد که به زبان بگوئیم، در عمل کند حرکت کنیم، در اقتصاد مقاومتی تکیه بر تولید داخلی و استحکام بنیه‌ درونی اقتصاد است. رونق اقتصادی هم این است. رونق اقتصادی با تولید و فعال کردن فعالیت‌های درونی کشور حاصل می‌شود، نه با چیز دیگری.»

چند می‌گیری برنامه به هم بزنی

یک گروه سازمان یافته چند نفره مأمریت ایجاد تشنج در برنامه سخنرانی مدیر مسئول کیهان در دانشگاه تهران را برعهده داشت.

خبرنامه دانشجویان با انتشار تصاویر اعضای یک انجمن که در تجمعات مشابه نقش شعبان بی‌مخی را برعهده داشته‌اند نوشت: برخی اعضای انجمن اسلامی دانشگاه تهران در برنامه سخنرانی حسین شریعتمداری در دانشکده حقوق دانشگاه تهران حضور داشتند و تلاش کردند تا این برنامه را بهم بزنند.

یک تشکل دانشجویی در دانشگاه تهران پیرامون وقایع دیروز نشریه‌ای با تیتر «چند می‌گیری برنامه بهم بزنی؟!» منتشر کرد. اشاره این نشریه به فرافکنی‌های انجمن تهران در برنامه‌های مختلف است که در ادوار این انجمن نیز به خصوص در فتنه ۸۸ سابقه داشته است.

اگر هاشمی در فتنه ۸۸ پای انقلاب می‌ایستاد دشمن سر ذوق نمی‌آمد

درست است که سابقه ایمان نیز از جمله معیارهای تمایز میان افراد شناخته می‌شود؛ اما نباید فراموش کرد که اثرگذاری این سابقه منوط به «استمرار» آن است. چه این‌که صرف «سابقه ایمان» به تنهایی کفایت نمی‌کند.

وبسایت الف این عبارت‌ها را در نقد اظهارات چندی پیش حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی در رفسنجان منتشر کرد و نوشت: در صدر اسلام کم نبودند کسانی که از سوابق درخشانی در همراهی با پیامبر(ص) برخوردار بودند؛ اما پس از مدتی به دلایلی در ادامه مسیر دچار لغزش و گاه خطاهایی جبران‌ناپذیر شدند و همه دستاوردهای گذشته خود را به دست خویش تباه ساختند. همچنین کم نبودند کسانی که اگرچه در دوران پیامبر گرامی اسلام خدمات فراوانی به اسلام و جامعه اسلامی کردند و مورد عنایت آن پیشوای بزرگ قرار داشتند؛ اما پس از رحلت خاتم‌الانبیا(ص) دچار لغزش‌هایی گاه باورنکردنی شدند و با رفتار خود مسیر پیش روی حرکت اسلامی را تغییر دادند. بنابراین «سابقه ایمان» در صورتی معتنابه خواهد بود که از «لواحق» غیر قابل قبول مبرا بماند.

الف درباره این تعابیر که «برخی از کسانی که تازه از راه رسیده‌اند، با بمباران تبلیغاتی برخی چهره‌های قدیمی را منکوب می‌کنند» و «آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کم کسی نیست» می‌نویسد: در این باره اگر حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی فارغ از علقه‌های شخصی و عاطفی، رویکرد آقای هاشمی رفسنجانی در دوران پس از امام(ره) به ویژه در ماجرای فتنه ۸۸ را با نگاهی منصفانه و بدون پیش‌داوری مورد بررسی قرار دهد، شاید به نتیجه‌ای دیگر دست یابد. فراموش نمی‌کنیم که در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی پس از رحلت امام(ره)، به تدریج برخی ارزش‌های جبهه و جنگ و آرمان‌های انقلاب از جمله ساده‌زیستی و رسیدگی به مستضعفان و... کمرنگ شد و توجه بیش از حد به مقوله «سازندگی» به هر قیمت، «عدالت اجتماعی» را به حاشیه راند.

الف خاطرنشان کرد: اما غم‌انگیزترین بخش از حیات سیاسی آقای هاشمی در دوران فتنه ۸۸ رقم خورد؛ فتنه‌ای که صدای قهقهه دشمنان را به گوش همه رساند و دوستان را در غم فرو رفتن برخی متصدیان دیروز در باتلاق قدرت‌طلبی و خودخواهی نشاند. در آن دوران حساس که امثال میرحسین و کروبی بی‌اعتنا به همه هشدارهای دلسوزان نظام و از جمله رهبر معظم انقلاب، در مسیر قدرت‌طلبی به پیش می‌تاختند و رسیدن به خواست‌های نامشروع خود را ولو با آسیب‌ رساندن به نظام و انقلاب، جایز می‌شمردند، انتظار از «سابقون» در انقلاب این بود که برای دفاع از نظام و رهبری سینه سپر کنند و در برابر باج‌خواهی آنان بایستند.

در این میان اگرچه بسیاری از اصحاب انقلاب، از «سابقون» و «لاحقون»، و از «قدیم‌الاسلام»ها تا «جدیدالاسلام»ها و «تازه به دوران رسیده»ها با تمام وجود به صحنه حمایت از دین و انقلاب وارد شدند و بی‌اعتنا به همه شانتاژهای رسانه‌ای در برابر فتنه‌انگیزی برخی همراهان دیروز ایستادند؛ اما آقای هاشمی رفسنجانی به رغم همه انتظارها، رفتاری کج‌دار و مریز و بسیار تامل‌برانگیز پیشه کرد. در حالی که می‌توانست نقش بسیار موثری ایفا کند و از آسیب‌‌های فتنه‌گران بکاهد.

متاسفانه آقای هاشمی که از سابقون در انقلاب به شمار می‌آید و به تعبیر سیدحسن خمینی، «کم کسی نیست»، به جای موضع‌گیری صریح در برابر فتنه و فتنه‌گران، با مواضع دوپهلو و توجیه‌ناپذیر خود، ناخواسته اسباب خوشحالی دشمنان قسم خورده انقلاب را فراهم ساخت و فتنه‌گران را برای تداوم فتنه‌انگیزی‌های خود جری‌تر نمود. از جمله در آخرین خطبه نماز جمعه، به گونه‌ای موضع‌گیری کرد که رسانه‌های بیگانه و بدخواهان داخلی نتوانستند خوشحالی خود را پنهان کنند.

الف ادامه می‌دهد: «هاشمی همچنان از هر فرصتی برای به چالش کشیدن انتخابات استفاده می‌کند»، «او گفت مردم به نظام اعتماد ندارند»... «هاشمی رفسنجانی گفت باید تردیدها در مورد انتخابات رفع شود»... «این اولین بار بود که یک مقام عالی‌رتبه ایران از بحران سخن می‌گفت» و... بخش کوتاهی از ذوق‌زدگی رسانه‌های معاند خارجی‌ پس از خطبه‌های نماز جمعه آقای هاشمی بود؛ نماز جمعه‌ای که برخی هواداران فتنه‌گران و به وجد‌آمدگان از سخنان خطیب جمعه، چنان دور از تعالیم دینی بودند که با «کفش» به نماز ایستادند و دختران و پسرانی با دستبند «سبز» در کنار یکدیگر از سخنان آقای هاشمی به شعف می‌آمدند!
Share/Save/Bookmark